søndag den 8. marts 2009

Sikke en skøn lørdag..

Inden jeg fortæller om lørdagen, vil jeg lige vise et kort som jeg har lavet til Charlottes kortudfordring hos Scrapsisters, hvor der skulle et billede på. Det er en sjov udfordring, som jeg varmt kan anbefale. jeg valgte at lave det så det passer til begge køn.
Igår var der Scrap i det Jyske: det var en vildt fed dag! Men det begyndte lidt om fredagen hvor vi havde en hektisk dag: en 40 års fødselsdags reception samt en 60 års reception .. og de var ikke det samme sted - men vi nåede det da. Så hjem og skifte tøj og om i hallen og stille borde og stole op. Da det var færdigt kørte vi hjem sammen med Jette og Betina og spiste pizza her hos os. Vildt hyggeligt. Da de kørte igen, skulle jeg lige pakke det sidste og så eller í seng.

Lørdagen omme i hallen var vildt hyggeligt. Det var faktisk dejligt at der ingen kurser var, for der var ligesom tid til at tale med flere. Der virkede heller ikke tomt i hallen (kun ved bordene *G*). Det var en dag med masser af snak, hygge og indkøb. Og Heidi - jeg skal nok lade være med at skrive om din oplevelse i Skive..haha. Jeg fik shoppet en masse som jeg skal op og pakke ud om lidt.
Jeg fik faktisk også lavet noget: ialt 3 layouts og 2 kort. Dog kan jeg ikke vise det ene kort og layout her endnu :)
Men her kommer hvad jeg kan vise jer:

Dette kort er til en kollega der lige har født en dreng. Faktisk er det fra en skabekon hos Scrapsisters, men da det kort ville være for lille til alle navnene - ja så lavede jeg det sådan her. Papiret er noget gammelt BG.
De to layouts er en serie som jeg vil lave i år. Anna Cecilie og jeg kom engang i november til at tale om hvor meget man forandre sig på et år. Hun menter ikke at hun forandrede sig ret meget. Derfor har vi lavet den aftale at i år skal der tages et billede af hende een gang i måenden og så scrapper jeg en side for hver. Til sidst kan man så se om man nu også har eller ikke har forandret sig på det år.

Her kommer først layoutet for januar:
Og februar:
Papiret er fra den nye Penny Lane serie fra MME som jeg da er helt forelsket i!!
Det var vidst alt for denne gang - nu vil jeg gå op og pakke mine nye indkøb ud og sidde og nusse med dem lidt :)
Kan i alle have en dejlig uge.

14 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Selv tak for endnu et par super hyggelige dage. Og wow for nogle kreationer du har lavet, midt i at shoppe-genet også skulle passes :-)
Ideen med måneds-Loét er knaldgod - det er nemlig godt at kunne se udviklingen bagefter - for der sker virkelig noget i løbet af 1 år! Den idé kunne meget nemt blive liftet ;-). Vi ses på torsdag igen - med spritnye scrapsager *S*

Tanja sagde ...

Jeg nåede ikke at snakke med dig, men fik da lige kort hilst..
Det var en rigtig hyggelig dag og jeg håber også at det bliver næste år i 2010...
Flot kort med fødseldagsflaget - en god lidt anderledes ide´..
Kanon ide´med det års LO - så man rigtig kan se at vores unger forandre sig, for det ser man ikke så meget i hverdagen..
Scrapknuzz Tanja

Pialine sagde ...

Det lyder som om I har haft en fantastisk dag :o) ...Så mange flotte ting du har fået lavet - det bliver sjovt at følge din serie...superflotte kort.
Knuzzer
Pialine

Maribi sagde ...

Puha ,lyder som en hektisk, men skøn weekend:0)Ville bare så gerne have været til scrap, men nej det blev ikke denne gang,,
Super ide med måneds LO, den tror jeg liiiige jeg nupper.....
Skøn ide med billed på kortet.

lam sagde ...

Det lyder som en kanon hyggelig og travl weeeknd. Sikken et flot stempel på det første kort ;O) Jeg er vild med det første layout,fed effekt med øjene fra trøjen

Kornum sagde ...

Det lyder som om i har haft en skøn weekend. så flotte kort du har lavet og to super flotte loer
med din smukke datter :)

Betina Olesen sagde ...

Endnu engang tak for et par hyggelige dage, og sådan at blive inviteret på pizza og en kop øl...

dejligt at kunne gå herind og se hvad du fk lavet, det nåede jeg bare overhovedet ikke.... begge LO's er skønne, og en sjov ide med mdr. billeder... glæder mig til at se alle 12 samlet...
Jeg bliver da helt skeløjet af at se på de øjne...LOL...

Knuz, glæder mig til at vi ses lige straks, og tag så lige det med jeg skulle have glemt...

Lise sagde ...

Fik du mon nusset med dine indkøb? ;-)

Ufattelig smukt tøsebarn du har dig, især februar kan jeg godt lide.

sonja sagde ...

flotte kort,og nogle skønne LOer af ac,sikke en forandring der er sket med hende fra jeg så hende første gang. tak for hyggeligt samværd både lørdag og fredag.knus skraldedamen.*gg*

Jannet sagde ...

Det lyder som om du har haft en kanon dag. Du fik da også lavet nogle flotte ting, kan især godt lide det layout med øjnene

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke mange skønne ting du har fået lavet. Dine kort er rigtig flotte, for ikke at snakke om dine layouts.
Lader til at du har haft en hyggelig weekend.
God ny uge.

Kirsten sagde ...

Tak for hyggeligt selskab selv om det jo ikke var meget vi sad ned, jeg er nu lidt imponeret over at du nåede at lave så meget ;-))
Dejlige LOér af AC, det er lækkert det nye papir fra MME

Heidi sagde ...

11 solure hmm.... jeg skal hvis ha læst lidt danmarks historie gggg næste gang med navigation ;O)

Skal da love for du fik lavet noget - udover at snakke som altid ggg men er det ikke også derfor vi kommer ;O)

GLæder mig til at følge med i datterens forandring - jeg vil prøve 1.1.10 at gøre det med begge mine drenge

Rigtig god mandag aften

Berit Bilde sagde ...

Det er da et lækkert kort, det der med babybuksen. Det inspirerede mig da, selvom jeg havde set skabelonen til bukse-kortet på scrapsisters.
Din idé med at tage et billede hver måned er ganske super. I aftes sad vi og så billeder fra de sidste 2-3 år, og hold da op,hvor har Tobias da også forandret sig.