lørdag den 16. august 2008

Hvad pokker skete der lige....

Ja hvad fanden der lige skete med det her layout ved jeg ikke men hold da op hvor er det grimt!! Bo Bunny og jeg er ikke gode venner. Jo mere jeg forsøgte at redde det jo værre blev det så nu bliver det bare sådan her til skræk og advarsel for mig selv *G*
idag var vi til min svogers fødselsdag og min nieces 18 års fødselsdag så jeg skulle lige har et par kort til dem samt min svigermor gerne ville købe eet af mig. Jeg MÅ altså se at få lavet nogle så jeg ikke hver gang skal sidde aftenen før og lave dem. Der er bare brugt en masse rester samt stemplaftryk jeg fik i en swap engang.
I torsdags var jeg til scrap i Holstebro og det var som altid vildt hyggeligt - selv om Rullemarie aka Jette valgte at blive hjemme i Tvis og være tidtager til et cykelløb!!! Nå men jeg fik lavet et layout med et billede fra da jeg var lille bitte. Egentligt havde jeg lavet eet layout med billeder fra dengang mor var dreng men da jeg var færdig fandt jeg dette billede - typisk! Nå det har spøgt i min hjerne i lang tid og NU skulle det scrappes!

Uge 33´s højdepunkt:
At Anna Cecilie fik en god start på hendes nye skole. Her i den gamle Vinderup Kommune skal alle efter 8. klasse gå på realskolen i Vinderup og så bliver alle eleverne mikset. De er ialt 5 8. klasser med 25 elever i hver!! Anna cecilie er vildt glad for sin nye skole og klasse og glæder sig hver morgen til at komme afsted - dejligt!

Tusind tak fordi du kiggede med.

10 kommentarer:

lam sagde ...

hmm så slet syne sjeg nu heller ikke layoutet er, måske du skulle skifte de store blomster i hjørnet ud.

lækre kort og layouts som altid

MH72 sagde ...

Halløjsa du er hård ved dig selv :-). Jeg synes faktisk det er ok - du kan evt. prøve at lægge en stor, ensfarvet matte under billeder... tror den skal være lidt aflang i det og gå lidt ind over den stribe du har ned lodret... Nå, du bad jo faktisk ikke om forslag :-)
Vild flotte kort du har lavet - og godt at den nye klasser tegner godt. Her har vi også "1. dag i en ny 8. klasse" i morgen, så det bliver spændende!!!

Betina Olesen sagde ...

ja, jeg synes nu hellere ikke at det er slemt... men måske jeg er inhabil fordi jeg sad ved siden af.... men gode forslag der er kommet...... det gør måske tricket... ;-)

Hvor er det nogle søde kort... dejligt at få lavet et indhug i resterne.... men ja, synes godt nok du tit skriver om sidste øjebliks kort, så det kunne godt være at et lille lager ville være rart.... LOL...

Knuz Betina

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, jeg synes også du er for selvkritisk ;-). Måske som mh72 foreslår? Det er måske lidt sidetungt i højre side... Men rigtig god humor, at du har tilsat det lille dødningehoved...det siger lidt om det at have en teenager i huset LOL. SØDE kort du fik lavet - slet ikke "desperate" *G**G*, kan varmt anbefale at have et lille lager liggende :-)

Anne Bente sagde ...

jamen dog, det er sørme da ikke grimt, det er jo fint, og sååå nydelige kort du også har lavet:)

Lise sagde ...

Jeg nægter at kommentere dit LO. Men jeg gider godt kommentere det med datterens skoleskift, for helt ærligt hvis der er noget der kan gå os "mødre" (sat i " tegn, for jeg er jo ikke rigtig mor) på, så er det når ens unger er kede af at gå i skole. Godt at skolestarten har været så god.

God uge til dig.

Jette / ma11edina sagde ...

Kommer lige forbi igen *G*. Åh, jeg tænkte skam MEGET på jer da jeg sad og frøs anstændigt i torsdags...med sok på foden! Men bare rolig, jeg tager revanche de næste to weekender hehe. Der ligger en hilsen til dig på min blog :-)

Kornum sagde ...

Jeg syntes det er et fint lo du har lavet og 3 super søde kort , det med dig selv som lille er rigtigt fint :)

charlotte sagde ...

Hvor er jeg bare VILD med det nederste LO - synes det er så flot i farver, opsætning og det hele. Og sjov tekst - supert at du fik nævnt puden, som dengang var et hit for dig. Dejligt LO! :-)
Det øverste LO forstår jeg ikke du er så ked af. FArverne er rigtigt gode + pynten. Måske der skal en sort matte under fotoet!? for at fremhæve det lidt.
Rigtig god mandag til dig.

marianne sagde ...

Jeg er helt vild med begge LOs - men ville kunne have gættet, at det øverste var dit, hvis jeg ikke have kunnet genkende AC ;o)