søndag den 13. marts 2011

Convention i Middelfart.

Igår var jeg til Convention i Middelfart..ja scrap i går scrap i idag og sikkert også scrap i morgen :) Men det er nu dejligt. Jeg kørte derned samme med Kirsten og Jette og mødtes med Betina, Linda, Anne, Gitte, Karina, Janne og Else. Vi havde det superhyggeligt ved vores bord! Og helt sikkert på vej hjem ved Mac D i Vejle. Mon ikke personlaet var liidt trætte af vores overtrætte humor i køen..haha. Jeg blev også overrasket af Lisette der dukkede op og selv om jeg havde lugtet lunten så var det som altid superhyggeligt lige at sige hej til hende og snakke med hende. Næste gang vi ses er ikke før Signes konfirmation :)
Jeg fik faktisk også lavet noget til convention. Først lavede jeg dette layout til konkurrencen med 4 billeder og farverne gul og grøn skulle indgå. Jeg beklager blitsen.
Det næste layout jeg lavede var til en intern udfordring Lisette, Jette og je ghavde givet hinanden med en skitse fra pensil lines og papir fra basic Grey da vi ikke er så gode til at bruge det.
Det sidste jeg nåede at lave var et bestillingskort. Det skulle være med kryds og tværs og hun kunne lide at lave mad. Jeg fandt papiret her fra October Afternoon og en QK die med bogen kunne jeg desværre ikke finde så jeg klippede en bog selv.

Nu håber jeg bare at giveren og fødselaren kan lide mit kort :)
Kan i alle have en dejlig uge. Næste weekend er uden scrap arrangementer..mon jeg får abstinenser?? Tusind tak for jeres dejlige kommentarer det er altid hyggeligt at læse.

11 kommentarer:

Jannet sagde ...

Super lækkere layout's, med meget flotte detaljer.
Sødt kort.

Heidi sagde ...

Dejligt at jeg nåede at tale med dig igen. Jeg lavede også lidt, men slet ikke noget, der kan sammenlignes med de super fantastiske lækre ting du har lavet.
*klem* til dig - det fik du nemlig ikke i går ;)

Pia sagde ...

super flotte layout og lækkert kort alt med mange fine detaljer og farver. jeg tror når jeg gik rundt jeg kun har kigget til højre efter butikkerne for hold da op hvor er der mange der har været der men som jeg ikke så men det er også en stor hal og til førsrap så lidt plads at der bliver man bare siddende på sin stol og ser kdem der lige sidder i nærheden men en dejlig convention

lam sagde ...

Skønne ting du fik lavet og ja det var dejligt at ses igen, selvom det ikke blev til meget snak. Det må vi gøre til maj

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, endnu en god convention er overstået :).
Imponerende det du altid når til disse crops!! Jeg synes der var stress på...man når kun en brøkdel at det man tror man kan nå sådan en dag, incl. at møde medscrappere ;)
Skønne layouts, flotte billeder fra dine ture ud i verden.
Super fin løsning af kortet du skulle lave :)

aka sagde ...

ÆVÆVÆV. Det var bare så ærgerligt, at du ikke kom hen til H og mig midt i vores papirsnak. Jeg ville så gerne have hilst på dig. Jeg opdagede ikke dig - for så havde jeg råbt op ! hihi.
Og så fatter jeg ikke, hvordan du overhovedet får lavet noget scrap sådan en dag. Utroligt. Jeg har nok at gøre med at shoppe, spise, være på kursus og så ikke mindst at snakke. Jeg er hæs idag - og mit snakketøj er da ellers i god form. Mærkeligt !
Men en anden gang går du altså ikke bare forbi mig, vel.

Flotte layouts du fik lavet. Især den første er jeg benovet over kan blive så flot i de svære farver ! Og smukke bogstaver.
Kortet ser rigtig fint ud - og smart lige selv at klippe, når du mangler en die...haha.

Engel sagde ...

Kære Anette.
Flotte layouts begge to. Skønt valg af bogstaver til titlen - de passer så godt til resten af siden, og giver dem en let og feminin detalje. Jeg er imponeret over, at farverne i dit øverste LO passer så fint til den ene af kropigernes påklædning. Man skulle tro at udfordringen var lavet ud fra dit billede! Som altid en fin opsætning og skønne detaljer...!
Dejligt at I havde en skøn tur!
Knus Engel...

nedergaard sagde ...

Super skønne LO'er og så flot et kort... det er utroligt, hvad du kan nå sådan en dag, når du også både skal shoppe, snakke og spise :-)

God mandag!!! ses på onsdag

Brit sagde ...

Lækre ting du fik lavet på Convention....
Og din udfordring i BG er da lækker... Måske du så kommer til at bruge mere af BG :)

Anne Thormose sagde ...

jeg er imponeret over, at du fik lavet noget i lørdags - og med så lækre resultater. Jeg ender altid med at sidde og stirre på et halvfærdigt layout.

Min QK-bog ville nok være for lille til dit kort - måler kun ca. 2,5 cm i højden, så det var godt, at du kunne nå at finde på noget andet.

Linda sagde ...

Tak for sidst Netti - det var som altid super hyggeligt. Og sikke noglelækre LO'er du fik lavet, jeg så dem jo i virkeligheden og flotte er de. Kan du goså have en god uge :-)