søndag den 11. december 2011

Her jules..

Så er den 3 søndag i advent ved at være gået og vi har rigtig julet. Fredag aften lavede jeg een af Lisettes udfordringer i pakkekalenderen. Jeg skulle lave et kort efter en skitse. Papiret, det søde stempel og snefnugge udskæringerne var i min pakkekalender. Jeg er faktisk ret vil med den skitse så måske der bliver lavet flere kort med den.
Lørdag var Anna Cecilie og jeg ude og købe julegaver i Herning Centeret...og vi var ikke de eneste skal jeg hilse og sige!! Hold fast et hav af mennesker.
Idag har vi så lavet konfekt. Egentligt er det meget hyggeligt...bortset fra at jeg er ved at gå i panik over alt det klister og euuwww man får på fingrene...så jeg lokkede Anna Cecilie til igen i år til at lave havergrynskuglerne ;) Jeg overvejede et øjeblik at tage handsker på..meen SÅ havde Erik og Anna Cecilie vidst grinet af mig. Hittet i år er helt klart disse luxustrøfler..og så var de nemme at lave. Jeg skal helt sikkert lave flere af dem inden jul.

Milo...kæft den hund roder!! "Problemet" er at han leget med alt sit legetøj og gerne på een gang..så det er svært at ligge noget væk. Vi samler det op igen og igen. Ellers er han som hundehvalpe er flest...den sødeste engel det ene øjeblik og en lille djævel der bare driller og irritere det næste. Men vi er superglade for ham :)

Han pude som i lige kan skimte i billedet må vi hente rundt omkring i stuen flere gange om dagen..han rusker og mosler med den .. den Milo :)


Nu vil jeg smutte op og gøre et projekt til Riddersholm bloggen færdigt...det er SÅ flot hvis jeg må sige det selv og jeg glæder mig til at viser jer det og bruge det :)


Kan i alle have en god uge...er er der nedtælling til juleferien som starter d. 22 december. Hvornår har du juleferie?


Hohohoooo fra

Anette

9 kommentarer:

Heidi sagde ...

Altså den Milo, han er simpelthen for lækkker og nuser :) Og det er dit kort også.

Kisser Laptern sagde ...

Glædelig jul.

nedergaard sagde ...

Åh, hvor er den kær, din vovse. Det er et super lækkert kort... dejlige farver og så sødt et motiv.
Og mums, hvor ser de lækre ud, luksus trøflerne... er det til på onsdag du skal have lavet flere;-)
Ses onsdag til julehygge.

lam sagde ...

Skønt julekort og jeg kan se du har brugt skitsen ;O)
Han ligner da en engel, som han ligger der og sover. Hav en god uge

Gitte sagde ...

Flot kort. Han er da skøn ham Milo.
Min juleferie starter også den 22. Dejligt.

Charlotte, Danmark sagde ...

Åhhh - en lille sød hund i har fået. Kan lige forestille mig et rod han kan lave med al sit legetøj. :0)
De trøfler ser godt nok lækre ud! Hmmmmm.
Juleferie?? hvad er det. Jeg har ikke rigtigt juleferie - har jeg faktisk ikke haft i 4 år nu. Et par fridage (d. 26. og 27. dec.) Men sådan er det jo når man arbejder på Akutenheden på sygehus. :0)

Annette / aka sagde ...

2. søndag ?? Er det mig der er galt på den.....? eller hva ?

Fint kort og sikke et sjovt rensdyr.
Den Milo er da bare så dejlig. Og I får jo motion af at rende rundt og samle op...nyd det...hihi. Jeg har haft hundehvalpe 3 gange, så jeg husker godt pivedyr og sokker og alt muligt andet overalt i hjemmet.

God mandag til dig.

Jette / ma11edina sagde ...

Skønt kort, dejlige julefarver :)
Åh, ja jeg kan godt forestille mig ham Milo...han er sikkert ikke mindre fræk - og sød :)) Han er rigtig dejlig, siger en "ikke-hunde-elsker" ;)
Skal man prøve opskriften på de trøfler??
Ses i morgen :)

Charlotte Ravn sagde ...

Dejligt julekort og lækker konfekt du har lavet! Åh ja, det er vel næsten som at have små børn med sådan en hvalp i huset! Han ser nu meget fredelig ud på billedet!