søndag den 17. februar 2008

Sikke en uge!!

Puha sikke en uge; søndag aften da jeg sad og brugte min pc stod den pludselig fuldstændig af! Min svoger fik den ned mend er var ikke noget at gøre: som han sagde så vidste den ikke længere at den var en harddisk :o( Mandag og tirsdag gik så med at få fat i en anden som svogeren heldigvis havde stående. Få koder til mail og programmer lagt ind igen. Hele tiden tænkte jeg: jeg SKAL nå det til Multis udfordring!

Nå dette er et layout jeg startede på hos Sabina som et par scrappere mente at det skule bare scrappes ellers ville de jage mig til jordens indre :o) Jeg er bestemt ikke vild med billedet *G*


Næste layout er fra Scraps udfordring sidste søndag. Jeg er ikke helt tilfreds med det for jeg har fundet ud af at jeg ikke kan fordrage at scrappe lyserødt..hihi Kirsten :o) Jeg ville egentligt have skiftet baggrunden til en hvid men Anna Cecilie sagde at DET skulle jeg ikke!! Hun er vild med lyserødt/pink. Så her er det:
Det sidste layout er fra mit hemmeligt projekt....mere kan jeg ikke sige da der nogle gange er øjne herinde der ikke skal se for meget...AC!

Lørdag havd ejeg besøg af Jette for at se om jeg kunne vise og lære en venstrehåndet kalligrafi og ved i hvad - det kunne jeg faktisk :o) Vi havde det superhyggeligt og Jette fik øvet sig rigtig meget. Anna Cecilie var dog muggen over at du tog den forkerte bil hjem Jette :o)

Tak fordi du kiggede forbi :o)

13 kommentarer:

Rikke Eskildsen sagde ...

Dejlige LO'er. Det er flot med den mørke baggrund til det blå vand på badenymfe LO'et, knapperne giver en god effekt.
Har det ligesom dig med lyserødt, men jeg øver mig ;0). Synes nu at LO'et ser fint ud med lyserød bagrund. Flotte bogstaver til overskriften.
Det sidste LO er bare sødt, Flot overskrift og sød doodling i hjørnet.

lam sagde ...

wow sikken du har haft travlt og jeg er glad for du er online igen.
Super layouts du ahr fået lavet. Er især vil med det med AC som lille. Til layoutet om sovetrynen kan jeg blot sige æblet falder ikke langt fra stammen ;O) ja jeg har jo nogle billeder, som jeg måske en dag skulle offentligegøre på min blog, så andre kan se hvad jeg mener ....*LOL*

piabau sagde ...

Flotte loer, sød detalje med køerne magen til sengetøjet

Kirsten sagde ...

hvor er de bare flotte alle 3! dejligt at se det lyserøde det skal du nok få brugt noget
mere ;-)) og skønt at se dig som nymfe hihi
tak for i torsdaga

Betina Olesen sagde ...

Flotte LO'er...de ser skie godt ud ;-) du har da haft en travl uge.
Jeg er især vild med det med køerne, det er altså super genialt fundet på, at fotograferer dynen, Respekt...;-)
Hvor er hun sød som lille, et rigtig sødt LO....og så vil jeg lige sige at der var altså ingen der truede dig, det må være din fantasi....lol lol lol

ajj...jeg skal altså se de køer IRL.

Knuz fra Betina

Jette / ma11edina sagde ...

Super flot og farvestrålende af 2 skønne badenymfer!!!! GODT GÅET!!! ;-) Det LO med AC og sengetøjet SKAL da være pink...og de udklippede foto-køer er lige prikken over i´et! Dejligt AC LO, hvor er hun sød og fræk - og det er hun stadigvæk LOL... selv om hun mente jeg skulle køre hjem i fantastiske toyota i stedet for min 5´er...meeenn næh nej.!
Ja, du er en streng og hård lærermester...;-) måtte bøje mig og vende papiret, det lignede ligesom lidt mere så LOL...og kan jeg lære lidt, så kan du også lære det til alle andre - go for it!

Sabina Bjerre sagde ...

Hvor er der bare blevet scrappet meget i Ejsing, hva!? Ej, de er vildt flotte allesammen. Er især vild med dit "Badenymfe" LO - men lur mig Anette - kan det passe at der er en lidt "to-stykker-papir-og-en-knap" stil over flere af dem :)

Spørg til side :)

Glæder mig til at se dig på torsdag!

rnielsen79 sagde ...

Sikke produktiv du er Anette. Jeg kan rigtigt godt lide det nederste LO, det er så dejligt simpelt.

marianne sagde ...

Skønne LOs!!!! Især det første - det giver så meget liv og dynamik med de knapper - det skal jeg helt klart have prøvet!!

M&M sagde ...

Super flotte LOer. Jeg er da helt vild med dit sovetryne LO - det er genialt med de udklippede køer. Den ide må jeg huske :o)

Anne Bente sagde ...

ejjjj hvor er det dog nogle utrolig lækre loer alle sammen:)

Jannet sagde ...

Det er nogle super flotte layout's du har fået lavet, rigtig sød historie på det nederste

Anne Thormose sagde ...

Skønne layuots, du har fået lavet. Det nedeste med håndskriften er bare så skønt - både farver og det hele. ;o)