søndag den 24. oktober 2010

Vi har haft en virkelig trist uge.

Som overskriften siger har vi haft en virkelig trist uge og vi er rigtig kede af det; min svigermor døde meget pludselig i onsdags. Hun var blevet indlagt onsdag, med hvad vi alle troede var kold lungebetændelse og da jeg besøgte hende efter arbejde, døde hun mens jeg var der.. Men hun var heldig for blodprøverne havde vist at hun havde en aggresiv kræft i nyre og leveren som ingen vidste noget om. Som jeg sagde til lægen; skidt med os, men hvor er det heldigt for hende at hun slap for en masse behandling og endda at få af vide at hun havde kræft. Jeg var alene om at besøge hende og bagefter talte og talte og talte lægen og jeg sad bare og tænkte så hold dog mund så jeg kan ringe til Erik og hans søskende. Der var totalt kaos i mit hoved og naturligvis havde jeg glemt min mobil.
Sidenhed er næsten alt vores tid gået med at ringe eller snakke med familiemedlemmer, bestille blomster, begravelse osv. Og ikke mindst at være der for Anna Cecilie som er rigtig rigtig ked af det. Det tærer meget på vores kræfter og energi er der intet af.

Nå for at det hele ikke skal være så trist kan jeg da stadig vise lidt scrap jeg har fået lavet. Det første layout er til scrapfaestivalen, som jeg ved at jeg ikke når mere af. Men pyt det har været sjovt.
Kortet her er eet min mor skulle bruge til en veninde der har 25 års jubilæum hos Århus kommune som først dagplejer og nu som børnehavepædagog.
Lørdag var Kirsten, Jette og jeg oppe og besøge Betina. Først vidste jeg ikke om jeg kunne få tid eller overskue det, men Erik mente at dét skulle jeg..basat. Og det var godt tænkt af ham..godt nok har jeg aldrig lavet så lidt, men det var dejligt at komme lidt væk. Jeg havde taget en skitse med som de andre skulle lave og så trak vi lod om en præmie jeg havde med. Lykkens gudinde var Betinas datter Malou, som trak Kirsten. Imens de lavede skitsen, fik jeg lavet et layout til vores nabos datter. Storesøsteren fik eet sidste år så det skulle lillesøster naturligvis også have. Det skal så i en ramme og hænge på hendes værelse. Nu skal jeg så også lave eet til mormoren :)

Jette havde taget en udfordring med op til Betina; vi skulle pynte tændstikæsker. Igen var Malou lykkens gudinde og trak Kirsten..IGEN. Hm mon hun var bestukket?? Her er de to æsker jeg fik lavet.
Jeg nåede ikke mere hos Betina, men vi havde en hyggelig og lang dag med masser af mad, hygge og grin. Tusind tak for en dejlig dag piger.
Nu vil jeg tage en dyb indånding og gå næste uge imøde. Pas godt på hinanden derude.

11 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

Trist oplevelse med svigermor, men på den anden side også "rart" at gå bort uden at skulle bekymre sig om sygdom og behandling eller hvad man nu skal sige.

Tak fordi du fandt energien til at lege lidt taxa for Tobias her til aften.

Trøste og vennekram til dig og familien

Jette / ma11edina sagde ...

Meget trist og ikke en situation vi kan forberede os på at stå i...det er så svært... Men synes og tror, at i tackler det godt for jer alle. Tror også, at det trods alt var godt for dig at komme lidt "ud" i lørdags, vi er i hvert fald glad for at du tog med os, og at du også kunne slappe lidt af og hygge med os...Dejligt, at der også var plads til lidt grin og spas :) Scrap....ja, er vild med dit layout, det er så smukt og afstemt!! Og dine tændstikæsker matcher jo liiige stue-pynten *S*.
Mange tanker og knus til dig og familien, især i den næste uges tid.

lam sagde ...

ord er en fattig ting i denne sammenhæng. Jeg føler med jer og du ved ,jeg er der (om ikke andet telefonisk), hvis du får brug for det.
Skønne ting, du trods alt har fået lavet.

aka sagde ...

Det var dog en trist uge, men som du skriver, var din svigermor måske forskånet for meget. Lad det være jer en trøst i denne tid.
Dine layouts er bare flotte. den med Cecilie er så smuk og stilfuld - hvis man kan kalde det det ? Smuk er den.

Mange hilsener og tanker til dig og din familie i denne tid.

Charlotte sagde ...

Hvor trist - og når man så overhovedet ikke er forberedt.
Jeg sender jer mange tanker og trøste-kram.
Fine ting du har fået lavet - og det var nok godt Erik insisterede på, at du kom lidt afsted.

Lise sagde ...

Puha - kram fra mig til dig!

Pia sagde ...

Det er altid en sorg at miste nogen af sine kære, sikke en trist oplevelse kan godt forstå at alt må være kaos. det er nogle flotte ting du har lavet, de små kort er bare såååå søde.
varme tanker fra Pia

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Åh søde Anette det gør mig ondt at høre med din svigermor. Den situation kan man aldrig forberede sig på, men godt at hun og i slap for et langt og opslidende sygdomsforløb......

Tror Erik havde ret i at du skulle afsted og få afledt tankerne lidt...

Igen flotte ting du har kreaeret, især dit søde kort er jo bare så cute....

mange tanker og kram til jer alle

LaChris sagde ...

Også mange varme tanker fra mig. Sikken et chok...men som du selv skriver, så blev hun sikkert forskånet for meget. Det er en svær tid for Jer alle og det er godt at du er ekstra ops på din datter. Knus herfra.

Charlotte Ravn sagde ...

Det gør mig ondt at i har mistet din svigermor! Sådan noget er man jo aldrig forberedt på!
Super skønne ting du har lavet og jeg synes det var godt du tog afsted i lørdags og havde en hyggelig dag!

Betina Olesen sagde ...

ØV... En trist situation og stor forskrækkelse du kom ud for der.
Det gør mig ondt for jer alle 3, men håber i er ved at kunne trække vejret lidt igen.

Ja, jeg tror også at det var godt for dig at komme lidt væk, omend det var en stakket frist, og jeg var glad for at du kom... det var en rigtig hyggelig dag ude i sommerhuset... det må absolut snart blive en ommer ;-)

Skønne ting du fik kreeret, især et skønt skønt LO du fik lavet... nu skal jeg bare lige have fundet en grum udfordring til dig ...LOL...

Stort knuz herfra...