søndag den 28. september 2008

Sikke en dejlig weekend.

Sikke en dejlig weekend jeg har haft! Den har simpelthen været super. Flere af dem tak :o)
Først mit bidrag til Unik Hobbys skitsekonkurrence. Jeg havde valgt et billede jeg tog i vores sommerferie af der hvor vi lå. Egentligt ville jeg redigere lyset lidt væk men så tænkte jeg at det ville jeg netop ikke for det var jo lige præcis det lys der var den aften inden solen gik helt ned.
Jeg prøvede forskellige farver papir men det var bare som om det kun var det her der virkede selv om jeg synes at det er liiiige lovlig mørkt. hvad man ikke kan se er at teksten har jeg forhøjet hver anden sætning sådan for at skabe lidt liv :o)
Så var det jo weekenden hvor der var cypercrop hos scrapsisters og det var enormt hyggeligt at sidde alene og scrappe sammen med en masse andre i hele landet. Første opgave var at scrappe efter et layout der var lagt ind. jeg valgte nogle gamle billeder fra 1996 og bestemte for at nu skulle der scrappes lilla :o) Jeg er selv helt godt tilfreds med det.

Opgave 2 var en kortskitse. Jeg er ikke heelt vild med mit kort og faktisk lavede jeg et andet senrer på dagen der var lidt bedre, men det var det her jeg sendte ind. Underligt ikke at bruge stempler men også sjovt at prøve.
Opgave 4 var jeg så heldig at vinde!!! Det var en sjov opgave hvor man skulle scrappe en ting fra køkkenet eller scrappe med en ting fra køkkenet. jeg er altid hoppet uden om de opgaver men bestemt at NU skulle jeg prøve det for første gang. Jeg valgte et spækbræt som jeg havde købt i Kvickly til 20 kr egentligt for at bruge det men min mand syntes at det var aldelse håbløst skævt og ikke lakeret.
Resultatet blev dette. Det var enormt sjovt at prøve og nok ikke sidste gang.
Den sidste opgave jeg nåede inden jeg skulle videre med at bowle og spise sammen med mit agilityhold blev scrap et billed fra en lørdag for 10 år siden. Jeg valgte nogle billeder fra da vi fik Felix.
Det var sjovt at lave og sætte billederne op i den ene side.
Ugens højdepunkt:
1. at jeg fredag aften gik amok og fik ryddet op i mit scraprod. det tog også fra Vild med Dans var slut og til kl 00.30
2. Cypercroppet hos scrapsisters.
Nu skal næste uge så gå med at forberede mig til på lørdag hvor der går løs i Ryslinge - hvem siger at scrappere keder sig *G*
Rigtig god uge til jer alle.



15 kommentarer:

lam sagde ...

Hold da fest en masse du har nået. jeg er vild med dit bidrag til unik, så flot og elegant.

Tillykke emd sejre ,kan godt forstå du vandt ,for det ser s... godt ud og en genial ide.

Øv at vi ikke mødes i ryslinge i år.

Anne Bente sagde ...

hvor er det bare flotte ting du der har lavet, og det med campingvognen er jeg helt vild med, synes der er så flot en stemning over det, det bræt der, hvor er det bare KANON.
godt du har haft en god weekend.

Jette / ma11edina sagde ...

Det er nogle super flotte og lækre ting du har lavet - og dit campingLO er som det skal være synes jeg ;-). Jeg er jo som sagt helt vild med dit scrappede brædt :-D. Det er SÅ flot!
Ja, så står næste uge på arbejde og forberedelse til convention - hvor jeg også glæder mig :-D

Jette W sagde ...

Det var også nogle super dejlig ting du har fået lavet.
Det brædt er bare superflot.

Heidi sagde ...

Waw alle de ting du har fået lavet ;o) er vild med dit camping billede og så selvfølgelig brættet - super super flot ;o)

Her ingen rysling ;o( men glæder mig til at se/høre om det ;o)
Rigtig god uge ;o)

Betina Olesen sagde ...

Hold op du fik nået meget i lørdags....
Jeg er seriøst helt vild med dit spækbræd, sikke en genial ide....

LO'et til unik var afgjort min favorit denne gang, kan rigtig godt lide din tolkning af skitsen, og farverne sætter en rigtig hyggelig stemning.

Dit sort/røde LO, er da også bare for skønt, det serrigtig godt ud med alle de fotos i den ene side, og at farveskiftet bogstaverne imellem (den skal jeg lige huske til alle resterne)

Vi ses på lørdag, glæder mig meget..
Knuz

charlotte sagde ...

Oj manner! Hvor fik du lavet meget til cybercroppet. Den med spækbrættet er da genial! Flot skilt og flot løsning på opgaven. Tillykke med sejren, forstår godt du vandt! :-)
Alle de andre LOs er også lækre. Den sidste af dem er jeg virkelig vild med. Sort/hvid/rød er bare guf for øjnene og fedt at alle billederne er holdt i den ene side af LOet.
God dag til dig.

madamtridse sagde ...

Det er nogle rigtig flotte LO og kort du har fået lavet til CC. Jeg kan godt lide den stemning der er i camping LO.Dit scrapbrædt er en super genial ide.Tillykke med præmien den har du fortjent.

Charlotte Ravn sagde ...

Super flotte ting du fik lavet til croppet og så så meget, når du ovenikøbet var ude og bowle midt i det hele :)
Vi ses på lørdag :)

Linda sagde ...

Hold da helt op - du har bare nået en masse. De er super flotte alle dine ting. Dit Camping Lo er bare i top. Ses lørdag i Rysling :0)

Rikke Eskildsen sagde ...

Sikke en masse du har lavet, det ser helt vildt flot ud det hele. Men det skærebræt er bare godt :0)

Sarah sagde ...

Flotte LO's...
Kan godt lide det med campingvognen og skiltet er jo fantastisk!

angely sagde ...

Er vild vild vild med dit skærebræt ... og din stil ;)

Ses vi lørdag :o)

rnielsen79 sagde ...

Det skærebræt er bare blevet så flot. Hmm måske man alligevel skulle til at gøre lidt mere i altered art :-)

Pialine sagde ...

Super flotte ting - jeg er vild med Campingvogn LO - super flot sat op og alting matcher 100 %. Flot scrapskilt...og en sjov ide :o)
Knuzzer
Pialine