torsdag den 7. februar 2008

Mit bidrag til My Scrapcorner.

Dette layout havde jeg egentligt sendt over til My Scrap Corner men da bladet desværre lukker har jeg valgt at vise det her. Pilen er tegnet og doodlet ud i fri fantasi. Det er Tempo og Mariannes Nynne der gerne vil bytte pladser :o)

Ja så har jeg fået noget så håndsvagt som seneskedehindebetændelse i VENSTRE håndled?! Og jeg er højrehåndet..jeg fatter det ikke. Jeg ikke engang sms´er med venstre hånd. Nå men nu går jeg med hvad jeg kalder en pensionistskinne på mit håndled (sådan en grim beigefarvet ting). Hmm hvis jeg ikke kan scrappe med den på på lørdag til endnu engang lækker Sabinadag ja så tager jeg sgu den af!!
Tak fordi du kiggede forbi :o)

9 kommentarer:

rnielsen79 sagde ...

Hi hi sådan et billede har jeg også af Mariannes Nynne i vores weekendseng og vores hund Tiggi. Skinne.... hjæææææææææælp. Den må vist af lørdag. Håber det går bedre, har hørt sådan noget seneskedehindebetændelse gør rigtigt av

piabau sagde ...

Flot bidrag, ser godt ud med cirklerne. God bedring med hånden

Anne Bente sagde ...

åhhh, hvor er det flot, og esuper flot opsæt.

rigtig god bedring :)

Charlotte Ravn sagde ...

Super flot LO, det ser rigtigt godt ud med de der "holdere" til cirklerene.
Øv hvor irriterende med håndledet! Man kan altså godt få "pensionist" skinnerne i sort og blå, det er mine :) De bliver en anelse sejere at se på! lol! God bedring!

lam sagde ...

super lækkert layout, fed opsætning og farvevalg.

Sikke noget emd håndledet, sådan går det jo når man tager hånden op af lommen.....*LOL*

God bedreing

marianne sagde ...

Nu har jeg jo set det her LO IRL - og det er vanvittigt flot!! Øv med hånden.... Håber virkelig det snart går i sig selv igen - eller hvad sådan noget nu gør.... Knus herfra.

Pialine sagde ...

Jeg er vild med din opsætning på dit LO - at cirklerne holdes fast af "stropper" ( kunne ikke lige finde et bedre ord ;o))
God bedring med din arm - håber det snart går i sig selv igen.
Knuzzer
Pialine

Rikke og Jesper Eskildsen sagde ...

Synes, at LO'et er rigtig flot, og igen fine detalje med stropperne. Men billedet er det som kalder smilet frem, der er ingenting som små børn og dyr.

Rikke

Jette / ma11edina sagde ...

Super flot LO, pilen med doodlingen er bare for sej!! Tja, mine skinner er også sorte...og IKKE pensionistskinner...du kan bare købe dem det rigtige sted LOOOOLLL!!