søndag den 20. marts 2011

Hero Art kort og en udfordring.

I denne uge har jeg leget lidt med mine Hero Art stempler. Onsdag aften til scrap havde jeg ikke rigtig noget papir med, så jeg gik i krig med mine stempler i stedet. Første kort er dette med min nye stempel købt til convention. Farven er Firebrick red som jeg ville prøve fordi jeg ikke brugte den så meget.
Næste kort er en udfordring jeg fik af Rikke søndag aften: Billedet af vintergækken og brug af Hero Art stemplerne. Jeg kunne altså ikke overholde hendes deadline der var dagen efter, men her er det alligevel :)
Igår aftes fik jeg så tid til at kigge på opgave 4 i Kortmester 2011, som var efter en skitse. Jeg havde købt et stemplesæt også fra hero arts til scrap i det jyske og længtes efter at komme til at prøve at farvelægge det...så det satte jeg mig til at gøre. Her er kortet der kom ud af det. Syningerne er syet i hånden...støn siger jeg bare!!

Det sidste jeg vil vise er et layout. I denne uge var det Jettes tur til at finde en udfordring til os (os er Lisette, Jette og jeg). Hun sendte os en skitse og med eet krav...GLIMMERMIST!! Er der noget jeg hader så er det ting der grisser! Hm jeg gik igang med skitsen..den var ikke nem og det der svineri til glimmermist fik mig til at sende Jette en sms: når jeg har lavet det her layout ryger mit glimmermist i skraldespanden! Men det lever da endnu hihi :) Nå ikke mere "brok" fra mig..jeg blev i den grad udfordret (så det behøver jeg ikke så meget af i næste uge LISETTE) og hyggede mig med at fedte rundt med layoutet her:

I denne uge er jeg begyndt på at løbe..eller i hvert fald at flytte fødderne hurtigere end at gå. Det er noget jeg har gerne villet i rigtig lang tid og NU skulle det være. Endnu er jeg ikke sprunget over en dag, men har løbet de 3 gange jeg skulle. Jeg glæder mig til at det bliver så meget en vane at jeg ikke kan lade være med at løbe!
Jeg startede også på spinning igen i tirsdags efter at jeg fik lov af min fys. Nøj hvor jeg glædede mig..men det blev en kort fornøjelse. Hvad jeg ikke havde forudset,eller min fys for den sags skyld, var at når jeg ingen kræfter har i armen og så sidder på en spinningscykel, så er vægten fra min overkrop for meget for armen. Jeg kunne ikke bruge den i 2 dage og min fys "truede" med at sætte genoptræningen 2 uger tilbage..sååå spinning er droppet igen :) Jeg må vente til efter sommerferien, men så løber jeg bare i mellemtiden.
Kan i have en dejlig uge allesammen. Her står den på forberedelser til næste weekend hvor vi fejre at Anna Cecilie fylder 17 år! Gisp mand...
Knus
Anette

12 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Superfine kort og lækkert layout, du har lavet.

Anne Thormose sagde ...

Sikke kreativ du har været med dine nye stempler. Super lækre kort og skønt layout.

God fornøjelse med løberiet - jeg ville SÅ gerne, men kan ikke rigtig tage mig sammen. Men fra i morgen cykler jeg til arbejde - lidt har også ret.;o)

Jette / ma11edina sagde ...

Skønt HA kort, jeg elsker det stempel (røg også i min kurv!) og også farven Fired Brick, den er skøn!
Dit kortmester kort er så sødt, det får mig til at tænke på forår!
Fin løsning af skitsen og brug af glimmermist ;)) så ingen lilla+gul straf til dig! Ja, jeg er heller ikke venner med alle mine mists, nogle var stoppede...hmm de bruges måske for lidt...?! Lækkert layout, det fik du lavet rigtig flot.
God fornøjelse med løbetræningen, her går det også planmæssigt indtil videre, dvs. fodled og hofte protesterer ikke endnu *S*
God uge og god fornøjelse i weekenden.

lam sagde ...

Sikken nogle fede lækre kort, jeg er helt vild med vintergækken. Er det et stempel / billed?

Flot løsning på Jettes udfordring selvom jeg har svært ved at se hvor glimmermisten er :O)

og så det min tur til at finde på en udforring.... hehe

Sofie sagde ...

Hvor er de flotte allesammen og ikke mindst også dit layout! Stemplet til opgave 4 er jeg vist nødt til og have fat i tror jeg nok;0)
Knus

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Flotte flotte kort og et skønt lo du har lavet. jeg kan da næste ikke kende AC på det billede....

Spinning? - søde Anette, pas nu på dig selv ..... Du skal da nok nå det og synes iøvrigt at det er vildt sejt at du er begyndt at løbe. You go Girl :-)

Berit Bilde sagde ...

Er vild med det der vintergæk-kort!!

Rikke sagde ...

hey du fik lavet vintergækken :) fedt du tog udfordringen op :)

Så du jeg kom i top 3 med mit, hurraaa :)

jeg må vidst sige til lidt før næste gang så du kan nå deadlinen hehe

go dag søde knus

Betina Olesen sagde ...

wauw et fedt baggrundsstempel du har bt´rugt på øverste kort... og en fed farve også.
Skønt LO med AC... jeg kan desværre ikke læse teksten... men lurer på om det ikke er billeder fra London, da jeg synes at kunne kende AC's outfit...

Knuz

aka sagde ...

Først vil jeg lige sige, at jeg bliver så glad når jeg ser din blog. Den farverigdom på din header....det må give ene positive og glade kommentarer.....LOL.

Og så al den kreativitet ! Flotte ting du har lavet, og flotte nye stempler. Det blev nogle lækre kort.
Dit lo er bare så fint, godt du brugte glimmermist (hihi)....det giver altså en god virkning.

Heldige dig der har sådan en energi til at løbe og spinne....FLOT.
(jeg har haft betændelse i achillessenen....og er sat måneder tilbage i bare at gå en tur. Så det er ret slemt med konditionen )

God arbejdslyst - og fornøjelse med ACs fødselsdag.

Linda sagde ...

Først SEJT du er begyndt at
løbe ;0) Sikke fine dine kort er og dit LO er også super flot - jeg syntes glimmermist ser rigtig godt ud men kan ikke finde ud af at bruge det. Kan du også have en god uge og held og lykke med løberiet.

Henriette sagde ...

Sikke nogle smukke kort du får lavet, kan godt forstå du trænger til lidt farver. Layoutet er smukt, og jeg kan godt se glimmermisten :) Jeg er nu heller ikke gode venner med de få glimmermists jeg har tilbage, for de er stoppede til og ikke til at bruge. Sejt at du er startet på at løbe, det håber jeg også at jeg engang kommer til. Nu er jeg lige startet til træning, så forhåbentlig kommer det en dag :)