onsdag den 8. april 2009

Så er der dømt ferie...

Yes bebe..så har jeg påskeferie. For dælen jeg har glædet mig til dette :) Men det har i andre vel også?

Først vil jeg lige vise et kort jeg har lavet til kortudfordringen hos Scrapsisters, hvor der skulle bruges fugle. Og så måtte jeg jo lige prøve min nye kæreste "QK":

I weekenden var der jo cypercrop og jeg fik lavet 3 layouts: Dette var hvor man skulle vælge nogle sætninger. Jeg valgt at lave et layout til Anna Cecilie med hvad jeg går og tænker på: Papir og pynt er alt fra MME (som jeg havde glemt at jeg havde..pinligt. Idag fandt jeg så en hel stak Pink Parsilee eller hvodden det staves, som jeg heller ikke kunne huske jeg havde! Har man så for meget??? nej vel *G*)


Denne opgave var at rive og sværte kanter (jeg gør jo næsten ikke andet, så nemt) samt håndskreven journaling eller doodling. Jeg valgte at skrive i hånden og lave overskriften i hånden. Det er lang tid siden jeg har prøvet det.

Sevl om der er påskeferie, så har jeg faktisk enormt travlt. Det vælter ind med bestillinger på kort og tekst på bordkort: pt har jeg 2 x bordkortskrivning og 10 kort. Så jeg har scrappet lidt her om aftenen.


Den første konfirmand var en pige der var vild med heste, elskede grøn og ikke var vild med blomster, nips og bling (DET var hårdt mod mig *G*)

Jeg fik lavet følgende til hende: Et stort og et lille kort samt skrevet bordkort:
Næste konfirmandkort var til en dreng, Simon som er vild med håndbold fik jeg af vide. Så hvis jeg kunne få det med i kortet. Jeg tænkte og googlede, men fandt ikke lige DET. Så var det jeg kom i tanke om de her idrætsgrene-figurer (ja jeg ved ikke hvad de hedder). Og da jeg fandt een lavede jeg een i frihånd og klippede den ud. Jeg synes sgu at det er geniale :)


Det kan jo laves til alle slags idrætsgrene:NU skal jeg nok stoppe :) Imorgen drager vi nordpå til Tversted. der er bagt kage og stegt frikadeller :) Og så skal jeg da lige forbi Fru Hansens Kælder..det kunne jo være der var noget jeg ikke kunne undvære ;)

14 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Super flotte løsninger til crop-udfordringerne! Skønt LO med AC og din håndskrevne titel er jo helt i top! Du har virkelig klaret kort-bestillingerne til ug, hvor er de fede, både det med hesten og især det med håndbolden! Det liftes helt sikkert *S*. Rigtig god tur nordpå, husk min bestilling ;-)og fortsat god ferie til jer alle.
See you.
Knus

lam sagde ...

Sikken nogle flotte kort og det var da en ginial ide emd den idræts figur. det ser s.... godt ud. rigtig god campingtur

Sabina Bjerre sagde ...

Hvor er det bare flot det du har fået lavet...

Kan du nu have nogle gode fridage :)

rnielsen79 sagde ...

Jeg synes de hestkort uden for meget pynt :-) er utroligt smukke. Jeg har forsøgt at male den hest flere gange men uden stort held. Og sikke en god ide at skrive sådan et LO til AC. Man gør sig vel en del tanker med en teenager i huset. Og ja, de der sportsfigurer er da smarte.
Håber du får en rigtig god påske nord på, og hvis der ikke bliver tid til shoping, så bare få manden til at fylde en pose fra dit eget scrapværelse LOL :-)

Betina Olesen sagde ...

Sikke skønne kort du har lavet, meget forskellige, men rigtig søde... kan godt forstå at du er ved at have fast job ;-)

Også skønne LO'er, en rigtig rigtig flot løsning af LO'et du har lavet til AC.... jeg bliver ski helt rørt af sådanne ord ...

Rigtig god tur herop, til os i det Nordjyske.... Knuz

sonja sagde ...

flotte kort du har lavet,smart med det håndbolds kort. Loet med ac er så godt,og søen er så romantisk at på.god påske til dig og familien.

Pia sagde ...

Super flot kort med fuglen og stemplet og nogle kanon fine layouter med dejlige farver og detaljer. Du må have en god påskeferie.

Helle Sahl sagde ...

Så sidder jeg lige med tårer i øjnene. Jeg er totalt en tudemarie LOL. Dejligt layout med fin tekst til Anna Cecilie.

Du har virkelig lavet mange fine ting. Ham sportsgutten er da helt genial.

Kirsten sagde ...

Sikke en masse flotte ting du har lavet.
Hvor er det en god idé at lave et "tanker om...." LO til sine børn. Super - simpelt hen.

LO'et fra jomfrusøen er vel nok flot. Sikke nogen billeder.

Rigtig god Påske til dig og din familie :-)

MH72 sagde ...

Hold da op nogle skønne ting du har lavet - det er bare flot det hele! Jeg er især vild med layoutet du har lavet til din datter - det var en super måde at løse den udfordring på!

Charlotte Ravn sagde ...

Ih nogle totalt lækre kort du har lavet Netti, især konfirmationskortene til hestepigen er jeg helt vild med!
God påske!

Tanja sagde ...

Hvor er det nogle flotte ting du har lavet og jeg er vild med den løsning af drengekortet med håndbold symbolet... :o)
Fortsat god påske..
Scrapknuzz Tanja

BellaMio sagde ...

WAW du har da ellers nok at se til!! Flotte kort, jeg må også i gang med nogle konfirmationskort!! Skønne LO, og sikke en flot håndskrift du har!! God påske & ferie!! :-)

Majer sagde ...

Rigtig flotte ring du har fået lavet. Det LO med Jomfru Søen Er virkelig fint!!