søndag den 17. januar 2010

Så er de første par uger af 2010 allerede gået og puha jeg syntes det var hårdt at komme igang både med arbejde, spanskundervisningen og spinning (jeg holder ALDRIG mere 3 ugers pause fra spinning!!), men når man først er kommet igang med aktiviteterne så går det hele j o nok alligevel.
Igår var Anna Cecilie og jeg på udsalg i Holstebro og de her 2 små skåle måtte lige med mig hjem da jeg var et smut i Moster D. Jeg bliver så glad i sindet af at se på de skønne forårsfarver..specielt når der er sne udenfor.
Jeg har scrappet en hel del men det meste af det kan jeg desværre ikke vise jer. Dog kan i liige få et sneak peak her:
Jeg er også med i klub: et år af dit liv, og i den forbindelse har jeg scrappet denne lille mappe som skal fungere som min dagbog. Det var en enormt sjov opgave. Det kan jeg bestemt godt finde på at scrappe igen.

Jeg har til mappen scrappet en C5kuvert sådan til at indeholde forskellige papirer for januar måned. Igen en sjov opgave og ret brugbar også i andre sammenhænge.
I ugens løb fik vi en slem forskrækkelse da een af vores bekendte arbejder på Haiti. Vi blev endnu mere bekymrede da presse skrev at chefen som Henrik er bodyguard for var død og alle omkring ham. Heldigvis havde Henrik ikke passet på ham lige den dag så han slap med livet i behold. Der var rigtig mange der blev enormt glade for den nyhed skal jeg lige hilse og sige!!
Henrik skriver nu til os han kender på facebook og det er både interessant, spændende og nedslående at høre om hans oplevelser.
Nu vil jeg gå igang med mine lektier til spansk - puha jeg glæder mig til at det kursus er slut til sommer og jeg har en HF i spansk for indrømmet: det er hårdt :)
Kan i alle have en dejlig uge og husk at passe på jer selv :)

12 kommentarer:

Ragna sagde ...

Det ser spændende ud med det kursus, og flotte mapper du har fået lavet til det. Jeg har også overvejet at melde mig. Men tænker lige over det lidt endnu :-)
Godt jeres ven slap med livet i behold.

Berit Bilde sagde ...

Det der dagbogsprojekt lyder altså bare rigtig spændende og jeg har også lyst til at melde mig til kurset, men jeg scrapper jo ikke (endnu...), så det er nok for stor en mundfuld at lægge ud med

Pialine sagde ...

Det lyder godt nok som et spændende kursus - skønne mapper du har lavet. Godt at din ven er okay.
Kender godt det der med at holde en pause også komme igang igen det er hårdt, lige før man giver op men så giver man den en skalle og så går det hele igen ;o)
Knuzzer
Pialine

Helle Sahl sagde ...

Super flot mappe du har lavet. Den er lige dig.

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Flot nyt udseende på bloggen, Anette. Dejlig frisk, når nu al den sne bare vil blive liggende og minde os om, at det altså ER vinter..

Ej hvor kunne jeg også godt tænke mig at deltage i det der kursus, men tiden rækker vist ikke, Din mappe dertil er vild flot, rigtig Anette Stil.

Hvor var det godt jeres ven ikke var kommet noget til...

Håber at se dig til Scrap i Skive på et tidspunkt, og ellers ses vi jo i Ejsing, Ikk??? :)

lam sagde ...

Super flot dagbogs mappe med tilhørende kuvert. Glæder mig til at høre mere om projektet

Cecilie sagde ...

Dit sneak peek ser godt nok lækkert ud! Ums - det vil jeg glæde mig til at se i fuld størrelse.

Du er da kommet super fra start med dagbogen, og den tegner allerede nu til at blive god. God fornøjelse med det videre arbejde med den.

Jette / ma11edina sagde ...

Din dagbogsmappe er bare så flot, lige dig! Tak fordi du gav mig et hint om hvad tråden på SS handlede om ;-). Smukt sneak-peak...glæder mig til at se "det" 100% :D

Grete sagde ...

Det er rigtig fine ting du har fået lavet til det dagbogs projekt.
Det er godt nok noget af en forskrækkelse at få når man har bekendte i sådan et katastrofe område, men godt at han ikke er kommet noget til.

MH72 sagde ...

Ja det er helt vildt som tiden flyver. Og her sidder vi og bliver ikke en dag ældre ;-)

Min datter starter også på spansk kursus nu her. Hun har nemlig lige fået at vide at hun skal til Brasilien til sommer (i et år). Vildt! De taler godt nok ikke spansk dér men portugisisk. Men hun satser på at de to sprog ligner hinanden nok til at det kan give hende bare en lille smule sprog-forståelse inden hun skal afsted til sommer!

Godt at høre at jeres ven er ok. Det er så dejligt når der også er disse solstråle historier midt i katastrofens hæslighed.

BellaMio sagde ...

Det er nu et hyggeligt dagbogsprojekt.., det er spændende og se hvordan det kommer til at gå.
Godt at det gik ok med jeres ven på Haiti, det må være så frygteligt dernede!!
God weekend!!

Pia sagde ...

super flotte sider til dabogen , smukt dekoreret o god ide med kuverten,ja det kunne være man skulle begynde at skrive dagbog, lyder som en sjov udfordring