søndag den 24. januar 2010

Slut på en hård uge.

Ja denne uge har været rigtig hård. Kender i det når man kommer til at booke for meget ind den samme uge? Sådan var denne uge. Heldigvis ser næste uge bedre ud:)

Jeg har fået min blogcandy fra Cecilie og den var da lige mig!! Jeg glæder mig til at sætte mit scrappræg på tumblerkruset, til at spise slikket og bruge de lækre scrapsager. Tusind tak Cecilie!!

I onsdags talte jeg med Henrik på Hatit via facebook. Han var kommet ud af FNbygningen 10-15 min før jordskælvet, så han har været ualmindelig heldig. Han mente også at nu havde han 2 fødselsdage.

Jeg vil vise jer et layout jeg lavede til decemberudgaven af magasinet hos Scrapsisters. Det var en svær opgave; vi skulle lave et layout efter alternativ inspiration og jeg havde en reklame fra Telia. Jeg vlagte at lave et layout om min mor med en masse gamle billeder fra hendes ungdom. Jeg er blevet rigtig glad for det. Jeg lavede det den weekend jeg var i Dronningmølle.

Igår lørdag var jeg til scrapdag i Herning. Det var enormt hyggeligt. Vi var 11 piger der havde valgt at bruge dagen sammen. Vi hyggede, scrappede og snakkede dagen væk og pludselig skulle vi hjem igen...øv. Jeg fik lavet lidt som jeg kan vise jer. Først oktoberudgaven af månedslayoutene og indrømmet..jeg kan ikke lide det her. Det spiller bare ikke for mig og jeg har pillet af og puttet på, men nu bliver det sgu bare sådan. Så må jeg bladre hurtigt forbi det :)
Vi går hurtigt videre-layoutet:

Jeg fik også lavet et layout om Londonturen og vores pinlige oplevelse med Big Ben..ja vi kunne ikke genkende det..PINLIGT!! :)

Derudover nåede jeg et par kort, men dem kan jeg ikke vise endnu ;)
Nu vil jeg så gå en dejlig nem uge imøde hvor jeg kun skal til spinning tirsdag: mandag har min spansklære aflyst...JUBIII. Hehe. Lørdag skal jeg på kursus i Skive med Pia fra Kreative Fornemmelser og se dét glæder jeg mig også til :)
Hvad skal du lave i ugens løb?

16 kommentarer:

Sarah sagde ...

Lækker Candy - ikke dårligt!
Wow dine LO's er super flotte. Kan rigtig godt lide det du lavede i Dronningmølle.
Jeg skal til jobsamtale i morgen og så skal jeg lige på aften-nat.
Derefter har jeg fri en hel uge. Skal til koncert torsdag, har fødselsdag fredag og lørdag kører vi til Berlin. Jaaaa - bare hygge og afslapning

lam sagde ...

Skønne layout, det ene har jeg jo set blive til, det var en dejlig weekend.
God fornøjelse med kurset, det ville jeg gerne deltage i .

Grete sagde ...

Det kan da ikke ses på din produktion, at du har haft en travl uge, jeg synes det ser ud til at du har været super flittig :-)
Nogle rigtig flotte LO, med mange spændende detaljer.
Lækker Candy.

Helle Sahl sagde ...

Dejlige layout alle tre. Historien om inspirationen til det øverste er altså super og jeg kan rigtig godt lide farverne i månedslayoutet. He he, Godt i fandt big ben alligevel. Ha´en dejlig afslappet og overkommerlig uge. Skønt at afslutte den med kurset. Pia er SÅ dygtig og inspirerende.

angely sagde ...

Sikke en dejlig candy.
Tak for godt selskab i går. Og Big Ben er bare for smuk og kortene du fik lavet er SÅ flotte.
Jeg kender det... min uge pyha, det tør jeg slet ikke tænke på. Møder og en masse admin opgaver og så skal der gøre vilde ting i huset, et halvt års arbejde på 4 dage...ejendomsmægler torsdag og så VIL jeg være kreativ. Heldivis skal vi på kursus med Pia om 14 dage.

Engel sagde ...

Hvor er det bare skønt, dit LO om din mor... lidt speciel måde at placere billederne i forhold til hinanden - men det spiller! Big Ben er da bare en fantastisk flot side! Flot farvekombination du har valgt...! Meget Elegant!
Håber næste uge levner lidt mere tid til tanker, end den forrige!
knus
Engel...

Pialine sagde ...

Tillykke med candyen :o) Fantastiske flotte LO´er, jeg kan især godt lide det med din datter super super flot.
Jeg skal danse og scrappe på lørdag sammen med en masse skønne scrappere.
Knuzzer
Pialine

Anne Thormose sagde ...

Lækre layouts - specielt det med Big Ben, og skøøøn candy. ;o)
Tja... vi har stadig nogle småprojeter, der (gerne) skal være færdig inden Charlottes fødselsdage om to uger, hvor vi skal holde fødselsdag 3 dage i træk. Og så skal der jo lige laves 1 mariehønelagkage, 1 kæmpemuffin-kage, 1 Mickey Mouse kage samt 1 stk. Hello Kitty-kage, og måske lidt muffins. Satser på, at i hvert fald bundene bliver bagt i denne uge, og forhåbentlig også når at lægge dem sammen i god tid og så have dem parat i fryseren.... Men nu får vi at se, hvad jeg når. Ellers har vi heldigvis ingen faste planer.

Betina Olesen sagde ...

Tillykke med candyen, ser ud til at være meget spændende imellem....
Har jo set det ene blive til , et skønt LO, og det med Bg Ben er også fantastisk flot,sjov historie forøvrigt...LOL... det kan man bare ikke ...LOL

Benita sagde ...

Hold da op hvor er du bare dygtig!

MH72 sagde ...

Sikke en lækker candy du der har fået!

Og jeg er vild med dine layouts, da ikke mindst historien om Big Ben :-)

Linda sagde ...

Lækker lækker Candy. Og ligeså lækker lækker LO'er :0) Jeg vil meget gerne lifte dem med din mor det er rigtig flot :0) Go historie med Big Ben...
Jeg skal til Fitness helst 3 gange og klippes på fredag. Scrappe søndag på biblioteket. + på arbejde det tager nu en hulens masse god fritid. Kan du have en dejlig uge.

Kirsten sagde ...

Typisk - Hvordan kan det være, at alle ens aftaler altid skal klumpe sig sammen, og i andre uger, skal man næsten ingenting?!

Altså det London LO er bare for lækkert. Fed stil.
LO'et med din mor som ung er altså rigtig, rigtig fint. Jeg kan godt lide de støvede farver til billederne.

Charlotte Ravn sagde ...

Wow sikke en flot candy! Og skønne layouts, jeg er især vild med det øverste, det er rigtigt smukt! Husk nu at geare lidt ned en gang imellem, så du ikke får stress! Knus

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

hvor er det nogle skønne lo´s du har fået lavet.

Især det med din mor, den stil er bare lige mig...

Jeg synes nu også dit mdr. lo med AC er fint, men kender samtidig også godt følelsen af ikke selv at være helt tilfreds..

Vi ses på lørdag....

Mette sagde ...

Hold da op hvor har du lavet meget. Det LO om din mor er bare så flot. Faverne passer så godt til de gamle billeder.