onsdag den 16. december 2009

Vi juler skam også.

Idag er det en uge siden at vi sagde farvel til Tempo og det går bedre dag for dag. Vi nyder roen i huset, men savner ham og hans spillopper helt ustyrligt. Her er ligesom nogle gange FOR stille. Felix prøver at lave Tempo-ting, men det er ligesom ikke det samme. Dog hygger vi nu endnu mere om ham - og DET nyder han:)
Her er der ingen sne endnu og det er også godt det samme. Felix HADER sne da man kan blive våd af det. Hvor imod Tempo ville have elsket det. Han stormede altid ud i det :)


Vi juler også på fuld tryk her, da det er os der skal holde juleaften i år. Vi bliver 10 i alt i vores lille bitte hus! Men det skal nu nok gå :)

Kan i klare at se flere julebilleder eller er i fyldt op fra div. blogs? Jeg vil i hvert fald gerne vise jer hvordan vi har pyntet op:) Så her kommer en hel stak billeder..bær over med mig:


Her er det kalenderlys-dekorationen som jeg lavede hos Jette:


I det ene vindue i stuen står disse sølvting..jeg elsker sølv og specielt dette juletræ. Jeg bliver i så godt humør at af kigge på det.

Bamserne i den gamle tobaksæske juler skam også..

Nedenunder står en samling glas med Ferro Roché i (jeg skulle bruge plastikbøtten) En nissepige holder vagt.
I vinduet ud mod vejen står det andet af de to sølvtræer. Købt i Bilka for jeg tror det var 30-40 kr stk.
En bakke med julehygge..Kæft jeg hader den træfarve bagved!
Et par dekorationer også lavet hos Jette samt de to eneste porcelænsnisser der fandt nåde (kassen hvor de skulle have været i var i kælderen). jeg har vidst 4 kasser med porcelænsnisser som jeg IKKE gider se på mere.

Vores nisselandsskab.
Advenstdekorationen. Erik jublede da han så at der ikke var gran i til at drysse ud over det hele. Se lige på snorene rundt om lysene. De er snoet 1-2-3-4 gange rundt ;)

Julestemningen i hjørnet i køkkenet.


Jeg har skam også scrappet lidt. Jeg fik lige to bestillinger på kort. Det første her var lidt svært: det skulle være et fødselsdagskort i sort og guld (hun skulle have marguritsmykker i sort og guld). Jeg fandt ud af at jeg bare ikke ejer ret meget i guld. Men lidt fandt jeg da. Papiret med guld på er noget jeg engang købte i Bilka (må ha slået hvovedet dengang for jeg bruger det ALDRIG...før nu)
Det andet kort var til kontordamen der hvor Erik arbejder. Hun havde haft kobberbryllup og de ville gerne give noget. Så jeg lavede et kort med lidt kobber charms på.


Det var alt hvad jeg havde at vise denne gang. Kan i have det godt til jeg blogger igen. pas godt på hinanden og huske GRAN I HÅRET :)

8 kommentarer:

Heidi sagde ...

kan godt forstå der er stille hos Jer - men dejligt han har det godt nu og i får søvn... selvom man ikk kan se det sådan ligeeee...

Skønneeeeeee julebilleder, jeg kan slet ikk få nok så tusind tak fordi vi måtte kigge ind hos dig :O)

Skønne kort du har lavet - som altid mange skønne detaljer

Rigtig god dag til dig

angely sagde ...

Pyha, er det virkelig en uge siden. Knus til jer og Felix.

Og super flotte kort!

LaChris sagde ...

Ihhh hvor mange dejlige julebilleder!!! Jeg er vild med snoretricket omkring lysene..smaaaaart :O) Og kortene er bare smadder fine og med nogle gode detaljer...du er kanon til kort!

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, det er ikke til at forstå at det er en uge siden, og at det er en uge siden du var her hos mig og vi snakkede om det med våde øjne... Men det var det rigtige for jer alle. Dejligt som i juler og nyder det der hører med. I skal nok få en rigtig dejlig juleaften med familien :D. Er vild med dit guld-sorte kort, det fik du løst super flot!! Vi ses senere, du skal jo også ha´lidt papir ;)

Linda sagde ...

Godt det går den rigtig vej, det er altid trist.
Vi vil sgu da gerne se jule billeder det er da dejligt :0) Og hvor ser det altså hyggeligt ud.
Vi skal også være 10 juleaften her. Det er første gang vi skal være så mange her hos os.
Dine kort er som altid super flotte Netti. Kan du have en god weekend når du kommer der til.
En hilsen fra os som har masser af sne her i øst jylland ha ha....

Charlotte sagde ...

Hvor var det dog hyggeligt at komme ind og se dit julehjem. Skønne, stemningsfulde billeder! Og den træfarve ... he he ... jeg ved ikke om du så mit indlæg, hvor jeg skriver om hvor TRÆT jeg er af vores fyrtræsmøbler. De bliver 100% malet når det bliver forår! Endelig er manden nemlig gået med til det. :0)
Forstår godt i stadig savner Tempo. Det må være dejligt i så har Felix at hygge om, så der ikke er helt tomt.
Super flotte kort! Synes du løste 60-års kortet rigtigt flot.
God dag til dig.

Betina Olesen sagde ...

Godt at høre, at i er ved at være på den rigtig side igen, men tror at savnet vil side længe efter.
Lækker julepynt, og spotter jeg ikke lige en engel i vinduet, hvor hyggeligt.
Ang. møblerne så skulle det ikke være vanvittigt dyrt at få dem sprøjtemalet hos en autolakerer... det er ihvertfald hvad vi satser på.
Skønne kort, og jeg synes da lige at det papir passer dertil...

Knuz

lam sagde ...

dejligt at høre ,at det går lidt fremad. Sikken nogle skønne kort