søndag den 14. juni 2009

En dejlig weekend herhjemme.

Denne weekend bestemte vi os for at være hjemme. Det er efterhånden lidt siden vi har været hjemme så det var skønt bare at tulle rundt og rydde lidt op og scrappe..og Erik ser Le Mans.

Igår fik jeg scrappet lidt, hvilket var vildt skønt. Først det her fødselsdagskort til min mor. Papiret er af ældre dato som jeg engang fik af Lisette. Og ta-daaa bladene er mit første forsøg på at embosse.
Dette kort er til Charlottes kortudfordring hos Scrapsisters hvor det denne gang er et bryllupskort.

Så er der jo gang i Vandhurlumhej også hos Scrapsisters. Jeg fik lavet 2 opgaver. Den første er opgave 4 hvor der skulle bruges stjerner. Da jeg alligevel skulle lave fødselsdagskort til Rasmus, valgte jeg at tage det med i opgaven. Stempelaftrykket er fra Anne T.
Opgave 1 var at bruge ordet vand og journaling på mindst 30 ord. Jeg havde billeder og papir pakket fra Scrapamok men havde ikke fået lavet layoutet, så det var lige at gå til :)Ud over at tulle rundt var Erik og jeg igår på kræmmermarked. Jeg fik købt 2 små kasser med 10 nåle i hver (5 kr pr kasse). Der sidder een af nålene her i sløjfen på layoutet. Samt et par ranker i plastik af de der hjerteplanter der kan blive laaangt. Jeg tænkte at de da måtte kunne bruges på et layout engang.
Idag skal vi til Spørring til fødselsdag hos min mor og min nevø Rasmus. Så nu vil jeg i bad :) Hvad skal din dag går med?

14 kommentarer:

Sofie sagde ...

WoW siger jeg bare, det er VILDT flotte kort og ikke mindst layouts du har lavet! Jeg er helt vild med de blå plastic bogstaver på det blomstrede, det ser hammer godt ud:0)
Jeg startede søndagen med st tage i børnehaven og gøre rent og nu skal jeg til at ordne kørsel og have styr på status papirer mm. jeg skal have ordnet skat... (nok det værste jeg ved, hader papir arbejde)

Fortsat god søndag
Knus

lam sagde ...

Sikken nogle flotte kort og dejligt at se ,at det til sidst lykkes dig at finde ud af at VÅD embosse ;O)
fed opsætning på layoutet

rnielsen79 sagde ...

Hvor er det et dejligt kort du har lavet til Rasmus. Benjamin på 5 synes også det er sejt :-) Jeg kan også godt lide dit vand i haven LO. Weekenden: Vi kører til Holstebro om lidt og får svigerinden og svogeren til at tænde grillen - og så er der jo scrapfest på Lifetimemoments

Helle Sahl sagde ...

Du har da fået lavet en masse. Jeg kan bar ikke få nok af de thickers med skråskrift. De er virkelig lækre. Flotte blade du har fået lavet! De er da bare prikken over i´et på det kort. Kortet med stjernerne er rigtig fedt sat op.

Min weekend er først lige startet kl. 14, da jeg stod op efter nattevagt. Jeg har en 4 årig med skoldkopper, så jeg tror bare vi skruer helt ned for tempoet og slapper helt af.

Pia sagde ...

super lækre ting du har lavet, rigtig flotte kort

Heidi sagde ...

skønne kort og dit lo er jeg helt vild med - lækker glade farver ;o)

Min dag er gået med familie tur til zoo i ålborg og nej det var ikk for at hilse på familien gggg

Sarah sagde ...

Super flotte kort du har lavet. Fint med fuglene på bryllupskortet.
Jacob har også set Le mans her i weekenden (da det faktisk er noget af det eneste sport han ser, så er det helt i orden)
I dag har vi været en tur på Frilandsmuseet - rigtig hyggeligt!

Berit Bilde sagde ...

Super flot kort til din mor. Det er jeg ret vild med.
Dagen er gået med besøg af mødregruppen til brunch, lidt oprydning i en flyttekasse eller to samt en gåtur med familien.
En sjælden søndag hjemme....

Charlotte sagde ...

Alle 3 kort blev super flotte, men jeg er nu særligt vild med det til din mor.
Og flot layout - synes det har en skøn opsætning! Lækkert med så meget tekst og glade sommerfarver.
Min søndag gik med arbejde - sådan er det bare nogen gange - har så FRI i dag. :-)
God uge til dig.

Cecilie sagde ...

Det lyder som en dejlig week-end, og du har da virkelig fået noget fra hånden. Bryllupskortet er super lækkert - enkelt og rent og meget meget fint.

Betina Olesen sagde ...

Har du embosset, jamen hvad sker der... hallooooo, har vi det helt godt....LOL...

Skønne kort du har lavet, og hvor er ham ridderen bare skøn..
Super LO, og lækkert med alt den journaling.

Min søndag, pille tag ned..

Knuz Betina

Jette / ma11edina sagde ...

Det er bare nogle vildt flotte kort du har lavet, synes virkelig at der sker noget hele tiden med dine kort :). "Litta" kortet er skønt, fedt papir og bogstaver. Bryllupskortene er enormt romantitiske, sådan som sådan nogle skal være!
Herligt og forfriskende vand-LO!!Og ja, drengekortet er da bare for sejt!!!

BellaMio sagde ...

Rigtig flotte kort.., og de LO er bare dejligt!! Der er da totalt sommerhygge på billederne!! Du har sådan en flot skrift til journaling!!

Maribi sagde ...

Skønne kort du har lavet, og flotte blade, sikke du kan:-)
Dejligt LO med rigtig sommerstemning og skønne farver. Du er bare så produktiv og kreativ:-)
Dejligt med en weekend hjemme i ny og næ....
Fortsat god aften fra mig til dig.