onsdag den 17. december 2008

En tur til Århus.

Igår tirsdag havde Anna Cecilie og jeg vores årlige juleshoppetur til Århus. Det var som altid enormt hyggeligt og kan varmt albefales. Vi havde begge tager fri fra arbejde og skole og tog så toget kl 08.13 mod Århus med rundstykker og cacaomælk...vild hygge i toget. Da vi gik ud af banegården var der denne lille bod..jeg tog dette billede selv om Anna Cecilie mente at jeg lignede en turist :)
På Rådhuspladsen er der et KÆMPE juletræ. Læg lige mærke til at det er Anna Cecilie der står i bunden af billede..nøj det var stort!!

Vi mødtes med min lillesøster Lone og gik lidt rundt hvorefter vi tog på Jensens Bøfhus. Hold da op det smagte godt; kyllingesteak med kartoffelskiver og favortisovs og til dessert en Queens Delight...PRØV DEN!!! En stor belgisk vaffel med softice ovenpå, nødder og chokolade samt en lille skål med jordbærsyltetøj. Anna Cecilie valgte at tage tag-selv-is, men måtte smage min vaffel da den duftede helt vildt som hun sagde :) Her er et billede af Anna Cecilie og Lone. Jeg har lavet det i sepia da det faktisk var i meget dårlig kvalitet men deres smil ville jeg ikke bare smide væk..så jeg ændrede det. Nu er jeg ret godt tilfreds med det.

I aften har jeg lavet et kort til en kollega der har fået andet arbejde. Det kom til at se sådan ud:
(så fik jeg brugt nogle af de blomster jeg er mindre glad for..hihi)

Og så til lidt jul..jeg var i lørdags i Rema1000 og mødste disse to nisser som jeg lige kom til at købe :) De er da vildt lækre. 49,95 kr pr stk. De skreg på at komme med hjem og som Erik sagde..nåe ja du har da heller ikke 7 kasser med julepynt i kælderen.

Og så lige til min chokoladeæske: NEJ den er ikke spist :) Ikke eet eneste stykke selv om resten af familien kredser godt om den.
Nu er der bare 2 dagt til JULEFERIE - hold da op hvor jeg tæller ned :) Uha det bliver dejligt. Glæder du dig også til ferien?

16 kommentarer:

lam sagde ...

lyder til I har haft en rigtig hyggelig tur. Søde nisser og et flot kort. god torsdag til dig

LaChris sagde ...

Sikken en hyggelig udflugt I har haft...altå Århus er også bare en Feeeed by ! Kan lige forestille mig dig stå og tage billeder, som en anden lille turist fra Japan :O) Hmmm..der ligger en Rema 1000 15 km fra hvor jeg bor...ville det være for fjollet liiiige at køre derud og kigge om der er flere nisser tilbage....
Ha en dejlig anden sidste dag inden ferien.

Anne Thormose sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig tur - tror vist lige, at vi skal have vafler til dessert i løbet af weekenden - sidder jo helt og bliver lækkersulten. ;o)

"mindre glad for" - hey, du skulle da bare have sendt blomsterne til mig - jeg ELSKER de grønne blomster, og bruger dem som "blade" under mindre blomster. Det er de bare perfekte til.

Skønt kort, der nok skal vække lykke.

Lise sagde ...

NIX - jeg glæder mig slet ikke til 14 dages ferie!

Cecilie sagde ...

Det lyder som en dejlig mor-datter tur, I har været på. Sådan nogle er altid så hyggelige.

Sjovt, at du heller ikke er så vild med de blomster. Jeg har heller ikke kunnet finde ud af at bruge mine.

Hav en god dag.

sonja sagde ...

fedt billed du fik taget,man kan godt se ligheden på de to.flot kort.

Charlotte sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt med sådan en mor-datter-søster tur og julegaveindkøb. Hyggelige billeder - lige til at scrappe! :-)
Juleferie har jeg ikke meget af - men jeg glæder mig da utroligt meget til de få dage jeg får! Sådan hist og pist. Der er ikke så mange sammenhængende dage - men pyt med det. Bare der er lidt fri.
Forstår godt du tæller ned - altid rart med noget frihed at se frem til.
Rigtig god dag til dig.

Heidi sagde ...

ejj hvor lækker en dag det lyder til i har haft :o) der er da ikke noget bedre end sådan hygge dag og i godt selskab... kenderden vaffel alt alt for godt.. mums siger jeg bare.. har købt nogen som dem og selv lavet til dessert og skulle hilse og sige det var et hit ved mine gæster ;o)
De nisser er total søde, må da lige i rema og lure

Heidi sagde ...

ps. ferie.. har 24 + 25 så var det det... men pyt jeg har fri 24 december jubiiii

madamtridse sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig juletur I havde til Århus. Ja de der nisser behøvede da ikke at råbe ret højt hvis jeg kom forbi. Måske jeg lige skulle et smut i Rema 1000 imorgen. :)
Du må forsat ha' en god
18.december aften

Maribi sagde ...

Lyder som om I har haft en rigtig hygge tøse tur.
Totalt nuttet nissepar, er vild med deres sko...
Har smagt den dessert.. Himmelsk vaffel!!

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke en hyggelig dag i havde. Super flot kort du har lavet til din kollega.
Mænd har altså ikke forstand på det med julepynt! De er vildt søde de nisser!

Betina Olesen sagde ...

Det lyder til at i har haft en rigtig hyggelig tur, sådan et par høns ;-) Lækkert med traditioner, dem er man altså nødt til at holde fast i, især hvis det er en som denne...

Knuz Betina

Jeannette Lauridsen sagde ...

Det lader til at i har haft en rigtig hyggelig tur. Sikke et enormt juletræ der står på torvet. Det der står i Odense er ikke nær så stort.
Fortsat god weekend.

Pialine sagde ...

Hej
Der ligger en lille jule award til dig på min blog. Så kig forbi min blog.
Juleknuzzer
Pialine

Sofie Thomsen sagde ...

Nøj, hvor I også "juler". Hyggeligt! Alle konfektopskrifterne er fra Odense-marcipans hjemmeside. Jeg har linket til dem på min blog.
... og så er det bare igang med Bailey-kuglerne!

... ahem... og lige en sidste ting: Chokolade er STRENGT FORBUDT til hunde -det er gift for dem! Så ikke noget med at lade det ligge fremme så hundene kan komme i nærheden af det!

God konfekt -og JUL!!!
Kh
Sofie