søndag den 25. april 2010

En dejlig fødselsdag.

Igår havde jeg fødselsdage og sikke jeg blev fejret. Erik og Anna cecilie vækkede mig med morgensang, hvilket overraskede mig da hun havde været til fest om natten :) Men kl 8 sang hun for sin mor. Erik havde fundet samtlige flag i hele huset og plastre stuen og alle krukker foran huset til med flag...var det nu også nødvendigt?! *G* Til frokost kom familien til; pommes frites, salat, koldkartoffelsalat, flutes, hotwings, kyllingespyd og grillet kyllingebryst. I stedet for kagekone havde vi tre-farvet is, hvilket var et stort hit hos mine små nevøer :)
Jeg fik lækre gaver også: en canon MP550 printer der kan lave fotos..lige den jeg havde ønsket mig. Penge til sko og til scrap, smykker og en sukkerskål og alm skål fra Green Gate. Jeg er superglad for alle gaverne :)

Idag har jeg lavet lektier. Vi er ved at forberede lidt til eksamen i spansk. Grundet en masse pokkers uheld får vores klasse ingen læseferie, men skal op til eksamen dagen efter vi har sidste time..hvor ufedt er det lige! Jeg ved endnu ikke om jeg tager eksamen eller hopper over. Det må tiden vise. Udover lektier og et lang gåtur og har scrappet 3 drengekort, der alle var bestillinger.

Det første her er til en dreng der er vild med World of Warcraftspillet. Indrømmet jeg måtte i tænkeboks, men reslutatet er jeg ret glad for.
Inden i blev det således..
Næste kort er jeg ikke helt tilfreds med, men det ved modtageren jo ikke *G* Jeg viser jer det kun for at vise muren bag scooteren. Den er fra magnolia og malet med mine elskede tusser.
"grafitien" er just rite stempler, men jeg sys faktisk at helheden på muren er ret fed. Det er ikke sidste gang jeg prøver det.

Sidste bestillingskort er til en dreng der er vil med hurtige og flotte biler. Jeg fandt denne bil på nettet og lavede kortet efter billedet.

Nu mangler jeg kun 2 kort og så kan jeg ellers begynde at lave til mig selv. Det er så også tiltrængt da jeg kun har 3 kort tilbage .. ialt.

Lige noget helt andet..prøve lige at se hvad der var i vores have fredag morgen. Den var vidst træt for Erik kunne komme ret tæt på den. Mon den spiser vores nye græsfrø???

Det sidste jeg vil vise er et par dåbskort jeg har lavet til en artikel hos scrapsisters i marts. her har jeg stemplet på mønsterpapir og virkelig hygget mig med det :)


Næste uge..puha der har jeg brug for alle jeres gode vibes på tirsdag; jeg skal til forundersøgelse på et privathospital for at se om de kan operere mine skuldre der går af led eller svupper som jeg kalder det enormt tit. Forestil jer at jeres skuldreled går fra 2. til 3. gear og tilbage igen. Det gør mine skuldre hvis jeg hæver armene over hovedet. Men indrømmet jeg er liiidt nervøs for den undersøgelse :)
ZUMBA: jeg var slet ikke øm efter denne uges træning. Hvor er det bare en fed træningsform. Jeg glæder mig til uge 18 hvor jeg så skal zumba´e 2 gange om ugen :)
Anette

10 kommentarer:

Tanja sagde ...

En forsinket Tillykke med fødselsdagen i går... :o)
Det lyder til at have været en rigtig god dag - med dejlig gæster, lækkert mad og gode gaver..
Hvor er det nogle rigtig flotte kort du har lavet og kanon ide´med WOW på kortet...
Puha den spansk eksamen lyder da godt nok noget kringlet og jeg syntes det er total sejt af dig at du overvejer at gå op.... :o9
Scrapknuzz Tanja

Majer sagde ...

Godt at læse at du havde en god fødselsdag i går :-) (Det er jo den eneste rigtige dato at have fødselsdag på ;-) )
Flotte drengekort du har lavet. Synes at det er vildt svært, at lave drengekort!

Charlotte Ravn sagde ...

Dejligt at du havde en god fødselsdag og flot at teenageren var klar til at synge for dig! :)
Super skønne kort du har lavet!
Held og lykke med undersøgelsen, det lyder da slet ikke rart med dine skuldre!
Ih altså jeg kunne godt tænke mig at prøve der der Zumba!
(Jeg var i USA september 2007);)

lam sagde ...

STORT TILLYKKE MED DAGEN i går (sorry)
Sikken nogle seje og meget maskuline drengekort.
Glæder mig til at se noget ,der er lavet med glæde til dig selv ;O)
Krydser alt hvad der krydses kan på tirsdag.

Helle Sahl sagde ...

Forsinket tilykke med fødselsdagen.

Super flotte kort. World of Warcraft-kortet er virkelig lige i øjet.

Anne Thormose sagde ...

Et forsinket tillykke med fødselsdagen - det lyder som om at du er blevet fjeret til fulde. ;o)
Lækre kort du har fået lavet - og så mange af dem. Men det er nu også dejligt at få tid til at lave kort til sig selv, som ikke er på bestilling.

Held og lykke med både eksamen og undersøgelse - det lyder ikke rart med de skuldre.

Charlotte sagde ...

Et stort tillykke med i lørdags - det lyder til du blev fejret efter alle kunstens regler! :0) Dejligt med gode gaver og glade gæster ... og ikke mindst morgensang. :0)
Flotte dåbskort - de er så søde.
Kan rigtig godt li World of Warcraft kortet- rigtig drenget og sejt i farverne.
Herligt med fint besøg i haven! De er nu smukke de fasan-hanner.
God ny uge til dig.

Kirsten sagde ...

Forsinket tillykke med fødselsdagen, det lyder som om I har haft en rigtig hyggelig dag. - Og herlige gaver du fik :-D
Super fede drengekort du har lavet.
Held og lykke med undersøgelsen, håber du får gjort noget ved de skuldre, for det lyder bestemt ikke rart at de "går af led".

Jette / ma11edina sagde ...

Endnu engang tillykke :)
Flotte og meget kreative kort du har lavet, dit Warcraft kort er super flot lavet, fin løsning på dine store hovedbrud med det kort *G*
Du zumba´er da alt for vildt...kan du mon efterhånden sidde stille og scrappe *G*...det ser jeg på torsdag...du zumba´er måske også ned ad gågaden haha...åh, det ku jeg lige se for mig :)
Pøj-pøj i morgen, jeg vil tænke på dig.
Vi ses torsdag til en hyggelig dag/aften.

Mette sagde ...

Jamen et forsinket tillykke med fødselsdagen.
Hvor har du fået lavet nogle søde kort.