tirsdag den 2. september 2008

Et par fede oplevelser!!

Sikke en masse jeg har oplevet siden sidst - både godt og skidt.

Nå men sidste søndag var jeg jo i Holstebro hvor Anne T kom og underviste os i værtindegaver. Hold da op den pige har fart på!! Shit mand - vi nåede 6 gaver fra kl 10-15 OG handle hos Anne OG spise frokost. Hold da op jeg var bombet da jeg kom hjem efter alle de spændende indtryk!
Men det var enormt lærerigt og jeg var forbavset over hvor nemme de ting var at lave.
De skal helt sikker afprøves i fremtiden.
Det var et superhyggeligt arrengement som varmt kan anbefales - og sikke god mad vi fik - mums!

I løbet at sidste uge fik jeg også lavet mit forslag til udfordringen hos 1-2-3 scrap! Det er en sød skitse og jeg tænkte at nu ville jeg dæleme scrappe lyserødt. Det er ikke tit jeg gør det og det var faktisk sjovt at prøve.
Har du set at vi søger gæstedesignere - var det ikke noget??
Her er mit bidrag:
Uge 35 var bare ikke sjov på mit arbejde. Pludselig fik vi af vide at der skulle fyres 54 medarbejdere og af dem 6 funktionærer. DET lagde gjodt nok lige en dæmper på hele ugen og alle gik og var nervøse. Jeg blev ikke fyret men een af mine søde kollegaer blev det desværre og vi var alle i chok.
Spørg lige om jeg så frem til Sensommercrop i Engesvang! Den uge skulle bare overståes.
Endelig blev det søndag og jeg hentede Jette kl 08.00 og så gik turen mod Engesvang. Vi fandt frem til det og holdt på handicapparkeringen da vi jo skulle have banket hendes rullestol ind :o)
Da vi kom ind var der recerveret plads til Rullemarie og rullemaries hjælpere (mig og Betina).
Jeg har godt læst Jettes blog og hendes fortælling om arrangementet MEN der er lige noget hun glemmer på sin blog IKKE OS PIGER!!! Hvem var det lige der vandt kortskitsen, layoutskitsen OG på hendes indgangsbillet??? jooo DET VAR JETTE! Hun var SÅ tæt på at måtte rulle hjem *G*
Ej det var sørme et superhyggeligt arrangement - dejligt afslappet og alle hyggede sig og fik handlset hos Unik og Bitten. Sikke mange lækre ting de havde som jeg ikke vidse jeg manglede :o) Ja man lærer noget hver gang.
Så Heidi og Henriette - som jeg skrev på jeres forum DET EN OMMER! For nøj det var hyggeligt.
Jeg fik da også lavet lidt. Min mor havde bestilt et brylleupskort til et par der ikke var til noget med for meget braller som min mor sagde. Hjælp tænkte jeg, hvor finder jeg inspriation.....
Hos Cecilie naturligvis. Hun laver de fedeste kort! og så fandt jeg eet der bare lige var DET og indrømmet jeg har stjålet hele hendes kort næsten for det var SÅ flot. Ja jeg kom faktisk til at lave 2 bryllupskort der var helt ens for min kollega så det og sagde at det var liiige hendes venindes stil og hun skulle giftes til oktober. SÅ jeg lavede to helt ens kort bare med andre navne og datoer:

Så fandt jeg nogle gamle billeder fra da Anna Cecilie var 2 år og hyggede med sin far..de måtte bare scrappes: ingen skitse - bar emin kringlede hjerne :o)
Da jeg faldt over disse billeder kom jeg til at tænke pådet papir jeg havde fået i augusts månedspakke fra mosh-posh..de passede bare perfekt sammen. Jeg har valgt ikke at skrive tekst da jeg ligesom sys at billederne taler for sig selv. det kan være svært at se men aller nederst i højre hjørne står der Klitmøller 1996 med glimmerbogstaver. Igen bare et layout fra min hjerne. Faktisk er jeg gået hen og blevet helt vild med det...fordi det er sådan lidt anderledes og alligevel SÅ meget Anna Cecilie da hun var i den alder :o)
Det sidste layout er fra denne sommer. Vi var på tur til Hirtshals fyr - hvilket varmt kan anbefales for hold da op et smukt fyr og sikke en udsigt, men den må i vente med at se pået andet layout.
Jeg har med vilje valgt at lave layoutet sådan lidt rustikt da jeg synes at det passer til billdet.
Skitsen fandt jeg her , der er virkelig mange flotte skitser.
Nå nu her på fredag tager jeg toget over til øen og besøger Lisette og hendes familie. Jeg skal jo til Scrap-a-mania som jeg altid er. Så til jer piger der kommer der - vi ses på lørdag og søndag.
Og til jer der skal på Viborg Messen - jeg vil tænke på jer..specielt den lækre buffet!!
Kan i have en fortsat god uge!

