tirsdag den 29. december 2009

Så er julen overstået.

Jeps så er julen overstået her i huset og det var enormt hyggeligt. Før jeg viser jeg billeder fra jule vil jeg lige komme med en advarsel: DETTE ER NOK ET MEGET LANGT INDLÆG..så er i advaret og kan nå at springe fra :)

Først lige et billede af vores udsigt fra terassen 2. juledag om formiddagen, er det ikke flot?? Det skal helt klart scrappes.
Nu kommer så billederne fra vores jul:
Først et billede af hvordan bordet så ud. Jeg kunne ikke tage eet af hele bordet der var dækket til 10 mennesker, men pyt :)
Dekorationen havde jeg valgt skulle være lav så man kunne se hinanden tværs over bordet. Det var superhyggeligt med lysene tændt.

Rudnt i huset hang de hjerter jeg havde lavet til scrapsisters artikel om julehjerter. De kan klart anbefales at lave og sjovt nok så blev deres design faktisk det gennemgående tema for denne jul.


Gaverne havde jeg pakket ind således. Det så hammergodt ud.
Vores dejlige stol som vi har fået af nogle naboer der ville smide den ud! Det er en gammel tioletstol, så der er et rum nederst hvor potten stod i sin tid. Man sidder rigtig godt i den. Her er det dog nisserne der har taget plads.
Anna Cecilie og Felix foran juletræet. Den hund vil bare ike fotograferes! :)

På toppen af vores juletræ har vi ikke en stjerne men dette spir som jeg har arvet fra min svigermor. Shit mig svigerinde blev sur da jeg fik det, men jeg kunne jo ikke gøre for at hun valgt at spørge om jeg ville have det. Det er lavet af glas så der skal passes godt på det. Når det skal pakkes væk ligger det også i en kasse med vat. Vi er nu meget glade for den lidt anderleds toppynt.
Her er vores juletræ med nogle af gaverne under. Vi kunne ikke have dem allesammen under træet.

1. juledag var bare total afslapning. Men 2. juledag tog vi ned til julefrokost hos mine forældre.
Her er morfar og Thomas ved at tømme skålen med småkager.

Anna Cecilie kede sig lidt, men hyggede sig gevaldigt med Sofie der sammen med familien var et smut hjemme fra Beijing. Superhyggeligt at de lige kiggede forbi :)

På nabovejen er der et hus hvor de er gået total amok med udendørslys. desværre er billedet lidt rystet, men det var det bedste Anna Cecilie kunne tage på en vej fyldt med glat is og en hund der ikke gad stå der...læs Felix. Jeg synes nu i skulle se det alligevel.


Jeg fik nogle lækre gaver som jeg nok skal fotografere til næste indlæg :)
Jeg har også deltaget i Scrapsisters cypercrop og nåede 6½ opgave. Her er det opgave 1 der var en skitse og sørme ikke om jeg vandt den opgave...wee for jeg vinder ellers aldrig.
Billederne er fra vores tur til London og materialerne er fra min pakkekalender fra Lisette.


Opgave 2 var et kort med Thickers eller chipboard. Jeg har embosset en chipboard med Tim Holtz Blue jeans..en fed farve. Materialerne er fra min advents kortpakke fra Jette.

Opgave 3 var et layout i vintage stil og med sølvpapir. Jeg valgte at lavet et layout med Anna Cecilies månedsbilleder. Skitsen er fra Inspired Blueprints.
Opgave 4 var et kort med WHITS SPACE...dumme Charlotte Ravn *G* Jeg kan ikke lide så meget plads der ikke bliver brugt, men jeg fik da lavet det.


Opgave 6 var efter en skitse. Jeg kunne ikke få den punchede kant som jeg ville have det og gik til sidst amok med punchen *G* Men jeg blev faktisk glad for resultatet så jeg brugte det alligevel.

Opgave 5 var et layout udenfor i vores nærområde. Jeg valgte nogle billeder fra haven.
Materialer er fra min pakkekalender fra Lisette.
Opgave 7 var min ½ opgave. Jeg skulle bruge stribet papir, rub ons, mindst 3 blomster, syning i hånden eller på maskine og lifte et CD cover (det sidste valgte jeg dog fra). Desværre tog syning i hånden vildt lang tid så jeg blev ikke færdig før 18.15 og det var jo for sent. Så jeg deltog ikke med dette layout. Augustmånedslayoutet med Anna Cecilie.
Pyha har du holdt ud hele vejen? Hvis ja, tusind tak fordi du ikke faldt fra eller i søvn :)
Idag har jeg muget ud i mit klædeskab og smidt 2 sække tøj ud..sikke en dejlig fornemmelse.
Hvad er din dag gået med?

