søndag den 11. april 2010

Weekend med skønt vejr og brøndbykort.

Hvor er det skønt at det nu er lysere. Jeg kan virkelig mærke at jeg har mere energi :) Lørdag var jeg til en virkelig dejlig scrapdag i Skive med skønt selskab, lækker frokost og et enormt kagebord..så kan det da ikke være bedre. Jeg fik ikke lavet så meget, da jeg havde lovet at vise hvordan man laver pengekortet. Jeg viste det om formiddagen og om eftermiddagen, så nu er jeg spændt på at se en masse pengekort rundt omkring på de forskellige blogs :) Jeg startede dagen med at lave et layout fra englandsturen. Jeg havde bestemt at jeg bare VILLE lave et layout da jeg trængte til et lille break fra kort :)
Derefter gik jeg igang med bestillingskort hvilket jeg fortsatte med idag. Her kommer 3 kort. Resten siger vidst sig selv :)

Muffinstemplet er fra Magnolia og malet med mine elskede tusser. Brøndbykortet var faktisk ret sjovt at lave. Sådan lidt at tænke ud af boksen :)
Kan i have en god uge..jeg smutter lige til Ungarn et par dage i forbindelse med kundebesøg.

12 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Jeg kender godt det at trænge til noget andet end kort - og dit layout er dejligt. Kortene er også rigtig fine; Brøndbykortet er jo helt perfekt ;o)

Heidi sagde ...

Og godt du tog et break fra kort, så vi kan se dit skønne LO. Smukt! Og dejlige minder og billeder fra London.
Knus herfra

pia overgaard sagde ...

Lækkert kort design - kan godt forstå at de er populære til konfirmation! Nu har jeg lagt din blog ind på min blogliste, så jeg husker at kigge forbi en gang imellem.
God tur til Ungarn!

lam sagde ...

Sikken nogle skønne kort og dejligt at se, du endnu kan find eud af at scrappe ;O)
Super skønt layout med fed opsætning

Linda sagde ...

Lækker Lo og rigtig fine kort...en skam at Skive ligger så langt væk..ellers skulle man jo prøve det:-)

Jette / ma11edina sagde ...

Dejligt med en kreativ Skive-dag...ser også frem til snart at komme med igen ;)
FEDT London layout, rigtig dejligt! Og ja, rart her mellem alle de kort der skal laves, sådan har jeg det også!! Du har godt nok gang i pengekortene, men det er også en super god ide! Smukke er de alle 3, på hver deres måde. Fedt Brøndby kort...jeg synes også jeg har lavet en del med fodbold tema efterhånden...rart med lidt udfordringer *S*
Og er nu ret vild med den muffin også..hehe..
God uge og god tur til dig ;)

Charlotte sagde ...

Lækkert LO!! Med totalt flotte farver. Kan godt li som du har revet i arket og et nyt mønster titter frem bagved :0) Og så er det bare nogle skønne billeder fra en fantastisk hovedstad!
Også flotte konf.kort!

Sofie sagde ...

Hold da op Netti, du har ski da været produktiv;0) Det blev da vildt godt det Brøndby kort, men det er de andre altså også og i særdeleshed også dit layout.
Knus;0)

Brit sagde ...

Lækre ting du har fået lavet i weekenden...
Brøndby kortet er da for sejt... Det skal klart liftes - kender allerede et par stykker, som ville blive glade for så et kort.

God tur til ungarn!

mette wad sagde ...

Flotte kort og LO, synes det er fedt at konfirmationskortene er lavet "specielt" til konfirmanden.

Benita sagde ...

Jeg kæmper med at lave kort. Det er ikke ligefrem min yndlingsbeskæftelse, så jeg nyder når jeg endelig kan lave et layout igen.

Dorthe http://scrapaholicdk.blogspot.com/
har også lavet et vildt fedt med brøndby. Det var også et bryllupskort men det er stadig fedt.


Var det ikke svært at lave logoet?

Rikke sagde ...

Sikke nogen fede kort du har lavet og perfekt du ´lige bruger den die (ja hva hedder den nu) på alle 3 kort, jeg er blevet lidt sur på min nemlig så fedt med lidt inspiration tak :)