8 kommentarer:

lam sagde ...

wow du ahr godt nok været produktiv, gad vist om du når lige så meget i weekenden. Super flotte layout med fede detaljer. Jeg er vild med det hvor ac er på stranden og du har helt ret billederne taler for sig selv.

ja det er rigtig trist,når nogen fyres og jeg er glad for det ikke var dig. Glæder mig til at se dig på fredag

Karina sagde ...

Hold da op hvor har du lavet meget. Super flotte LOer og kort.
Uh ja fyrringsrunder er meget ubehagelige. Voldsomt pres at lægge på folk. Godt du slap.

Jeg kommer også på SAM på lørdag. Det er mit første større scrap crop og jeg glæder mig meget til at møde alle jer søde scrappere i virkeligheden.

Anne Bente sagde ...

weeee så super fede ting du har fået lavet, håber ikke du blev taget for overlæs på vejen hjem med alle de præmier, hehe, nå de var nu fuld fortjent, tak for nogle herlige dageuha hvor ville jeg gerne ha været til SAM, men nu må jeg vist lige klappe hesten, ha nogle gode dage derovre :)

Charlotte Ravn sagde ...

Hold da op så mange lækre layouts og kort du har lavet, alt sammen er bare super flot!
Godt du fik lov til at beholde dit job, det er aldrig rart med de fyringsrunder!
Glæder mig til vi ses i weekenden!

Jette / ma11edina sagde ...

Det var da herligt at læse lidt på din blog igen ;-)*S*...også selvom du er efter mig LOOOL...altså, jeg er bare ikke nået dertil på bloggen endnu :-D.
Jeg undres stadig over så meget du kan nå, sådan som du render rundt, snakker og shopper (hehe..) Ja jeg er jo helt vild med det fyr, dine fotos derfra, og også dette LO! Også nogle smukke LO´s med AC, og med farmand.
Ja, som sagt, så ved jeg jo hvad du og dine kollegaer gennemgik, og det er så grimt, men vidste jo, at de ikke kunne undvære dig ;-)
Hmm..jamen god tur da...og hyg dig med LAM og de andre..jeg vil helt sikkert også sende dig en tanke i løbet af weekenden, men mon ikke vi holder den varme linie undervejs *S*

Sofie sagde ...

old da op, hvor har du fået lavet meget! Kort og masser af dejlige layouts. Super;0)
Og så er der endda billeder fra det Nordjydske;0)

Jeg glæder mig til at se dig igen.

Knus og god weekend.

Kirsten sagde ...

Uh, man bliver helt forpustet... HI-HI, sikke travlt du har haft... ;-D
Det er nogen fede LO'er du har lavet. Det med fyret og det med Anna Cecilie og hendes far er utrolig flotte. Glæder mig til at se flere LO'er fra Hirtshals (som det lyder til, at der kommer).

Dejligt at du undgik at blive fyret, fyringsrunder er forfærdelige. For det første det pres, om man nu selv er én af dem der ryger, og derefter at man skal af med nogen dejlige kolleger, og i sidste ende medfører det jo nok også større arbejdspres på dem der er tilbage.

Maribi sagde ...

Skønne skønne LO's du har fået lavet, og så produktiv du er:-) Sød historie med rutschebanen.
Godt du fik lov at beholde dit job, men svært at miste gode kollegaer:-(