mandag den 8. september 2008

Sikke en fed weekend :o)

Denne weekend stod helt klart i scrapbookingens tegn..jeg var nemlig til Scrap-a-mania og sikke en oplevelse!

Det startede med at jeg tog toget over til Lisette fredag formiddag. Kl 13 var jeg så i Kbh hvor Anders var så sød at hente mig. Fredag gik med at vi hyggede os på Lisettes scrapværelse, snakkede og så Vild med dans (FEDT at Oliver røg ud!) Og så gik vi i seng kl 23...det tror jeg sørme ikke vi har prøvet før da vi begge er natteravne, men vi skulle jo tideligt op.

Og det kom vi..kl 05.30..shit mand det er tidligt for et B-menneske som mig, men vi skulle være klar til kl 7 hvor Ann kom og hentede os og så gik det mod Ringsted.

Hele lørdagen gik med at scrappe, snakke og shoppe og spise. Det var superhyggeligt. Jeg sad mellem Lisette og Charlotte Ravn - tak for god selskab og god ro og orden Charlotte (fik du den Lisette *G*)

Natten mellem lørdag og søndag tilbragte vi hos Anja Søby som havde været så sød at lægge hus, seng, luftmadras og sofa til så vi 5 scrappere kunne sove. Det kom vi da også til efter lidt grinen...jaja jeg ved godt at det var mig der fik et grineflip, men Fru Dreampapers var selv ude om det *G*

Søndag stod vi op og det faktisk forbavsende hurtigt med at få 6 kvinder i bad, sat hår og komme i tøjet.
Så gik det ellers til Ringsted igen, hvor den stod på mere shoppen, snakken og scrappet indtil klokken blev 15 og Lisbeth sagde at nu skulle vi gå hjem :o)

Lisette, Ann og jeg skulle dog lige hjælpe Annette med at pakke butikken ned.

Kl 16.37 skulle jeg med toget til Holstebro. Og tænk sig skråt overfor mig sad Tanja..superhyggeligt og tak for en hyggelig tur Tanja. Mon de andre fattede hvad vi talte om ?*G*
Jeg var hjemme ved mig selv kl 20.30 efter en meget lang men enormt hyggeligt weekend som varmt kan anbefales.

Får man så scrappet mere fordi det er over 2 dage??? Svaret er nej bestemt ikke...men man får tid til at se hvad de andre laver og det var skønt. Sikke mange flotte ting der blev kreeret.

Her er hvad jeg fik lavet:
Først et layout med billeder fra 1996. Teksten er ikke så indholdsrig men jeg VILLE bruge den journaling "tag" fra Tim Holz..nu var der endelig noget den passede til.
Dette layout er jeg rigtig glad for..teksten fortæller om billedet- Skitsen er fra Scrapbooktrend 07.08
Dette er fra vores sommerferie og besøget ved Hirtshald Fyr

Og mere fra Hirtshals. Dette billede er jeg SÅ glad for og har en plan om at få det forstørret og hængt op på væggen i stuen. Overskriften er fordi mine forældre og et hold venner i stedet for at sige vi ses..altid sagde KIG UD! Og dem kom jeg til at tænkt påda jeg så billedet :o) Skitsen er fra Valeries Sketches. Den måtte jeg bare prøve. I stedet for hendes stjerner doodlede jeg lidt om nogle knapper.
Dette billede af Erik er også fra sommerferien. Jeg er helt vild med det billede. Layoutet er i farven grøn da han meget godt kan lide den farve. Skitsen er fra Scrapbook Trend 07.08.
Så nåede jeg også et lille kort. Vi har et hold venner der lige har født deres 4. barn og da vi skal på barselsbesøg skal de naturligvis have et kort. Ikke det vildt fancy mend et er der da :o)
Ugens højdepunkt: har helt klart været Scrap-a-mania. Og at jeg fik hilst på så mange scrappere..bla Sofie Thoms..superhyggeligt.
Ugens lavpunkt: Tempo den klaphat, overfaldt en lille papillion til agility (og han er endda opvokset hos sådan een). Så NU har jeg købt mundkurv indtil han finder ud af at det må han IKKE!! Kryds lige fingre imorgen tirsdag - der går det løs igen :o) Forhåbentligt uden problemer.

Tusind tak fordi du læste med - kan du have en god uge :o)

23 kommentarer:

lam sagde ...

selv tak for en super hyggelig weeekend og godt at høre ,at du ahvde selvskab på den lange togtur hjem.

Jeg opdagede slet ikke du nåede at få lavet så mange flotte layouts, gad vidst hvor jeg var ;O)

Anne Bente sagde ...

åhhhh det lyder til i rigtig har hygget jer, lidt misundelig her, super flotte loer du har lavet igen,og så er de bare utrolig forskellige,super flot :)

MH72 sagde ...

Det er da nogle helt fantastiske layouts du har lavet - hold da op de er flotte! Jeg er vild med den Tim Holz-ting (og den måde du har skrevet overskriften på) - og ja, "kig ud" billedet er da helt vildt godt!!!

Annette sagde ...

Fru DreamPapers... ja, så har man hørt det med.
Ja, jeg forstår altså ikke hvorfor det er mig der skal drilles, bare forbi jeg er den laveste :-)

Men takker nu alligevel for en skøn weekend.


