søndag den 6. juni 2010

Skagascrap og Hjallerup Marked.

Sikke en perfekt Anette weekend det har været!! Lørdag var jeg til Skagascrap i Asdal Sognegård. Det var et super-super hyggeligt arrangement. Jette, Kirsten og jeg samt Anna Cecilie kørte hjemme fra ca 07.30. Anna Cecilie blev hentet af en veninde ved sognegården mens vi 3 andre gik ind i Aladdins stempelhule :) Sammen med Betine og 36 andre scrappere havde vi den mest fantastiske dag, med MEGET shopping, snak, scrap, kurser, lækker mad og bare hyggeligt samværd. Det kan helt sikkert anbefales!! Nøj jeg fik handlet stempler og papir, hvor var det skønt!! Dog fik jeg også lavet lidt. Det første jeg gik i gang med var en skitse til en konkurrence. Anne og Anna Cecilie har vidst byttet roller her og det måtte bare scrappes ;)
Alle syninger er falske..støn en masse prikken huller. Sommerfuglen er fra Budapest.
Det næste jeg lavede var et bestillingskort til en mand der bliver 50 år. Jeg valgte at bruge nogle af de mange stempelaftryk jeg havde fået af Sonja fra Ramsing, lidt udstandsninger samt mine tusher. Det var rigtig sjovt at lave. Læg mærke til skiltet..det sys jeg var lidt morsomt.
Det sidste layout jeg fik lavet er fra Londonsturen. Jeg faldt pladask for papiret fra Riddersholm og billedet..de passer jo perfekt sammen :) Bogstaverne er fra en butik i Manchester. Dem skal jeg helt sikkert have flere af!

Det sidste kort jeg nåede et lidt af et eksperiment. Jeg købte et stempel med hvad jeg døbte ukrudts-stemplet, da jeg ikke lige kunne gennemskue hvad det var for blomster. Pia fra Kreative Fornemmelser spurgte om jeg ikke ville prøve at farvelægge det med mine tuscher så jeg gik igang. Det blev faktisk bedre end jeg havde troet og derfor skulle aftrykket da bruges sammen med mit nye baggrundsstemple og papir fra Hero Art. Det er ikke sidste gang jeg prøver at male med tuscherne, men næste gang vil jeg nok afstemme farverne lidt mere *G*

Idag søndag stod vi også tidligt op og kørte til Hjallerup Marked. Jeg havde ikke været der før og glædede mig mere end et lille barn til juleaften. Jeg blev bestemt ikke skuffet, for nøj det var stort of fyldt med mange mennesker, dyr, kræmmere osv. Lige mig!! Desværre skulle vi køre lidt tidligt igen da Erik skulle hjem og sov og derefter på arbejde. Vi fulgtes med Betina og Ole som kunne vise os rundt. Det var jeg rigtig glad for, for ellers tror jeg at jeg havde gået der endnu rundt i cirkler :) Super super hyggelig dag. Det er bestemt heller ikke sidste gang jeg kommer dér!! Tusind tak til guiderne Betina og Ole :)

12 kommentarer:

lam sagde ...

Det lyder til du har haft en fantastisk weekend. Sikken nogle skønne ting, du har fået lavet. je ger ret vild med dit bestillingskort, fed detalje med skiltet.

Helle Sahl sagde ...

Så fine sager du har fået lavet og dejligt at få alle de skønne detaljer med IRL. Det lyder jo som om Hjallerup marked var næsten lige så godt som Skaga Scrap. Skønt at se dig igen og dejligt at i havde lyst til at komme nordpå selv uden Tversted-isen.

Cecilie sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig week-end, Anette. Scrap og godt samvær er jo altid herligt.

Dine projekter er super; det lille skilt på kortet er en rigtig sød idé. Layoutene er også rigtig fine med mange søde detaljer. Det fra Oxford Street er virkelig smukt med det bløde papir og så den skrappe røde farve i billedet. Det ser virkelig godt ud sammen.

Hav en god uge.

Heidi sagde ...

Tusind tak for super skøn dag og som altid skønttttttttt at se Jer :o)
Skal da lige love for du fik lavet noget - hvordan nåede du entlig det eller du kan simpelhen mere end en ting a gangen gggg
Lyder som en god tur til Hjallerup og vejret var jo også ok der

Rigtig god uge til dig knus

Sivsko sagde ...

Rigtig flotte ting du har fået lavet.. Og helt sikkert super lækre bogstaver.. Hvor siger du de er fra, kan man købe dem på nettet?? og hvad hedder de???
Kram Heidi

Dorthe sagde ...

Det lyder til at have været alletiders weekend, men det er jo altid hyggeligt at være sammen med Betina :)
Super flotte LO´er du har lavet :-)

Pia sagde ...

super lækre layouts, flotte opsætninger og farver og kanon lækre kort.Du må have en dejlig uge.
knus Pia

Jette / ma11edina sagde ...

Tak for en dejlig dag :)
Som altid, fik du lavet en masse, smukke LO´s og skønne kort. Dejligt at du er kommet igang med HA kortene :).
Nåh..jeg kom da for tidligt op, hvis vi først kørte fra dig kl. 7.30 ...så forstår jeg bedre ;))
Håber at Hjallerup Marked kunne erstatte isen...kl. var jo næsten midnat inden vi var i Holstebro, selv uden is ;)) Vi ses torsdag til endnu en omgang scrap!

Sofie sagde ...

Hvor er det lotte ting du fik lavet både kort og layout;0) Og det var rigtig dejligt og fået sagt "hej"
Knus

Mette sagde ...

Skønne lækre ting du har lavet. Jeg er helt vild med kortet med uglen.
God uge til dig

Benita sagde ...

Du har da fået malet? Altså ændret baggrunden. Det ser godt ud!

Lyder som en vildt hyggelig weekend! Du har lavet en masse og oplevet endnu mere. Sådan skal det være!

Linda sagde ...

Sikke da en hyggelig weekend du har haft. Begge dele har jeg heller aldrig prøvet men kunne godt tænke mig det. Det er nogle flotte lo'er som altid fra din side. Ham manden uden hovede er det for sej! Godt de har fundet ud af hvad der var i vejen med dig.