tirsdag den 30. december 2008

Så er julen overstået..

Er min blog ikke blevet fin?? Jeg var bare blevet så træt af at den var så kedelig - så idag da Jette var her for at scrappe, fik jeg hjælpe af hende til at pimpe den lidt op. Tak for hjælpen Jette.

Julen var rigtig hyggelig. Vi tog d. 24. ned til mine forældre og senere den dag kom min lillesøster med hendes familie.
Anna Cecilie tænder juletræet..det ser ud til at kræve koncentration.
Her er mine f orældres juletræ inden lysene blev tændt.
Min nevø Thomas var meget interesseret i træet og de fine kugler. Tempo gik kun rundt om træet een gang - INDE VED STAMMEN. Men pyha det væltede ikke :)

Tempo nød i det hele taget den opmærksomhed han fik. Her ligger han i arm hos min far - indtil hans arm sov.
Senere juleaften hyggede Tempo og Anna Cecilie sig sammen på sofaen. Det kan man da kalde en hyggehund.
1. juledag skulle vi ikke noget, så vi besluttede at gå en lang tur i Faurskoven ved Hadsten. Min farmor og farfar har boet lige op af skoven så det var lidt som at komme hjem at gå dernede - hold da op jeg har tilbragt mange timer i den skov som barn. Tempo og Felix blev vildt hissige hver gang der kom en rytter og hest forbi. Dem var der en del af den dag.
Lige før jul fik jeg en gave og et kort at Jette. Det var disse søde juledyr. Jeg er meget glade for dem. Er de ikke cute?

Jeg har scrappet lidt her i ferien. Bla dette kort som inspiration til Charlotte Ravns udfordring i uge 52. Gå ind på scrapsisters og deltag. Jeg fik et billede af et fyrværkeri og skulle lade mig inspirere af det. Og lad mig sige det med det samme - hold kæft det tager lang tid for al den Ranger Glimmer at tørre - haha det havde jeg så ikke lige regne med. Men jeg kan ret godt lide resultatet.
Idag var Jette er og vi fik scrappet og hygget. Jeg kan ikke vise de layouts jeg lavede da det er lidt hemmeligt endnu.
Men jeg fik lavet dette fødselsdagskort som jeg er ganske tilfreds med. Jeg synes at det kan bruges til både kvinder og mænd.
Jeg savner nu at lave julekort må jeg indrømme :)
Uha Felix er noget så bange konstant for tiden. Han er ENORMT bange for fyrværkeri og bare de skyder af i den anden ende af byen eller i tv så smutter han og gemmer sig de mest mærkelige steder i huset. Det er synd for ham. Han er bestemt ikke meget for at gå tur og vil helst bare gemme sig. Derfor skal hundene også i pension imorgen. Tempo er bare med for selskabets skyld. Han er totalt ligeglad. Hvilket er dejligt.
Hvad siger jeres dyr til fyrværkeri?
Til sidst vil jeg ønske alle der besøger min blog: GODT NYTÅR!!!

12 kommentarer:

lam sagde ...

Sikken fin din blog er blevet

Det lyder som nogle rigtige hyggelig dage,du har haft i familiens skød.

Super søde kort.

Rigtig godt nytår til dig og familien

rnielsen79 sagde ...

Så er bloggen da gjort vinterklar, bare vi så også får lidt weekendsne IRL. Tiggi er indtil nu fuldstændig upåvirket af nytårsskyt. Det er værre med mig .... jeg hader nytår :-). Håber vi ses i det nye år til lidt scrap.

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Flot blog, nu mangler vi bare sneen i real life (gør mig ikke noget hvis den IKKE kommer)

Ludvig er total ligeglad med fyrværkeriet, men han er rigtig gal på de mennesker der står på HANS vej og skyder af. OK det er så Frederikke og Jan, men hvad ved han!!!! Godt nytår til dig og din familie - vi ses til scrap i det nye år....

Pialine sagde ...

Din blog er blevet rigtig flot :o)

Lyder som om du har haft en dejlig jul sammen med familien - skønt. Flotte og lækre gaver du har fået fra Jette og sikke flotte kort du har lavet.

Godt nytår til dig og din familie
Knuzzer

Anne Bente sagde ...

Sååå skønne billeder fra en dejlig jul, og det kort der med alt gloimmer er bare for flot,
rigtigt godt Nytår til dig og din familie, jeg forstår godt de er bange hundene, jeg er lige så bange som dem,håber vi ses til næste år:)

Betina Olesen sagde ...

Hej søde...

Jeg ville lige kigge indenfor, og ønske dig og dine et rigtig glædeligt og lykkebringende nytår... og sige rigtig rigtig mange tak for alle de skønne timer vi har haft sammen i året som er gået, men håbet om endnu flere i det nye år. Måske vi skulle finde på noget helt nyt at lave... ;-)

Det var da et vældigt indlæg du lige skulle have her på faldrebet... men hyggeligt lige at snuse lidt mere til din jul ;-)

Hygge fra Betina

Lise sagde ...

Hmm... gad vide hvor min kommentar blev af? Havde da lige skrevet en masse.

Nå men lækker nyt layout på bloggen, det må jeg lære en dag. Og skønt nytårskort, har tjekket postkassen, men enten har du ikke den rigtige adresse, og ellers var det HELLER ikke til mig.

Godt nytår Netti, tak for alle dine dejlige blogkommentarer hos mig.

Sofie sagde ...

Jo, det er den ihvertfald!

Ville bare lige kigge forbi og ønske dig og din familie et rigtigt godt nytår, vi ses jo nok lidt mere i 2009;0)

(der er ihvertfald en mulighed)

Sarah sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder fra juledagene.
Du og din familie ønskes et rigtig godt og lykkebringende nytår!

Anne Thormose sagde ...

Hvor ser det ud til, at I har haft nogle hyggelige juledage sammen.

Håber at I er kommet godt ind i det nye år - og at du og lam finder på en masse nye spændende opgaver på 1-2-3 scrap. ;o)

Godt nytår.

Jette / ma11edina sagde ...

Selv tak, da, det var så lidt - du fik jo også lige lært mig et og andet - så man har et standpunkt til man tager et nyt *S*
Dejlige stemningsfulde og hyggelige billeder fra jeres juleferie!
Ja, jeg må nok sige, at Felix er bange - uha det er synd....
Hvad angår Franz...!! Tja, han er totalt ligeglad, bad faktisk om at komme med ud flere gange i går....når de skød lidt af om dagen på fortovet uden for karnap-vinduet, stormede han hen for at se og fløde med....! Tossi-kat, men dejligt at han ikke er bange.
Rigtig godt nytår til dig og familien, og tak for mange skønne og sjove timer i 2009.
Nytårsknus
Jette

MH72 sagde ...

Halløjsa og også et godt nytår til dig. Vores hund reagerer også på fyrværkeriet - men på den måde at hun gør hver gang. Puuuh det kan altså godt blive anstrengende i længden!!! Nu er det heldigvis ved at stilne af - og fra i morgen (mener jeg det er) er det ikke længere tilladt at fyre af. Skønt!!!