søndag den 8. november 2009

Jeg har holdt crop med mig selv.

Ja det kan man faktisk godt kalde det i den her weekend. Lørdag aften lavede jeg en masse hyggelige ting, så jeg dog ikke kan vise endnu, men lur mig om det ikke kommer på Scapsisters engang. Men jeg kan sige at det har noget med jule at gøre ;)

Idag sendte jeg Erik og Anna Cecilie til fodboldkamp i Herning, hvor de så FCM-Randers. Selv låste jeg dørene og gave mig til at scrappe. Ud over de her 3 layouts nåede jeg eet mere, men det kan jeg heller ikke vise endnu.
De 3 layouts er til Scrapfestivalen på scrapsisters og er de 3 første opgaver.
Denne her var en skitseudfordring. Jeg valgte at bruge nogle gamle billeder af Anna Cecilie og Anne. De har lagt længe, forberedt, men manglede at blive lavet så NU skulle det være.
Her skulle man lade sig inspirere af order smil. Jeg kom til at tænke på da vi alle 2. juledag jagtede min kusine fordi hun ikke havde et profilbillede på facebook...det fik hun :)
Skitsen er fra Inspired Blueprint.
3. opgave var at bruge 20 brads. Jeg fik nu brugt 24 inden jeg fik hold i det.
Skitsen er fra Inspired Blueprint igen. Uha jeg elsker de skitser derfra.
Det var alt for denne gang. Vi har i den forgangne uge været ude og kigge på en anden skole til Anna Cecilie næste år, så hun kan få en lidt bedre skolegang. Hun skal bare væk fra den hun går på nu. Men nu må vi se hvad vi ender op med :)
Kan i have en god uge allesammen :)

12 kommentarer:

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Tror da lige jeg skal have kigget på den der Blueprint, for sikke da nogle lækre lo´s du har fået lavet. Lige nu mangler jeg temmelig meget inspiration, så måske kan det hjælpe...

Helle Sahl sagde ...

Så hyggeligt det lyder med et lille crop. Super flotte LO´er du har fået lavet. Hvad er det for nogle skitser. Noget fra nettet eller en bog?

Håber i finder en løsning Anna Cecilie bliver glad for.

mette wad sagde ...

Det er nogle rigtig flotte LO´s du har lavet, meget forskellige, og med så mange skønne detaljer. Glæder mig til at se hvad du ellers fik lavet under dit eget lille crop:-)

Kirsten sagde ...

Det er nu lækkert med sådan en hel scrapdag :-)
Det er nogle super flotte LO'er du har lavet, jeg er specielt vild med "facebook" LO'et- Det er fantastisk flot, og sikker farver. Jeg tror jeg må forbi Inspired Blueprint og kigge :-)

Heidi sagde ...

nøjjj hvor hyggeligt og SÅ meget du har fået lavet, er især vild med den første - den skitse skal jeg da ha prøvet ;o)

Hvor træls med skolen - håber i finder den rigtige

Pialine sagde ...

Tre flotte LO´er, dejligt at få ro til at lave de ting man gerne vil om så man skal lave sit eget Crop ;o)Glæder mig til at se dine juleting.
Knuzzer
Pialine

Sofie sagde ...

Jamen det var da en rigtig godide med et lille crop for dig selv nu resten af huset blev sendt til fodbold:0) Og det er bare super dejlige layouts allesammen. Jeg kan især godt lide Py layoutes;0)

Vi var i Tversted idag og jeg sendte dig en venlig tanke kan du tro!

Knuser

lam sagde ...

tre meget forskellige layouts og flotte på hver deres måde. Er vild med opsætningen på det sidste, den skitse må jeg da vist lige tjekke ud.

Charlotte sagde ...

Rigtigt lækre layouts!! Og tænk, at du har fået lavet 3 opgaver allerede. Jeg selv har kun lavet en indtil nu ... har ikke engang fået den fotograferet. he he.
Inspired Blueprints har nogle fede skitser, forstår godt du er faldet for dem.
Jeg glæder mig til at se juletingene, som du ikke kan vise endnu.
God ny uge til dig.

Lone sagde ...

Sikke en masse du kan nå en lørdag aften...;-) Men som altid super flotte lo's.
Håber I finder en go skole til AC

Marianne sagde ...

Skønne Los - især det øverste :) Men det er jo også lige mine farver... Og ja - man kan da sagtens holde crop med sig selv... Det har jeg også lige gjort :)

Anonym sagde ...

l?se hele blog, pretty good