søndag den 26. oktober 2008

Erik er så vittig...NOT! :o)

Sikke en træls uge jeg har haft for jeg har været småsløj det meste af tiden; forkølet og nu er jeg så blevet ja hæs kan man ikke sige for jeg kan kun hviske...Så er det at min mand synes at han er ENORMT vittig:
Han var ude i køkkenet og råber til mig: vil du have et pølsehorn? Ja tak hvisker jeg fra et andet rum..og der sker ikke noget. Så kommer han ind og siger grinende; du kan jo sende en sms med dit svar. Høhøhø det grinede Anna Cecilie og ham meget af, hele dagen.
Igår havde jeg en dejlig dag; Jeg var sammen med Jette kørt en tur til Ålborg for at være sammen med Ålborg-scrapperne. Jeg underviste dem først i doodling og de var enormt gode til at doodle og selv finde på nye mønstre. Derefter underviste Jette i farver og opsætning af et layout. Så var der frokost, hvor vi spiste kinesisk (jaja jeg gjorde så ikke) og hyggede. Derefter underviste jeg i kalligrafi. Jeg gennemgik bogstaverne og de lærte hurtigt. Dog blev de alle hurtig enige om at de hadet S :o) Derefter hyggede vi os alle indtil kl 17.30 hvor Jette og jeg kørte hjem igen. Min stemme holdt lige til dagen, men prisen betaler jeg så idag.
Det var en superhyggelig lørdag i Ålborg med nogle enormt skønne scrappere. Så piger, jeg glæder mig til at se nogel fede layouts med doodling og kalligrafi :o)
Jeg har også fået scrappet lidt selv:

Kortet til Jettes sidste udfordring hos 1-2-3 scrap! I kan stadig nå at deltage...
og indersiden..
Så havde jeg fået en bestilling på et kort til en fyr der blev 25 år. Det var liidt svært, men jeg fandt på denne løsning:

Min genbo fyldte 40 år sidste lørdag og skulle have et kort. Da hun selv har 2 heste og jeg havde et aftryk af Magnolia-hesten, skulle det naturligvis bruges. Jeg syntes ikke rigtig at kortet svingede indtil jeg kom de små sommerfugle på...så gik det lidt bedre. Genboen blev meget glad for det og viste det til alle i hele selskabet..pinligt *G*
I torsdags var jeg til Scrap i Holstebro og startede på et dobbelt layout, som jeg så færdiggjorde igår efter en skitse fra the recipie book. Puha det var een af de sværer skitser, men sjov at lave. Hvor godt billederne så passe ind er en anden sag men sådan blev det altså :o)
Ugens højdepunkt:
* Helt klart turen til Ålborg.
Ugens ønske:
* Så bliv da for pokker rask!! Nu har det her stået på i 8 dage.
Kan i alle sammen have en god uge 44.

9 kommentarer:

lam sagde ...

sikken produktiv du ahr været og som altid nogle flotte designs. Jeg er vild med dit hestekort, ser super lækkert ud. Rigtig god bedring

Sarah sagde ...

Det lyder som om i havde en super tur til Ålborg - heldigt stemmen holdt.
Super flotte ting du har fået lavet og rigtig god bedring!

BellaMio sagde ...

Det er nogle flotte ting du har lavet.. Ikke mindst dit LO heroppe fra den mørke Nordjylland.., Tversted.. - flotte billeder!! Der er nu så smukt!! ;-) Kan du have rigtig god bedring.., og god uge!!

Rikke Eskildsen sagde ...

Først GOD BEDRING.
Jeg kan godt forstå at du ikke fandt Erik's "vits" sjov, men jeg kunne nu ikke lade være med at trække på smilebåndet alligevel, da jeg læse det:0)
Dernæst sikke en masse du har lavet trods snot og alt. Super lækkert LO.
Det lyder til at have været en rigtig hyggelig lørdag.

madamtridse sagde ...

Sikken en uge du har haft. Håber du snart får det bedre. :)
Det er nogle super flotte kort og LO du har lavet. Jeg er vild med heste kortet.

charlotte sagde ...

Håber du snart kommer helt på højkant - det er så irriterende at være småsløj! Sender dig en masse god bedring. ... synes faktisk Eriks joke var sjov.... he he :-)

Flotte kort du har lavet. Den med hesten er da helt genial. Forstår godt hun måtte vise det rundt til hele selskabet.
Og LOet er super flot. Jeg kan rigtigt godt li' den helt specielle opsætning med mønsterpapir/swils i midten. Det ser godt ud.

Linda sagde ...

Føst og ikke mindst kan du have en rigtig god bedring. Så du kan råbe lidt af manden og give igen :0)
Dine Lo'er er super flotte og jeg er da helt vild med pruuhh heste kortet.

Jette / ma11edina sagde ...

Selv tak for sidst....jeg fik jo lov at nyde godt af din sidste rest stemme *G*...hehe, jeg kan nu godt se mig selv i Eriks og AC´s sted...du må tage revanche en anden gang. Lækre kort du har lavet, hestekortet er kanon flot!! Og db-lo´et ved du jo, jeg synes er super flot, og IRL passer farverne bare super flot sammen, det snyder måske lidt på fotoet....og til sidst GOOOOD BEDRING!!, du skal jo være fit igen på lørdag!!!

Charlotte Ravn sagde ...

Hold da op nogle lækre kort du har lavet!
Nårh hvor er de onde ved dig din familie, sådan noget kunne du aldrig selv finde på vel? ;) hihi
Rigtig god bedring!