søndag den 5. oktober 2008

Tusind tak for en hyggelig lørdag-

Så er Convention i Ryslinge overstået og sikke en dejlig dag, men mere om det senere.

Først lige mit layout til 1-2-3 scrap!s udfordring, som denne gang er lavet af Jette/ma11edina. (og den er ikke helt let skal jeg hilse) I kunne jo hoppe med og lade jer udfordre :o)
Layoutet betyder rigtig meget for mig, for jeg tænker netop på min mormor når vi går deroppe mellem alle de vilde planter som det fremgår af teksten. Rigtig god udfordring Jette :o)

Jeg fik min præmie fra Artemio i denne uge og tusind tak for det..det skal helt sikkert nok blive brugt :o)
Og NU til convention. Det var vildt sjovt og hyggeligt. Jeg kunne IKKE sove natten før så jeg fik kun 1 TIMES søvn. Hjernen ville bare ikke slappe af! Kæft jeg var hysterisk og så bliver det jo ikke bedre. Nå men vi stod op kl 5!!! (og jeg som elsker at sove længe!!) Og så kørte Anna Cecilie og jeg ud til Jette og så gik det ellers mod Fyn. Anna Cecilie satte vi af i Vissenbjerg hvor hun har en veninde boende. De shoppede i Odense og var i biffen. Og så hentede vi hende da vi kørte hjem igen - smart måde for pigerne at mødes.
Jette og jeg ankom samtidig med Betina og 3 fra nordjylland og Kirsten fra Holstebro. Lidt pussigt at vi kørte ind på parkeringspladsen foran hallen på samme tid.
Så gik dagen ellers med at hygge, shoppe, snakke, spise (lækkert mad, tak Anette) og scrappe (dem af os der fik lavet noget).
det var lidt morsomt for der var vel en 6-7 stykker, som kommer til scrap i Hostebro hver anden torsdag, der havde tager turen til Ryslinge. Og hvorfor de havde købt billetter til at scrappe er en gåde *G* De sad ikke ned hele dagen men gik shopamok og hyggede sig gevaldigt. Een af dem kom stolt hen til mig og sagde..nu har jeg fået mit papir i papirskæren!! Men længere kom hun ikke den dag :o)
Det var et rigtig dejligt convention hvor jeg mødte mange jeg kendte og så mange jeg ikke kendte. Dagen gik bare ENORMT stænkt!! Pludselig spurgte jeg Betina og Jette; hvorfor har i pakket sammen?? Jamen klokken er 18.30!! Shit jeg fik travlt med at handle det sidste *G*
Og nåe ja..der var jo gevindster i amreikansk lotteri og indgangsbiletterne og hvem tror i vandt IGEN??!! Jette 2 gange - typisk :o) og Betina ikke et piv fra dig - du vandt 3 gange! Tillykke til jer begge fra hende der intet vandt! :o)
Her er så hvad jeg fik lavet:
Jeg fik egentligt lavet 2 kort men min svigermor skulle bruge det ene inden jeg var stået op idag. Så i må nøjes med det ene.
Muffinen er udskåret af fri fantasi :o)

Dette layout startede jeg på i torsdags og førdiggjorde så i Ryslinge. Det var vildt sjovt at lege med alle farverne.
Så kommer lidt af et projekt. Som i jo har set har jeg billeder fra Hirtshals Fyr og der var rigtig mange tilbage. Da jeg ikke ville have et helt album bare derfra og i sikkert også ville kede jer ihjel så lavede jeg et dobblet layout hvor ALLE de resterende billeder kom på. Sikke et puslespil - men jeg kan godt lide restutatet. det sjove er at knapperne faktisk også er fra Hirtshals :o)
Her kommer første halvdel:
Og den anden halvdel..
Jeg og Anna Cecilie var hjemme igen 22.45 og lade mig bare sige..det var ikke helt smart at jeg kørte bil så træt som jeg var! men hjem kom vi.

Ugens højdepunkt:
* Helt klart at jeg i tirsdags stoppede med at tage medicin for epilepsi!! Og det er helt underligt pludselig at være "rask"; ikke at skulle tage piller, chekke om andet medicin passer til osv. Men en dejlig fornemmelse. Det skal lige siges til dem som ikke ved det at jeg ikke har haft anfald i 18 år.
* Convention i Ryslinge...det var en super oplevelse!!

Kan i nu have en god uge - jeg ved ikke hvor meget scrap jeg får lavet for jeg skal et smut til Ungarn.

22 kommentarer:

Rikke sagde ...

hej netti :)
hvor er det flot alt det du har lavet, kan især godt li de to nederste lo, de ligner helt stort flotte postkort.. dejligt anderledes :)..
og ja den udfrodring ser noget hard core ud :)
knus rikke

Anne Bente sagde ...

åhhhh hvor lyder det til i har haft en kanon tur, ville godt ha været der øvøv:)

sikke flotte ting og sager du igen har fået lavet,

lam sagde ...

Det lyder til I har haft en fantastisk tur (uden mig) til Ryslinge.

Som altid nogle meget forskellige layout men flotte på hver deres måde.

Kirsten sagde ...

Hold da op hvor er de LO'er flotte. Du er super god til at få mange billeder på LO'erne. Jeg tror da vi må en tur til Hirtshals fyr en gang, - der ser dejligt ud.

