tirsdag den 15. juni 2010

Et kort til en kollega.

Nu kan jeg vise jer eet at de kort jeg lavede i søndags. Dette kort var til en kollega der bestod en eksamen som disponent (noget lager-halløj).
Det er mit første forsøg på at distresse en baggrund og efter 4 forsøg og et desperat hjælpeopkald til Jette lykkedes det.
Stemplerne er fra Hero Arts naturligvis :)
Jeg trak vejret dybt og satte kun een sommerfugl på og ikke 3 som jeg altid helst skal have på, og fortalte mig selv at det hele nok skulle gå ;)
Idag har jeg talt i telefon med min lille nevø der bliver 6 år idag. Han sagde bla: "Faktisk skal jeg holde 4 fødselsdage!! Du kommer på søndag ikk?" Jo svarede jeg. " Og har du en gave med?" lød svaret..ja det er jo godt lige at sikre sig at alt går korrekt til :)

Rigtig god uge til jer alle!!

7 kommentarer:

Hanne sagde ...

Kollegaen der bestod det der "noget lager halløj" er mægtig glad for kortet.. Hun tænker på om hun kunne få Anetski til at lave et kort til Martin som bliver student engang i næste uge? (rød hue).
Knus og kram fra den ny udlærte lager - og terminal disponent
Hanne

Linda sagde ...

Hold da helt op hvor er det smukt:O) Så sommerligt og let, det er du kommet rigtig glot fra, selv om der kun er en sommerfugl..... Kan du forsat have en god uge.

Pia sagde ...

super flot kort og hvorfor ikke et sommerfugle show lige som mit papkasse sho hi hi, når nu man har en dille.
knus Pia

Bertram sagde ...

Flot kort, god ide at bruge hero Arts stempler som bagrund for noget andet, her dit dådyr.

lam sagde ...

Sikken et flot kort og din distressede baggrund er da total for lækker

pia overgaard sagde ...

WOW - så flot det er Anette!! Det kan du godt være stolt af - også med 1 sommerfugl! (synes at det var et rigtigt valg - you know me - hehe).

Heidi sagde ...

det er super super flot - Anetski gggg