lørdag den 3. april 2010

God påske fra mig :)

Jeg hygger mig fortsat med mine nye tusser. Hvor er de skønne og det tager ikke så lang tid at bruge dem. Jeg venter i spænding på de sidste 10..de gule, røde og lyserøde farver. Nøj de er savnet :)
Jeg har lavet dette bestillingskort til en kollega og brugt et stempleaftryk fra en swap engang :)
Ellers går min påske med at sove længe, og her mener jeg vil næsten 12, scrap som jeg dog ikke kan vise endnu, vaske tøj og støvsuge og forsøge at redde græsplænen. Den havde fået sneskimmel og rigtig meget mos. Nu er den så MEGET brun og bar, men det skal nok blive godt igen :)
Fortsat god påske til jer alle :)

10 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er hun fin, hende "kogekonen". Tænk at du har fået gang i dine stempel-swaps igen...tror mine er røget lodret ud??...Ja, haverne var faktisk noget pænere med sne, men der er kun én vej for at få dem pæne igen...så det må vi jo gøre.
Fortsat god påske til jer :)

Heidi sagde ...

Hvor er det flot - og hvor lækkert med at sove længe - I like ;o)))

Fortsat rigtig god påske

Helle Sahl sagde ...

Super flot kort og fint med det mørke omkring stemplet.

Jeg har også knoklet med plænen. Her har vi både sneskimmel og usandsynligt meget hundeprut. Håber snart at se den grøn igen. Held og lykke med din.

Fortsat god påske

Anne Thormose sagde ...

Hov, nu sidder jeg her og bliver helt pinlig - jeg har nemlig det stempel med Harmish - købt for flere år siden, og har vist aldrig fået det brugt...... Ups! Det kunne være, at man skulle kigge stempelstakken igennem, og se at få "testet" alle stemplerne - for det ser jo rigtig godt ud på kort. ;o)

Heidi sagde ...

Sikke en nuttet kort :)
Og rigtig god påske, hyg dig rigtig meget her de sidste dage.
Knus

lam sagde ...

Skønt kort og godt du nyder dine fridage

Benita sagde ...

det ser altså også godt ud med de tusser!

Vores have så også skrækkelig ud med sneskimmel, men det er noget tid siden vi var igang med haveriven og fik det hele fjernet. Heldigvis, for det er ikke ligefrem spændende arbejde!

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Pyha ja vores græsplænen er heller ikke for køn, men godt vi nu er på vej til noget pænere. Vores har nemlig også fået en ordentlig tur...

Dit kort er bare så sødt, det kan modtageren da kun blive glad for...

Vi ses på lørdag...

Cecilie sagde ...

Det var et sødt kort ;o)

Æv, at græsplænen har lidt under al sneen. Jeg håber, at I får den fin og grøn til sommeren.

Hav en dejlig 2. påskedag.

LaChris sagde ...

HÆ HÆ det lyder næsten som MIN påskeferie!!! Sneskimmel og scrap iblandet lidt rengøring og ellers sove længe og gerne også midt på dagen igen :O) Mon du har været ude o rive græsplænen? Det så jeg i TV at man skulle gøre, for at lufte den og fjerne skimlen, så græsset kan spire...