fredag den 4. juni 2010

Puppy love

Ja så har vi balladen :) Igår kom Berit og hendes LÆKRE lille border collie hvalp Ninja til aftensmad. Et lynvisist, men det var superhyggeligt. Ninja er noget af det kæreste. Stor var forundringen hos hende da hun fandt ud af at gummianden kunne sige PIV :) Vi fald alle for hende. Anna Cecilie fik endda lov til at gå tur med hende :) Da hun var kørt begyndte Erik: den var godt nok sød hva? Ja svarede jeg dét var den. Måske var det sådan een vi skulle have efter Felix for sikke lækker den var? DU KAN GOD SPARE DIG..lød det fra mig *G* Man skal kende sine begrænsninger og den race er alt for aktiv for os. Jamen hvis nu, lød det. NUL svarede jeg *G* Han kan altså bare ikke stå for en lille lækker hvalp. Aldrig havde jeg troet at det skulle være mig der måtte sige fra, men det sker tit når han lige har set een eller anden skøn hund *G*

Nå jeg har også lige nogle ældre layouts i kan se: de er lavet til en artikel om at lavet et kit selv og så lave layouts ud fra det. Jeg fik lavet disse 3 fra vores tur til London.
Denne gadeartist var et klart hit hos ungerne der kom forbi :)


Jeg blev jo pludselig syg i mandags og kom på hospitalet i Herning, men heldigvis fik jeg lov til at gå hjem igen. De kan ikke finde ud af hvad der er galt andet end at jeg har noget betændelse i kroppen så nu er den på skrap pencillinkur.
Denne weekend har jeg glædet mig til i laaang tid; imorgen skal jeg til Skagascap ved Hirtshals og lørdag skal Erik og jeg mådes med Betina og Ole til Hjallerup Marked. Dér har jeg aldrig været og jeg glæder mig mere end til juleaften *G*
Kan i alle have en dejlig weekend :)

5 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

TAk for sidst. Ja det var godt nok et lynvisit. Men jeg skal nok tage revanche i skoleåret 2010/2011 :-)

Erik havde jo ret. Du skulle nok have taget et billede eller to af lille Ninja :-)

lam sagde ...

Sikken nogle skønne layouts og kan godt forstå du sagde nej til den race....tænk på alle de hår ;O)

Håber du ahvde en fantastisk dag til dit crop

Rikke Eskildsen sagde ...

sikke nogle skønne lo'er. Men må nok sige at det var hundehistorien som tog kegler her. :-D

Jette / ma11edina sagde ...

Lyder spændende...man bliver altid kuller, når man ser de små dyrebørn :)))
Skønne layouts, sjovt at se, hvordan andre laver layouts med billeder man næsten har magen til :) De er super flotte alle 3!!
Tak for turen i går, dejlig dag i det nordjyske:)

Cecilie sagde ...

Jeg håber, du har det helt godt igen. Der er da ikke meget fis ved at ryge en tur omkring hospitalet. Fortsat god bedring.

Dine layouts er rigtig flotte. Jeg er særligt begejstret for farverne på de to første; virkelig lækre.