onsdag den 10. december 2008

Jeg gav 3 piger en udfordring.

Da vi var i Ryslinge købte jeg 3 x 2 nisser af træ hos Bitten. Kirsten, Jette og Betina fik 2 hver og så sagde jeg at jeg gerne ville se et kort inden d. 1. december. Og sørme om ikke hende der IKKE laver kort vandt: BETINA!! Jette havde glemt det...PINLIGT frøken kortmager :)) haha hvor jeg morede mig over det. Kirsten siger at hun har lavet det, meeen jeg har ikke set det endnu. Så Betina..jeg finder en lille præmie til dig :) her er Betinas flotte kort:
Så er det jo som bekendt december, men jeg må med skam indrømme at jeg bare slet ikke er i julestemning OVERHOVEDET. Jeg tror det er dels fordi vi slet ikke er hjemme i julen og dels fordi der er en mega vildt enormt dårlig stemning på mit arbejde. Hvorfor vil jeg ikke ud med her..nøj jeg glæder mig til ferien )) Nå men dekorationer har jeg da fået lavet sammen med Jette:

Her er vores gang. Det ser skævt ud men det er for at jeg ikke selv skal være inden i spejlet.

Denne skål ville min svigermor smide ud...vi fik stoppet hende og nu er den fyldt med de dejlige julekugler som jeg og Jette købte i Kvickly. Det er er lækkert farvespil at blive mødt med når man træder ind af døren.
Denne her dekoration har jeg lavet 2 af. Da jeg så disse rustikke sølvskjulere kunne jeg ikke stå for dem..lidt mos, dims og en julekugle og der er hygge :)

Den sølvfarvede skål var også i en større model og i den lavede jeg en dekoration. Det er svært at se men lysene er det der hedder lak-lys..det skinner så flot.
Jaja..vinduerne burde pusses.
Og tættere på..
Denne dekoration er så dejlig hyggelig og nem. Jeg plejer normalt at have julefarver i grøn, rød og hvid med guld, men i år har jeg sort, sølv og bourdeaux og er SÅ glad for det.

Denne dekoration findes i en stor og en mindre skål. Da jeg skulle lave den fandt jeg nogle bambuspinde fra en anden gang jeg lavede dekorationer...dem legede jeg lidt med :)

Så har jeg lavet lidt kort. Jeg ved ikke rigtig men jeg synes ikke kort og jeg svinger sammen, men jeg opgiver ikke og bliver ved :)


Så har Lisette og jeg en pakkekalender med udfordringer og Lisette jeg ved at jeg er bagefter, men de kommer på det næste indlæg. Det lover jeg :)
Ja jeg må hellere gå til bekendelse..jeg har gjort noget viiiildt dumt (ellers skal andre nok vade i det). I søndags skulle Anna Cecilie og jeg ind og tage lidt sol for at få kulør og varme i kroppen. AC har taget det før og siger..jeg skal have 40 kr. Okay det gør jeg så også og ligger mig...
DAGEN EFTER: Jeg store fjols...kæft det gjorde og stadig gør ondt! Hvad tænkte jeg dog på...11,5 min. Og jeg havde ikke taget solarium siden maj!! Så kan jeg lære det, men jeg spekulerede slet ikke over det. Klaptorsk...ligenu klør det helt vildt og jeg er enormt rød.
...og NEJ køre scrappere - jeg har ikke og tager heller ikke billeder af det. Der er sgu grænser :)) haha....

Ugens højdepunkt: fredagens julefrokost..shit en fed fest. Og jeg kunne ikke gå i 3 dage bagefter. Vi var 82 fra mit arbejde og KUN 19 KVINDER!!! Spørg lige om jeg fik danset!! Men det var viildt sjovt...dog ikke dagen efter - hehe.
Kan i nu have en fantastisk uge og husk at hygge :)

8 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor skal jeg starte....ved starten og min glemsomhed...ja, det er vist lidt pinligt...LOL, men bedre sent end aldrig, ik´?
Du fik lavet nogle lækre dekorationer, og flot at du fik dem transporteret hjem uden transportskader og "snøvle-bøder" ;-) hehe.
Dine kort er søde og julede på en helt bestemt måde, og du rystede dem jo nærmest ud af ærmet den torsdag aften i Holstebro...frøken kortmager *S*G*....
Ok, denne gang var det ikke shots´nes skyld....at du havde "efterveer" haha...tænk jeg har aftalt med de store unger her i huset at der skal laves konfekt på søndag - efter julefrokost lørdag...Hmmm..;-(

lam sagde ...

super lækre dekorationer og dine kort er blevet rigtig søde. Hmmmm ja du er bagud med dine udfordringer, måske jeg skal ringe til AC og siger hun skal gemme bonuspakken ,så jeg er sikker på du laver dem ;O)

LaChris sagde ...

Ej hvor deligt at du kom igang med at blogge her i december..har været inde forbi 1000 gange...mindst. Trist at stemningen er dårlig på dit arbejde...det har jeg også prøvet og det er vildt forfærdeligt !!! Men krisen kradser jo i hele DK og mange går rundt og er bange...det hjælper ikke på julestemningen :O( Men du har i al fald gjort dit for at skabe julestemning i hjemmet..det er nogle vildt elegante dekorationer du har lavet !!! Også dine kort er rigtig flotte ! Dem kan du da sagtens være stolte af :O) Håber at du får tid og lyst at scrappe og blogge i resten af december. Mange juleknus og knas fra mig :O)

Cecilie sagde ...

Æv, at du ikke er i julestemning. Det ser da ellers rigtig jule-hyggeligt ud hjemme hos dig. Jeg håber, at du får lidt drys af julestemning en af dagene.

Pia sagde ...

Super dejlige billeder fra et smukt pyntet hjem med dejlig julestemning.Søde kort og synes det med trænisserne er blevet rigtig flot trods din svære udfordring. God 11 dec. til dug.

Lone sagde ...

Sikke dog en masse flotte dekorationer du har lavet.Mon ikke julestemningen indtræder jo nærmere vi kommer jul. Ja det er øv at gå på arbejde når stemningen ikke er i top, dagene føles bare meget længere så. Go 12 december til dig

Kirsten sagde ...

Så har jeg lagt din udfordring på min blog, og jaja jeg ved godt det er langt over deadline, men jeg har bare frygteligt meget om ørerne´;-)
ellers er det nogen søde kort du får kreeret og dekorationerne er da bare vildt flotte. Det kan man da kun komme i julestemning af.
Vi ses helt sikkert på torsdag, nu må det være slut med det "pjækkeri"

Betina Olesen sagde ...

Åhhhh.... hvor godt... jeg går stadig og gnækker he he he....

Skønne dekorationer du har lavet, især kan jeg rigtig godt lide din opstilling med de sølvfarvede skåle, og skålen med alle julekuglerne i....

Knus