Jeg er totalt vild med LO'et fra klitterne i Tversted, det vil jeg helt bestemt lifte. Historien om Mormor er super sød.

Jette / ma11edina sagde ...

Du var da TIDLIGT oppe i dag *G*. Takker også for god ro og orden i bilen - og ingen søvn og mangel på mad er ikke en god cocktail for dig hehehehe...Var LETTET da du skrev at i var nået hjem 8-). Ja, jeg fatter ikke hvor lørdagen blev af, pludselig var den gået!! Aldrig har jeg fået lavet så lidt, og du sad bare der og scrappede...med nogle flotte kort og LO som resultat. Db.LO et er fantastisk - lækkert med alle billederne, og de knapper er som skabt dertil. God tur til Ungarn - om ikke så længe er vi jo på farten igen *S*

Lise sagde ...

Sikke fine ting du har lavet, jeg kan allerbedst lide det fra fyret.

Og tillykke med at du nu er "rask" - tænk det troede jeg faktisk aldrig man kunne blive når det drejede sig om epilepsi (okay det ser forkert ud....)

Hav en dejlig uge.

Diana sagde ...

Lyder som en herlig tur til Ryslinge, jeg tænkte meget på jer i løbet af dagen.

Og ps. jeg når som regel heller aldrig længere end at putte papir i skæreren *G*

Skønt at du kunne slippe medicinen, det må i den grad være en lettelse !

Lone sagde ...

Sikke en masse du har nået. Lyder til at I har haft en super hyggelig til convention. Held og lykke med et liv uden medicin, det må være en befrielse. Go mandag

Jannet sagde ...

Sikke nogle flotte layout's du har fået lavet.
Dejlig for dig at du kan slippe for medicin.

Fru N. sagde ...

Sikke en masse fine ting du har fået lavet - er vild med LO'et til 1-2-3, måske man lige skulle smutte ind forbi og kigge på den udfordring.

Og så var det hyggeligt lige at hilse på dig igen......

Heidi sagde ...

waw sikke en weekend men lyder som om den var det vær med at stå tidligt op ;o)
Super flotte sager du har lavet og ja muffin kortet er da for mums ;o)
Rigtig god uge til dig

Charlotte Ravn sagde ...

hvor er det bare nogle lækre ting du har lavet og jeg var jo så heldig, at se begge dine flotte kort! Det ser kanon godt ud dit LO med alle billederne på, en god måde at få dem brugt! Det var kanon hyggeligt at se dig til convention!

madamtridse sagde ...

Det er nogle flotte LO's du har lavet. Jeg er imponeret over at du kan få så mange billeder på et dobbelt LO, det ser rigtig godt ud.
Tillykke med, at du ikke skal tage medicin mere. :)
Forsat god dag.

abc sagde ...

Igen flotte flotte ting fra dig og sjældent har jeg da set et lo(ok et dobbelt) med så mange billeder...

Og så siger jeg: Bare det var mig der havde været på convention....

Linda sagde ...

Først og ikke mindst fedt for dig at du ikke mere skal tage medicin. Og dine Lo'er og kort er som altid super flotte. Du har da helt ret - det var en kanon dag i lørdags. God tur til Ungaren.

Maribi sagde ...

Stort tillykke med at du kan slippe din medicin, må være herligt.
Er meget imponeret af alle de LO's du har lavet. Flotte allesammen, men skovtur er min favorit. Herligt med alle de skønne farver.
Lyder som om det har været en kanon dag i Ryslinge:-)

Betina Olesen sagde ...

Hmmmm.... og her gik jeg og troede, at jeg var ugens højdepunkt ;-)... pjat, fedt at du er af med din medicin....

Tak for en skøn dag, og ingen piven fra dig hellere, tilbød dig da en af mine gevinster ;-)

Men lækre ting du fik lavet, du var da vist også den eneste af os, der fik lavet noget fornuftigt...
Især er jeg jo helt vild med dit dobbelt LO fra Hirtshals fyr, det er så lækkert...

Knuz Betina

Annette sagde ...

Tak for sidst...
Kig forbi min blog og se vores støvler...!

Skønne skønne LO du fik lavet i lørdags.

TILLYKKE med at du nu er pillefri. Det var være noget af en ændring efter så mange år.

Knuser...

charlotte sagde ...

Uhh, sikke mange lækre layouts du har lavet, siden sidst jeg var herinde. Flot at du fik plads til så mange billeder med Hirtshals Fyr. Jeg kan rigtigt godt li' det layout - så sommerligt og flot i farverne!
Muffinkortet er lækkert. Fint og feminint i farverne og bare flot, at du kunne lave den store muffin i fri hånd. :-)
Lyder til at det var en god oplevelse i Ryslinge.

Rikke Eskildsen sagde ...

Sikken en masse skønne ting du har lavet også selvom tiden næsten løb fra dig :0).
Tillykke med din nye medicin-fri tilværelse. :0)

fasterheidi sagde ...

Hejsa... Hvor var det hyggeligt at hilse på dig i lørdags... Det virkelig flotte layouts du laver og fantastisk gode billeder. Jeg elsker natur layouts Og sikke en smuk håndskrift du har :)

Linda sagde ...

super fine ting du fik lavet, jeg så dig lidt over skulderen flot arb.