søndag den 17. oktober 2010

Scrapfestivalen og besøg af Berit.

Så kom jeg da vildt lige bagefter. Jeg skal forsøge at indhente det forsømte. Denne weekend startede med at jeg fredag fik besøg af Berit og hendes 3 hunde; Diva, Charlie og Ninja. Men de hyggede sig i haven og blev nusset af Erik, fik Berit og jeg lige næsten et par timer til at gå med at lave julekort til Cancerkort. Aldrig før jeg har prøvet at lave 9 julekort på 1½ time..det var SÅ sjovt og bestemt ikke sidste gang jeg prøver det!!
Resten af weekenden er gået stille og roligt da vi ikke skulle en pind ud over at få campingvognen i vinterhi..så jeg har listet mig op til mit scrapværelse og hygget mig dér :) Her er hvad jeg har fået lavet til Scrapfestivalen indtil videre:


Og lidt julekort til Cancerkort også lavet til scrapfestivalen..

Næste uge skal jeg bare arbejde for Anna Cecilie er ikke hjemme. Sammen med hendes skole skal hun til København og more sig. Kan i have det godt derude og god ferie til jer der måtte have det :)

12 kommentarer:

Heidi sagde ...

Ville ønske jeg kunne være bare halvt så aktiv som dig - waww så mange loér - er vild med billede af anne cecile det super fedt at se hende helt i den anden verden :)

Jette / ma11edina sagde ...

!! Hold da op en masse du har fået lavet :)) SÅ mange flotte layouts, mine favoritter er Felix og AC, de er så smukke. Er slet ikke nået igang med scrapfestivalen endnu, men har derimod fået lavet lidt designeropgaver. Men måneden er jo også kun halvt gået nu. God uge til dig...og god arbejdslyst, det kommer min uge også til at gå med.

Engel sagde ...

Kære Anette. Sikke en masse du har nået... Super flotte Layouts.. skønt billede af din datter... og du har scrappet øjeblikket så stilfuldt!
Jeg er SÅ imponeret over dine julekort...!
Knus Engel..

Anne Bente sagde ...

hold da op hvor er du kreativ, total flotte loer, og søde kort også.

Siv Anne sagde ...

Ja her var det mye flott.

Bertram sagde ...

Virkleig skønne bidrag du har fået lavet. Jeg satser ikke på at nå alle opgaverne, men går efter dem der fanger mig først og fremmest.

LaChris sagde ...

Der er da een der har fået noget fra hånden...den kreative, forstås :O) Flotte og forskellige typer layouts

aka sagde ...

Hold da op - hvor er du flittig.
Superflotte layouts og julekort, og egentlig meget forskellige. Lo'et af din datter er bare så flot lavet, virkelig stilfuldt. Og dejligt foto af en smuk ung pige.
Og så var jeg lige ved at tro, at det var dit scraprum du havde scrappet. Men så var det en butik i England...flot sat op.
God arbejdslyst.

Mio sagde ...

Du har haft travlt : ) skønne Layouts, alle super flotte, og meget forskellige. Søde julekort

lam sagde ...

Sikken nogle skønne layouts og kort. Tak for hyggelig sms scrap i går, det må vi sq gøre igen

Charlotte sagde ...

Lækre LOs - og hvor har du nået at lave meget! Kan godt li din scrappestil. :0)
Som jeg også skrev ovre i galleriet, så er jeg vild med kærligheds-LOet - farverne er skønne og flot med et sort/hvid billede.
Rigtig god ny uge til dig.

Janet a.k.a. swanlady21 sagde ...

Anette

I'm in the dog box . . . I didn't read Deborah's second email properly, so I have sent my Oct CCC to the wrong person! I am going to remedy that IMMEDIATELY and will make your card today and send it tomorrow!

I am so sorry.

Off to create. . . .
Janet
PS I sent this to your email address on the list and it was returned to me undelivered - so that's why I post it here.
PPS Great layouts. You've done so many!