fredag den 30. december 2011

Godt nytår til jer alle!

SÅ kom vi på den anden side af julen. Vi har virkelig hygget os og nydt at møde med vores familie, at slappe af og bare være til.
I onsdags var jeg ude hos Jette for at scrappe sammen med Kirsten, Susanne og Lissy. Det var en superhyggeligt dag med scrap, hygge og snak og lækker frokost og konfekt. Jeg fik lave det sidste 3 udfordringer fra lisettes pakkekalender. Jep vi giver ikke bare hinanden gaverne...der skal også laves noget med dem.
Min første udfordring var at lave et layout efter en skitse. Jeg fik Cratepapiret og karton, diecuts, stickers (borden) og båndet i min pakkekalender.
Så fik jeg en udfordring med at lave et kort efter en skites der var svær sys jeg. Men jeg fik da lavet dette kort. Igen fik jeg papiret fra Prima (lidt sjovt at jeg har stemplerne dertil), bling, roser og den smukke diecut som jeg gætter er fra Papertrey Ink.

Sidste udfordring var et layout. Og på forhånd undskyld Lisette at jeg har skiftet det meget BLÅ karton ud med et stykke craft, men jeg kunne ikke finde billeder med så blå en farve. Jeg fik papiret, bånd og roserne samt diecuts og stickers fra min pakkekalender.


Nu står nytårsaften så for døren. Erik og jeg skal bare sidde alene. Anna Cecilie tager om til nogle venner i Struer. Det gør nu ikke noget for jeg er ikke sådan helt oppe og ringe over nytårsaften. For mig er det bare en dato. Men vi skal da hygge med noget god mad og nyde fyrværkeriet ind over Vinderup. Selv har vi ikke noget..vi vil hellere se til at Milo også får en dejlig og rolig aften.

Indtil videre er han ligeglad med det og sådan skal det gerne fortsætte med at være.


Kan i alle have et godt nytår :)

Anette

12 kommentarer:

Heidi sagde ...

Rigtig godt nytår til dig og familien. Tak for et dejligt samarbejde i 11. Dine layouts og kort er en fryd for øjet, skønne og harmoniske.

Annette / aka sagde ...

Smukke layouts med flotte opsætninger og lækkert pynt. Flot kort også i den dejlige Prima-serie (og med Spellbinders die)
Også godt nytår til dig og dine.

Mayfair Creatives sagde ...

Rigtig flotte ting du har fået lavet.
Godt nytår.

lam sagde ...

Du har klaret mine udfordringer rigtig flot, til trods for du skiftet den blå ud. Jeg har allerede en ide til næste års udfordrigner :O)
Ja det er en spellbinders die.
Rigtig godt nytår til dig og dine

nedergaard sagde ...

Tak for en hyggelig dag til dig også. Du arbejdede så koncentreret og fik lavet de smukkeste Lo og kort. Jeg er vild med det nederste layout, som er så skøn i farver og opsætning.
Ønsker dig og din familie et rigtigt godt nytår!!!

Pia sagde ...

smukke smukke layouts, glæder mig til at følge dig i 2012. Ønsker dig et godt nytår

Cecilie sagde ...

Sikke nogle flotte ting du har fået lavet. Det er altså en sjov idé, at I udfordrer hinanden på den måde.

Jeg håber, at du og Erik har en dejlig aften. Vi er også bare hjemme, og maden simrer fortsat i ovnen ;o) Godt nytår!

Linda sagde ...

Rigtig godt nytår til dig og din familie. Og hvor er det nogle fine LO'er og kort du igen har lavet. Det er altid en fornøjelse at se dine projekter på bloggen og følge med. Tak for alle de gode stunder vi fik sammen i året der gik. Lad os gøre det om i 2012 det har været super hyggeligt. Knus og godt nytår!

Rikke Eskildsen sagde ...

godt nytår og wauw du kan stadig og jeg bliver lige så inspiret af dig som jeg gjorde sidst jeg var inde og kigge på din blog

Lotte sagde ...

Hej Anette. Sidder her og nyder billederne på din blog og kunne rigtig godt tænke mig at komme igang med at scrappe igen, men jeg savner nogle at scrappe med. Kender du nogle grupper i Holstebro/Struer området, som har plads til en ekstra? Vh Lotte

Anonym sagde ...

Faldt lige over din flotte blog, som nu er tilføjget til mine favoritter.
Kan du ikke skrive nr. på den diecut du har brugt til labels, da jeg er helt vild med den ?

Anonym sagde ...

said plenty of people payback your mortgages in time not to mention with out fines
A leading credit card debt nonprofit charities wants the number of many people using all of them pertaining to allow through payday cash advance bad debts in order to twin it. arrears a good cause states all around manipulate the short-run, big benefit borrowing products this year. All the charitable organisation tells several years backwards the amount of shoppers with them was first minor.
kredyty pozabankowe rybnik
pożyczka jak w providencie
kredyty bez bik
pozyczki-prwatne.com.pl
pożyczki prywatne

http://pozyczkanadowod24.org.pl
http://pozyczkanadowod24.net.pl
http://kredytybezbiku.biz.pl