Hobbit

charlotte sagde ...

Hold da helt op!! Jeg synes altså at du nåede at lave meget! Jeg tror ikke jeg kunne producere så mange LOs + et kort på bare 2 dage. :-)
Rigtigt flotte ting du har lavet. Synes du er god til at finde matchende farver til dine billeder/temaer. :-)
Godt i hyggede jer til SAM - jeg er vildt misundelig på jer alle, der deltog! ;-) Håber jeg kan komme med en gang.
Også god uge til dig.

Jette / ma11edina sagde ...

Hmm sikke du har hygget dig...jeg kan næsten høre dig...ka´det mon passe?? LOL. Er slet ik´misundelig, ved du :-)
Det er da helt vildt så meget du har nået!! Og hvor blev de flotte dine LO´s med AC´s billede og billedet ud fra fyret...super duper godt!! Og de andre LO´s er jo fuldt ud lige så flotte, er bare vild med de to andre fotos!! Og kortet blev rigtig sødt...med den søde bamse ;-)
Ses på torsdag!

Heidi sagde ...

waw for en weekend sidder da og bliver helt misundelig ;o))) og syntes da det er utroligt alt det du har fået lavet - super flot ;o)

Christina / LaChris sagde ...

Tju hej hvor du også var produktiv på SAM !!! Jeg er specielt vild med "Kig ud"...hold da op det er flot...og det ser hamrende godt ud med doodlingen om knapperne...den liftes lige :O)

Pia sagde ...

Ja det var en super hyggelig weekend og jeg må sige at du har da nået en masse flotte loer, jeg nåede 4 kort det var alt, svært at koncentrere sig med alle de buttikker rundt om synes jeg.

Else Slipsager Petersen sagde ...

Hold da op - 5 LO og et kort! Jeg når knap 1 LO på en dag til convention så godt gået! Og de er som altid super flotte.

Kunne godt være man skulle overveje SAM til næste år, det lyder bare vildt hyggeligt!

Gusle sagde ...

Sikke en masse lækre LOs du har fået lavet :o)

Rikke sagde ...

hold op du har haft travlt

jeg er helt VILD med "selvportræt" det er vel nok flot.. og som du skriver er det et meget sigende billed...
så flot

BellaMio sagde ...

Det lyder ellers som en hyggelig weekend. Og sikke en masse flotte LO, du fik lavet!! ;-)

Maria sagde ...

Hold da op, hvor har du lavet meget! Jeg blev helt træt på dine vegne, da du skrev hvor meget du skulle dagene efter SAM. Puha, vi kunne vist godt trænge til tidlig weekend ;)

Sarah sagde ...

Hold da op hvor fik du lavet meget. Rigtig rigtig flotte LO's.

maria sagde ...

Hold da op en masse super lækre lO du har lavet.
ja det var en super god weekend.

Maribi sagde ...

Hold da op hvor har du været produktiv:-) Fik selv kun lavet 2½ LO, og var helt stolt af mig selv, hi hi.
"Kig ud" er et totalt lækkert LO, farver doodling og ikke mindst det lækre billed.

Sofie sagde ...

Hold da op, og du skrev man ikke fik scrappet! Jeg ville aldrig have nået halvdelen:0) Lækre layouts og jeg er helt vild med I haven 96;0) Men journalingen er vist Prima:0)

Nu varer det ikke længe til vi ses, og det glæder jeg mig rigtig meget til!

Knus

Charlotte Ravn sagde ...

Nå så kunne jeg få tid til at komme omkring din blog! Selv tak for hyggeligt selskab og god ro og orden (hihi) ved bordet! Utroligt flotte layouts du fik lavet og ret imponerende, at du fik lavet så meget, når du også skulle koncentrere dig om at snakke med mig og drille Lisette ;)
Håber det gik godt med Tempo til træningen i tirsdags og at han ikke åd nogen papilioner :)

Lone sagde ...

Igen super lækre lo's og kort du har lavet. 1000 tak for din kommentar på min blog ang. blekagen. Nej der er intet der holder lagene i kagen sammmen. syntes det er vigtigt at bleerne kan bruges uden at skulle fjerne klister mm. Den er rimelig stabil, vælter ikke. Har kørt med den i bil 100 km uden der er sket noget ;-) Go weekend

Tanja sagde ...

Hej Anette...

Selv tusind TAK for hyggelig selskab det meste af turen søndag hjem i toget... :o)
Nej, jeg tror ikke de forstod en skid af hvad vi snakkede om, men godt det samme. Vi hyggede os og det gjorde turen mindre lang.. :o)
Kan du også have en rigtig god weekend..
Scrapknuzz Tanja

Pialine sagde ...

Ja, jeg synes også du fik lavet en masse skønne ´LO´er og et skønt kort. Sjovt nok så opdager jeg der har været så mange på SAM uden at jeg opdagede det ;o)...må være fordi jeg var så focuseret på at handle de tre timer jeg var der ha ha. Det lyder som om I har hygget jer gevaldigt.
Knuzzer
Pialine

Kornum sagde ...

Hej selv tak for en skøn weekend.
Såå flottr loer du fik lavet og så 4skt. det var mange og et super flot kort.
Knus Ann