søndag den 3. oktober 2010

Convention var helt fantastisk!

Igår var jeg til convention som det halve af scrapdanmark jo var :) Det var en super hyggelig dag, hvog jeg fik talt med mange. Både kendte og nogle jeg ikke kendte så godt på forhånd.
Jeg fik shoppet det jeg lige syntes jeg manglede. Faktisk havde jeg penge med hjem igen..dét er ikke sket før!!
Jeg kan jo som sagt ikke tage til conventions unde at skulle lavet noget. jeg ved ikke hvor jeg har fået den irriterende idé fra. Men i hvert fald fik jeg lavet dette dobbeltlayout fra vores Londonstur. Jeg fik også begyndt på et enkeltlayout, som i mellemtiden er blevet færdigt, men det kan jeg ikke v ise jer.
Klanen var også samlet igår og det var vildt hyggeligt. Vi fik taget et billede med vores fine trøjer på, men dét holder jeg for mig selv haha.
Idag har været en slappe af dag og vaske tøj dag, men også en scrapdag. Iaften skal jeg køre Anna Cecilie om på skolen igen og vupti-snupti så er den weekend gået :)
Kan i have en helt fantastisk uge. Her står den på Zumba og spinning mandag og tirsdag :)

10 kommentarer:

jayne sagde ...

Super flotte LO. og en god måde at bruge dine chipboard på.. Har selv et par stykker som har ligget og samlet støv.. Så nu ved jeg hvordan det ser godt ud at bruge dem...

Og du må da være en af de få der havde penge med hjem igår... Det tror jeg aldrig kommer til at ske for mig... Men jeg må have convention tilgode ... Håber at jeg igen kan deltage på fyn :-)

lam sagde ...

Så dejligt endeligt at se igen og få tid til at snakke lidt mellem alle indkøbene. Hvordan kan man ha penge med hjem????
Er vild med den måde,du har brugt de lækre rammer på.

Henriette sagde ...

Sikket et fint dobbelt-layout du har lavet, farverne er smukke og jeg er også vild med de rammer. Jeg havde også penge med hjem (selvom man ikke skulle tro det med det jeg fik købt, men jeg havde jo også holdt udsalg inden convention, så jeg havde penge med!) Nå, men det jeg egentlig ville spørge om var, skal vi ikke se dine indkøb?

aka sagde ...

Hvor er det et smukt layout. Der hviler sådan en ro over det. Måske er det også pga. farverne !
Utroligt at du fik lavet noget scrap overhovedet. Jeg fik ikke engang pakket ud !
Jeg erindrer svagt, at jeg så dit navneskilt oppe ved tombolaen - men så skete der noget andet - igen - igen, så jeg fik ikke set dig IRL.....ærgerligt. Og slet ikke sagt hej.

Pia sagde ...

super lækkert layout og hyggeligt at hilse på madsen klanen

Heidi sagde ...

Penge med hjem!!! hvad skete der lige for det men okay hvis det er en enkelt kr. :) Hmm syntes ikke jeg lå mærke til din trøje... måske fordi vi snakkede for meget på den korte tid ha ha men som altid SÅ dejligt at hilse på dig

Rigtig god uge kram til dig

Linda sagde ...

Dejligt at læse i har hygget Jer til Convention, men at du har penge med hjem hvordan hulen kan det lade sig gøre ??? Rigtig smukt DB LO du har lavet. Kan du have en god uge.

Betina Olesen sagde ...

Ja, tak for sidst... det var super hyggeligt... men hold da op som vi døjede med at finde tid til at sidde ned samtidig ;-) ja, selv spisningen sammen var noget møj ;-)

Skønt Lo du fik lavet, og så endda et dobbelt af slagsen, men rigtig flot, og det ser rigtig godt ud med de hvide rammer...

vi sås snart igen, Knuz

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Det lyder som en rigtig god weekend, meeen penge med hjem - Anette hvad er nu det for noget ??? Hihi.....

Super lækkert lo du har lavet, og ja dine brug af rammerne er helt i vinkel....

Engel sagde ...

Kære Netti. Totalt flot side med totalt stil over! Meget flotte billeder!
Knus
Engel..