mandag den 13. april 2009

Hjemme igen.

Ja så er vi hjemme igen efter en fantastisk påskeferie i Tversted. Der var så dejligt forårsvejr og vi nød at gø laaaange ture med hundene, solen, lyden af havet osv.
Jeg fik også tid til at komme forbi Sofies butik og kom lige til at købe noget...det kan jo ske *G*
Da vi stod ved ishuset i kø og ventede på at købe gammeldags isvafler, mødte jeg Heidi, Fru Nielsen :) Det beviser at der er scrappere overalt :) Og Heidi..hils Johan og sig at jeg har skam hans sten i lommen endnu :)

Billedet er Tempo og Anna Cecilie der ikke er helt enige om hvor langt de skal ud i vandet :) Felix kan i ikke se for han holder sig laaangt væk fra vand! Helt nøjagtigt næsten halvvejs på stranden ville han ikke nærmere da han fik øje på vandet!!

Jeg har ikke fået scrappet det helt vilde da jeg var kommet afsted uden scrapsager...det går jeg ALDRIG mere. Kæft jeg havde abstinenser...så næste weekend hvis vejret vil det, SÅ tager jeg lidt med.
Jeg kan dog vise hvad jeg har lavet til 1-2-3 scrap! udfordringen: der må ikke bruges scrapmaterialer som baggrund. Jeg valgte et lærred. Desværre er jeg kommet til at fylde mit liiidt for meget ud, men mon ikke det går :) Jeg er faktisk ret glad for det, og vi har talt om at det skal hænge i stuen, da det passer i farverne.
Det bliver hårdt imorgen at komme igang med at arbejde igen, men mon ikke det går at det allerede er tirsdag så ugen er kortet een dag af. Kan i have en god uge allesammen:)
NU vil jeg op og scrappe!!!

12 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Super lækkert ferie layout. Det er også en dejlig by at holde ferie i. Jeg kommer der nu mest for isen. Gerne MANGE gange om året.

Sofie sagde ...

Velkommen hjem og tak for besøget:0) Vi kom ikke til Tversted idag, jeg kørte ud og hentede blomster og planter til potter og krukker, så jeg har hygget mig med jord under neglene idag.
Jeg tror vi skal mødes en dag med scrap, mon ikke vi skulle det? Vi rydder bordet i kælderen en lørdag efter luk og hygge scrapper/snakker lidt:0)
Knus

LaChris sagde ...

Ha ha du er da en værre scrapaholiker !!! Ja, men jeg må indrømme at hvis det ikke var fordi at jeg nok ville saven plads i campingvognen, så kunne jeg nok også finde på at tage lidt scrapsager med :O) MEN heldigvis at du fik mulighed for at KØBE noget scrap...det kan jo tage de værste smerter, ik ! Virkelig et sødt og dejligt foto af barn med hund i vand :O)

Jannet sagde ...

Jeg syntes det er et rigtig dejlig layout du har lavet, der er masser af stemning.
Skøn billede

lam sagde ...

Lyder som om I har haft en skøn ferie. dit layout/lærede er så flot og jeg kan godt se det på væggen hjemme i din stur

Heidi sagde ...

Skønt lo du har lavet og farverne er da for lækker ;o)

Hyggeligt at rende på dig i Tversted city - sten hmmm havde faktisk glemt ggg må hilse ham ;o)

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, jeg har jo fået bulletin´er undervejs - og har måttet yde krisehjælp til en scrapper med abstinenser hahahaha... :D
Skønt, at i har haft en dejlig påske og ferie i det nordjyske - det er nu lækkert at komme lidt hjemmefra, så man "kun" kan slappe af og lave det man har lyst til...og ja, husk lidt grej næste gang ;-)
Spændende udfordring til næste gang - må jo helt sikkert i tænkeboks for at finde alternative baggrunde!!! Og ja, lærredet vil helt sikkert passe ind i jeres stue :D

Betina Olesen sagde ...

Skønt billede af "ungerne"... synd den sidste ikke vil med ;-)

Ja, du have sådan et scrap-campingsæt.... også for dårligt at de forskellige carevane-centre ikke sælger det.... det er jo et must.... hmmm... måske en ny niche til dig ;-)
Håber at vejret er med ostil weekenden....

Knuz

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Handle hos Sofie - nej det forstår jeg ikke. Kan det nu passe??? Smiler.....

Jeg snakker også lidt med Jan om, hvordan vi kan have plads til mine scrapting til sommer, men han mener absolut ikke det er nødvendig at medbring....

Og billedet med AC og Tempo er bare skøn, helt sikkert et oplagt scrappe billede....

Cecilie sagde ...

Det lyder som om I har haft en dejlig påske - men jeg kan sagtens genkende scraptinenserne. Jeg føler dem selv svært for tiden. Heldigvis kommer vores sager til Bonn på lørdag, så forhåbentlig kan jeg sætte kniven i noget papir i næste uge ;o)

Dit layout er skønt, og titlen er super.

Sabina Bjerre sagde ...

Hvor er det et flot lærred, og sjovt billede af Tempo og AC.

Kan du have en god dag på arbejde :)

Anne Bente sagde ...

lyder som nogle lækre dage, og et totalt flot lo også,