søndag den 1. november 2009

Hurra hurra hurraaaaaa!!

Jeps..hurraaa min blog fylder 2 år idag..vildt som tiden flyver. Jeg kan huske at det var Jette og Betina og Sabina som pressede på med at jeg skulle altså se at få en blog og jeg må sige at de havde ret. Det er nu meget hyggeligt :)

Først vil jeg lige vise mine bidrag til den sidste uge af Kortmester 2009:

Opgave 1 var en skitse og brugen af pastelfarver. Jeg skulle lave et kort til en ældre dames fødselsdag, så jeg slog 2 fluer med eet smæk.
Opgave 2 var at bruge mønsterpapir. Jeg kan ikke huske om det var 3 eller 4 stk:
Opgave 3 var noget til Halloween. Den var værre da det slet ikke er mig. Jeg er nok for gammel for det siger mig ikke en pind, men jeg fik da lavet et navneskilt :) Flagermus, spøgelse, hat og spindelvæv er hjemmelavet...og edderkoppen haha.

Til kortudfordringen hos scrapsisters denne uge skulle jeg lave et kort med striber. Da jeg havde endnu en bestilling på et kort til en dame der blev 90 år, ja så slog og også de to opgaver sammen.
I fredags siger Erik så; forresten jeg har loet at du kan lave et kort til Dagny der skal til barnedåb hos sit oldebarn på søndag. Gisp. Det skulle ikke være et ret stort kort, så jeg har lavet det i 10x10 cm. Jeg gad ikke male hesten fra Magnolia så en embossede den og distressede bagefter. Da jeg næsten var færdig kunne jeg ikke lade være med at komme de 2 myrer på ;)
Idag har jeg været til scrapsag i Herning, og det var vildt hyggeligt. Vi var 14 scrappere. Men som altid fløg tiden bare afsted. Betina havde kørt hele vejen fra Ålborgkanten, og det var skønt også at se hende igen.
Jeg fik da lavet lidt. Først et par kort som jeg ikke kan vise nu. Men sørme også 2 layouts. Begge med skitser fra Inspired Blueprints som har nogle virkelig gode skistser.
Første layout er fra foråret, på stranden i Tversted. Ac synes ikke om ideen med en tur i vandet..hvilket Tempo ellers lige var klar til. Læg lige mærke til kanten rundt om det sorte karton: den er først doodlet og derefter i hvert 3 bue har jeg sat en rhinsten. God effekt, men det tager ret lang tid.
Næste layout er i min føljeton med månedslayouts af Anna Cecilie.
Kan i nu alle have en dejlig uge og tusind tak for jeres kommentarer. Det er altid enormt hyggeligt at vide at nogle gider at tage sig tiden til at skrive på min blog..og nu med fødselsdag :)
Kan i holde jer munter!!

15 kommentarer:

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Hold da op sikke mange lækre ting, du kan fremvise denne gang.

Dine kort er super fine og dine lo´s lige så. Måske skulle man overveje at komme til Herning til scrap. Det lyder rigtig hyggelgt..

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Åh forresten - selvfølgelig også et stort TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN..

Grete sagde ...

Først tillykke med 2 års dagen! :-)
Sikke flotte kort, jeg er især vild med den med juletræerne, nok også fordi jeg er rigtig glad for de "skæve" vinkler. Super flotte LO rigtig god effekt med det doodling, men sikke da et arbejde.

Anne Bente sagde ...

I dag er det bloggens fødselsdag hurra hurra Hurraaaaa.

total lækre ting du har lavet, den kort med hesten er da bare for sød, og så loerne af din utrolig smukke datter.
tak for sidst det var bare hyggeligt , selv om jeg måske ikke lige var helt på toppen hehe.
ha en god uge:)

Jette / ma11edina sagde ...

Jamen du er jo blevet en rigtig kort-haj *S*. Rigtig skønne er de, og flot med den embossede hest, det er et rigtig sødt kort.
Begge LO´s fra i dag er SÅ flotte, din doodlede kant med rhinsted er bare unik, altid flot lavet. MånedslO´et er lige mig...elsker det farvemix og den opsætning derer brugt.
Nå ja...kan da godt huske for 2 år siden, da der blev prikket lidt til dig *S* TILLYKKE med bloggen :)
Og tak for en skøn dag med masser af scrap, snak og hygge.

mette wad sagde ...

Tillykke med din 2 års blog fødselsdag :-) og hold da op du har haft gang i produktionen, sikke mange skønne kort og de LO er da bare så flotte.

Kirsten sagde ...

Tillykke med blog-fødselsdagen.

Hold da op hvor har du været produktiv. :-)

Hvor er det nogle flotte LO'er du har lavet. Den doodlede kant med bling'erne er bare SÅ flot.
( ;-D kender alt for godt det at have en "vand"hund ;-D )
Det andet LO med Anna Cecilie er kanon flot. Jeg er vild med dit farvemix :-)

Heidi sagde ...

IDAG ER DET NETTI´S BLOG´S FØDSELSDAG HURRA HURRA HURRA

Hvor heldig du også fandt vejen til denne skønne blog verden ;o)

Super flotte sager du har lavet, Er især vild med april loét af datteren

Rigtig god uge til dig

lam sagde ...

Tillykke med de 2 år ;O)

Som altid en skøn række af flotte kort. Dejligt at se,at du også har fået tid til at scrappe lidt. Jeg er især vild med AC månedslayout. Farve og materialevalg er lækkert og opsætningen fed.

Sofie sagde ...

Nøøj... Hvor har du haft travlt, men hvor er det bare flot som altid det helt!
Stort tillykke med 2 års dagen på din blog;0)

Charlotte sagde ...

Skønne kort - og smart nok at slå 2 fluer med et smæk ... altså få lavet en udfordring og så kunne bruge kortet efterfølgende. Smart :0)
Og jeg må nok sige jeg er imponeret af det runde LO med doodlingen. Hold da helt op et arbejde. Det ser super godt ud! Det må prøves en dag jeg er rigtig tålmodig. Lækre farver for øvrigt! Og du har helt ret: Inspired Blueprints har nogle lækre skitser.

Tillykke med de to år på bloggen!

Tanja sagde ...

WAUW en masse flotte kort og layouts - jeg er vild med det kort med juletræerne og helt klart det april layout med det store billede af Anna Cecile... :o)
Tillykke med bloggens 2 års fødselsdag...
Scrapknuzz Tanja

Betina Olesen sagde ...

Tillykke med de 2 år.... ja, nem at overtale er du jo ikke, men noget lykkesjo åbenbart ;-)

Søde kort, men skønne skønne LO'er du fik lavet i søndags. Jeg er også totalt vild med dit april LO, der må vist finde et lift til ;-) godt at jeg fik hugget skitsen...LOL...

Men bedst af alt, det var dejligt at se dig igen ;-)

Knuz

angely sagde ...

Hvor er du produktiv og dygtig. Jeg er vild med dine smukke designs.
Og hvor er det et flot nyt billede du har fået på dine profiler :)

Anonym sagde ...

hvorfor ikke:)