torsdag den 30. april 2009

Mit træ..

Ja jeg ved godt at jeg hvert år viser billede af mit træ, men jeg er altså helt vild med det. Men først dog lige noget scrap. Dette layout var mit forslag til finaleopgaven hos 1-2-3 scrap! hvor der skulle bruges een ting af hver og ikke andet...ikke helt nemt.
Og endnu et konfirmationskort til Line :) Det er hende uden lyserød og bling. Jeg kan selv ret godt lide det.

Og NU til mig træ :)))
Lige pt står det STORT og flot med blomsterne på. Alle i byen er lige henne for at kigge på det. Vi har faktisk får af vide at det er for stort og skal beskæres ned til 1/3 størrelse, af en gartner...,meeeen så meget vil jeg nu ikke rundbarbere det. Jeg tror jeg har taget 10 billeder i år, men jeg skåner jer og viser her kun 2 :)

Her er det i fuld størrelse...uh det er så dejligt at stå op til om morgenen. Så må vi (og naboerne) tage den lyserøde sne når den kommer.
Kan i have en dejlig weekend. Jeg glæder mig for jeg skal til en scrapdag i Skive.

14 kommentarer:

Tanja sagde ...

Det er et rigtig flot lo og jeg er vild med alle detaljerne.. :o)
Jeg kan godt huske dit træ fra sidst år - DET er så flot..
Kan du/I have en rigtig god scrapdag i Skive...
Scrapknuzz Tanja

Helle Sahl sagde ...

Er vild med layoutet og roserne der går igen på forskellig måde. Kortet er i fantastisk farver og træet er smukt. Tror da ikke man kan se for mange billeder af det.

Lise sagde ...

Bliver ALDRIG træt af Japanske kirsebærtræer, det er mit så absolut yndlingstræ :-) Da vi overvejede at købe nyt hus, var mit eneste krav at der var sådan et kæmpe træ i haven.

Sødt LO med tøsebarnet.

God weekend til dig og dine.

LaChris sagde ...

WAU et stort og smukt træ !!! Jeg har da aldrig set ligende !!!! (måbe måbe: Kan godt forstå at du kvier dig ved at skulle beskære det...men husk, at det jo også er for træet eget skyld :O)
Skønt LO du har lavet med 1 af hver...og ja, det var faktisk ikke helt så let som det måske umiddelbart lød:O)
OGså et rigtig sødt kort UDEN bling bling...men mange skønne pipper på :O) Ha en festlig fredag !

BellaMio sagde ...

Sikke et skønt LO, det papir med roserne passer perfekt!! Herligt kort.., farverne er flotte!! Og jeg kan kun give dig ret, træet er super flot, vi har også et foran huset.., men det er meget mindre end dit!! Det må jeg da vist også have fotograferet!! Når de blomstre, så er det virkelig forår!! God weekend!!

Trine Emdal sagde ...

Det er nogle super skønne ting du har fået lavet og sikken et super smukt træ

Heidi sagde ...

super flot lo du har fået lavet og skønt kort selvom det er uden bling - ggg men kan faktisk være lidt svært nogen gange ikk og lave det for tutte nuttet

DIT TRÆ WAWWWWWWWWWWWWWWWWW jeg elsker disse træer på denne årstid. De er såååååååå smukke og jeg bliver så glad ved når jeg ser det står med fuld blomst - har selv et mennnnnnnnnn om 50 år måske det har den rette størrelse ggg rigtig god weekend - den kan jo kun blive god med en scrap dag

Stinne sagde ...

FLOT LO - lækre fraver og detaljer - Og det træ ville jeg gerne have i min have! - ville stå godt som baggrund til barnedåben!

Charlotte Ravn sagde ...

Wauh super flot layout og kort du har lavet!
Jeg kan godt forstå du er glad for dit træ! Sådan et havde vi også i haven og jeg nød det hvert eneste forår og faktisk var det også pænt resten af sommeren med de røde blade. Desværre blev vi nødt til at fælde det, fordi det var flækket ned midt igennem og i fare for at vælte over i naboens tag....de blev glade, men jeg gjorde ikke ;)

Kirsten sagde ...

Det er et SUPER flot LO du har lavet. Fint med alle detaljerne, og den store blomst er lige "prikken over i'et".

Jeres Japanske kirsebærtræ er helt fantastisk flot, så jeg kan godt forstå at du fotograferer det år efter år, - det ville jeg også helt sikkert have gjort.

Rigtig god week-end.

Pia sagde ...

super flot lo i skønne farver og et fint kort, god ide med brugen af fuglene.Ja det er bare fantastisk smukt når træerne blomster , de skulle se sådan ud hele sommeren. God weekend til dig.

Cecilie sagde ...

Man kan da aldrig blive træt af så smukt et træ! Jeg kan bestemt godt forstå, at du nyder det til fulde.

Det er også et lækkert layout - det ser flot ud med swirlen i højre hjørne.

Hav en dejlig søndag.

Jette / ma11edina sagde ...

Forstår godt at du fotograferer det træ igen og igen, jeg havde gjort det samme *G*. Det er også så flot og frodigt! Skønt LO og lækre kort også....hmmm de fugle.. ;-). Håber du havde en fornøjelig scrapdag i går :-D

Betina Olesen sagde ...

Heyyyy... jeg er da helt bagefter her ;-)
Hvor er det bare så smukt dit træ, og det er helt bestemt værd at se på igen, så bare kom med flere billeder...
Skønt LO, og kan godt se, at du var nødt til at skulle have den journalingblok...
Et kort uden bling.. jamen.... ;-) Det er rigtig sødt, kan rigtig godt lide de fugle... måske man alligevel skulle invisterer i dem...

Knuz