søndag den 3. januar 2010

Så hedder det 2010

Jeg håber at i alle er kommet rigtig godt ind i det nye årti. Hvad mon der venter af spændende og udfordrende oplevelser i det næste? Det sys jeg på een gang kan være en spændende men også skræmmende tanke :)

Der er rundt omkring på bloggene en tilbagegang af hvad der blev lavet i 2009. For mit eget vedkommende nåede jeg følgende i 2009:
Layouts: 95 stk
Kort: 90 stk
Navneskilte: 3 stk
Bordkort: 2 sæt.
Æsker: 2 stk
Tags: 15 stk
Julepynt 17 stk

Jeg synes det var svært at skulle vælge 10 layouts ud, men det er nok fordi man kan huske historien bag hvert enkelt og har en anden tilknytning til dem :) Nå men her kommer de så dryssende:

Jeg har valgt dette fordi jeg absolut ikke kan lide CherryArt papir, men engang imellem er det nu en god idé at komme ud af boksen og udfordre sig selv lidt. Layoutet kan jeg faktisk godt lide netop fordi det lykkedes mig at bruge det papir.
Jeg kan bare godt lide det spil der er mellem papirene. (Hehe hvis ikke-scrappere læser dette vil de ligne eet stort spørgsmålstegn*G*)

Ud over at jeg godt kan lide spillet imellem farverne er det også pga historien bag: Jeg ringede til Lisette og spurgte om jeg lige måtte scrappe nogle billeder jeg havde af hende, til en skitsekonkurrence hos Dreampapsers? Ja det måtte jeg da gerne...da hun så layoutet på Dreampapers hjemmeside lød det bare...SGU DA IKKE DE BILLEDER!! *G*

Jeg kan rigtig godt lide de kolde blåog hvide farver sammen med de lidt varmere røde og grønne farver. Og så synes jeg at jeg er sluppet ret godt fra det her :)

Dette layout var i forbindelse med et cyperdrop hos Scrapsisters. Jeg har valgt det pga billedet samt journalingen.

Dette layout ser enkelt ud men hoold op hvor tog det lang tid. Jeg har tegnet med en sort tush rundt om alle dele i stedet for at sværte dem. Det giver en god effekt. Historen ved layoutet kan jeg også godt lide: I søderjylland stod vi ved en å samme med en gruppe af mine kollegaer. Langs åen lå en brandslange der var buet i et svagt c. Denne grø kæmpede og kæmpede for at komme op, men hvad gør en scrapper? Tager et billede *G* Bagefter hjalp en kollega den stakkels frø.

Jeg valgt dette da jeg er helt vild med billedet samt farverne og så er jeg generelt glad for prikker :)
Et af månedslayoutsene af Anna Cecilie. Dette var rigtig sjovt at lave.

Jeg havde det sjovt da jeg lavede dette, med at komme en masse dims og dut på.Jeg kan godt lide at jeg har fanget sommeren i mit valg af farver.

Sidste layout er også et månedslayout med Anna Cecilie. Jeg kan godt lide spillet mellem det sarte og så det lidt mere rå i form af det brune.
Det var hvad jeg havde valgt af mine layouts. Nu vil jeg nulstille min tæller og også tælle min kreativitet i 2010.
Imorgen kalder arbejdet, spansktimerne, spinning osv...det her var nu ellers lige så hyggeligt.
Rigtig god uge til alle jer der skal starte på arbejde igen :)

16 kommentarer:

Linda sagde ...

Godt nytår. Vil lige sige tak til dig, du har givet mig ideén til at lave et mdr. Lo af mine piger. Jeg syntes det har været sjovt at se det du har lavet af din datter og vil prøve det af på mine to.

Jette / ma11edina sagde ...

Godt nytår...igen-igen :D
Ene smukke LO´s du har lavet, jeg har svært ved at udvælge det ene fremfor det andet. Dejligt at du har så mange LO´s generels med både Felix og Tempo. Jo, jeg er generelt vild med dine månedsLO´s...de er alle lavet så flotte, lidt i samme stil, men alligevel kan man se udviklingen med AC. Uha ja...arbejdet...hvad er det nu det er for en ting...!! Kan ikke forstå at 12 dages ferie er slut...det gik lige så godt ;-)
God fornøjelse med hele næste uge, med alt hvad den bringer. Heldigvis ses vi jo på torsdag, måske har jeg snemands-dies med ;-)

angely sagde ...