15 kommentarer:

Rikke sagde ...

tak for et dejligt langt indlæg :), sikke flot bordet var dækket og pakkerne pakket ind. Godt jeg ikke betaler lyshusets elregning hehe.
Er ret vild med den der punchede kant, det blir mindre pussenusset så tak fordi du gik amok med punchen hehe

godtnytår

Majer sagde ...

Ja, jeg holdt faktisk også hele vejen ;-) Rigtig fine ting du har lavet og sjovt at se din datters 3 forskellige hårfarver i løbet af indlægget ;-)

Ragna sagde ...

Ja, jeg holdt ud hele vejen - det meste var jo billeder :-)
Det er altså en rigtig god ide med det der månedsalbum. Sådan et tror jeg godt jeg kunne finde på at kopiere i det nye år.
skønne ting du har fået scrappet til cyber crop.

Heidi sagde ...

Jep jeg er her stadig - og skønt at høre om din jul mm :o)

Skal da lige love for du var aktiv til crop og stort tillykke med gevinsten :o) Super flotte sager du fik lavet, og er vild med dit lo med sygning, synd du ikk nåede at få det med :o)

Rigtig godt nytår ;o)

lam sagde ...

Sikken kreativ og produktiv du har været. Det ene flotte layout efter det andet, for ikke at tale om dine skønne kort.
Opgaverne er godkendt ;O) en bonuspakke vil finde vej til Jylland i løbet af janua.
Lyder til i har haft en skøn jul

MULTISCRAP sagde ...

Super kreative og flotte Layouts og kort du har lavet - godt nytår til dig og dine.

Iben

Jette / ma11edina sagde ...

Jo-jo, man er ikke sådan at smide af hehe...Dejligt stemningsfyldte billeder. Og smukke ting du har kreeret....jeg kom jo til at invitere gæster på dagen hvor der var cypercrop ;). Som sagt er jeg vild med dine månedslayouts af AC, og den ide lifter jeg måske også i 2010...hvis Rikke vil være med til det...ellers må jeg jo bruge Franz!!! ;/.

Linda sagde ...

Ja ja selvfølgelig har man da holdt ud hele vejen, det er altid dejligt at følge din blog. Din ide med at tage et billede om måneden vil jeg gerne lifte og gøre med mine unger i 2010 det er ret sjovt og se. Aller først sikke nogle hyggelige julebilleder af jeres hjem. Og så!!!! hvold da op hvor har du været aktiv, de er rigtig flotte alle dine kort og LO'er. Skriver og viser du ikke snart noget mere ! Ha ha......

Anne Bente sagde ...

åh,,,, så super flotte ting du dog har lavet, og for nogle herlige billeder der er taget, der bliver en del at scrappe kan jeg se:)
ha en god dag.

Helle Sahl sagde ...

Det er helt vildt så meget du nåede og det er super flot også med whitespace selv om du ikke selv kan lide det. Hyggeligt med langt indlæg så man kan følge med i det hele.

Godt nytår

Sabina Bjerre sagde ...

lækre LOs du har fået lavet. Og hvor lyder dte til at i har haft nogle dejlige dage i Ejsing

Charlotte sagde ...

Tak for hyggelig læsning! :0)
Og sikke meget du nåede til cybercrop. Ærgerligt at jeg skulle arbejde den dag! ØV!
Kan rigtigt godt li alle dine layouts - og det med at tage billeder af børnene en gang pr. måned igennem et helt år er altså noget jeg må huske at gøre i 2010.

Rigtigt godt nytår til dig og dine. Og tusind tak for de mange hyggelige kommentarer på min blog. Det varmer.
Vi "ses" i 2010.

Pia sagde ...

sikke mange flotte og kreative billeder. super lækre ting du fik lavet til cypercrop.Ønsker dig et godt og kkreativt nytår

angely sagde ...

Skønt langt og hyggeligt indlæg.
Glædelig nytår.

Knus Heidi

Lise sagde ...

Vi har faktisk en kugle som passer til dit topspir. Den har vi arvet fra Jespers fars barndomshjem.