Så fine layouts. Jeg er også vild med kontrasterne i "hvor hvor" og så smuk din datter er.
Held og lykke med optællingen, du har da lavet meget :)

lam sagde ...

Sikken produktiv du har været i 2009.
En meget flot række favoritter og jeg kan især godt lidt, at du har valgt at kommentere hvorfor!
Jeg trækker stadigvæk på smilebåndet ,når jeg ser de billeder og tænker hævnen er sød ;O)
Godt nytår til dig og dine

Charlotte sagde ...

Godt nytår!
Det kunne have været sjovt at tælle de LOs jeg fik lavet i 2009, men det fik jeg ikke gjort.
Herligt at se din "statistik" - der er da blevet produceret noget igennem året. Tror jeg må til at tælle i år. :0)
Rigtig flot top10 - det er sjovt at gense LOs og læse om hvorfor lige præcis de 10 er valgt ud.
Rigtig god arb.uge til dig også.

Marianne sagde ...

Sikke nogle flotte LOs - og så forskellige... Jeg er især vild med det LO, der hedder "Hvor, hvor" - farverne er bare så skønne sammen... Tror jeg må prøve den kombination. Og så er jeg altså lidt imponeret over, hvordan du får de swirls ind overalt. Jeg kan bare slet ikke finde ud af at bruge dem... Knus M.

Kirsten sagde ...

Skøn Top 10 du har lavet.
Du er super god til at sætte farver sammen, og til at finde nogle materialer der fremhæver billederne.
Jeg er specielt vild med dine dejlige hunde-LO'er og måneds-LO'erne af Anna Cecilie.

Rigtig godt Nytår :-)

mette wad sagde ...

Jeg synes alle LO's er gode, er især vilde med måneds LOerne og hold da op du har haft gang i den 95 LO´s det er godt nok mange :-)

Heidi sagde ...

Rigtig godt nytår til dig :o)

Hold da k... 90 loér wawww måtte lige læse det 2 gange ha ha ha tror mit nytårs fortsæt må være at snakke mindre til crop og lave flere loér ;o))))
Jeg tager jo det op med drengene i år med at tage et månedes billede - hvis jeg husker ;o)

Rigtig god uge til dig - har en lille adward til dig på min blog

Helle Sahl sagde ...

Hold da op der er gang i dig. Det er da helt vildt så mange LOér du har lavet. Jeg sukker stadig efter at kunne følge min planlægning som jeg forsøger at lære af dig. Det går nu ikke så godt.

Super flot top 10!

Majer sagde ...

Wauw du har været produktiv i 2009! Rigtig fine ting du har valgt til din top ti!

Betina Olesen sagde ...

Hold da op du har fået lave meget, men de vidste jeg jo godt et eller andet sted ;-) Skøn top 10, er stadig vild med dit "Udkig", og skøn ide med de mdr. LO'er af AC

Engel sagde ...

Godt nytår - jeg sidder her, helt blæst bagover af din statistik - hvem der havde den energi og overskud til SÅ meget! Det er fantastisk flot... og dine 10 udvalgte er bare så skønne, og sjovt at læse tankerne bag.
Min favorit er helt klart "På Eventyr" Ved ikke, hvad der er som tiltaler mig så meget ved den side... men jeg synes den er fantastisk! Kommer afgjort retur efter endnu mere inspiration i dette år :o)

Berit Bilde sagde ...

Sikke mange og flotte LO. Kan især godt lide "Udkig" ikke kun pga hundene, men også farverne

Og rigtig flotte farver på Maj (den lyseblå) med AC

Mette sagde ...

Du har været meget produktiv og sikke flotte ting du har fået lavet. Jeg er helt vild med LO´et på eventyr.... det må vist liftes en dag.
God weekend
Mette

Cecilie sagde ...

Jeg har da vist ikke fået kommenteret på din top 10. Super lækre layouts alle sammen, og det er jo herligt at høre historierne bag hvert af dem, og hvorfor du holder særligt at netop dette layout. Flot flot!