søndag den 7. juni 2009

..og det var Danmark..

Jeps så fik vi banket de svenskere. Vi var i Tversted og nød weekenden der bød på fantastisk vejr og hygge..ja lige bortset fra at MØGhundene røg i totterne på hinanden :( Der var en helt speciel landskamp stemning på campingpladsen..hvilket var ret sjovt at opleve. Erik så kampen sammen med naboerne på storskærm.
Billedet her er Tempo der tigger hemningsløst efter is....til sidst bøjede Anna Cecilie sig og begge hunde delte pænt det sidste is..hvem narrer lige hvem?? :)


Til den nye udfordring hos 1-2-3 scrap! har jeg lavet dette layout. Jeg er helt vild med farverne..det er lige mig. For øvrigt pussigt at Lisette og jeg har lavet layouts om besøg hos hinanden uden at vi har aftalt det. Typsik os to :)
Nu truer så en ny HEL uges arbejde..uha det bliver da helt underligt at prøve. Næste weekend skal vi nordpå igen og direkte til fødselsdag hos min mor og min nevø om søndagen.
Hvad skal du lave?

19 kommentarer:

lam sagde ...

Ja det er sjov vi laver layouts om samme emne uden at tale sammen, det må være telepati ;O) Super lækkert blev dit layout og jeg er vild med opsætningen

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Hvad er nu det med hundene, kan de ikke enes?

Lækre farver og opsætning på dit lo...

Majer sagde ...

Uhm.. nogle dejlge blå materialer du har brugt. Det er bare god harmoni :-)

Kirsten sagde ...

Jeg kan godt forstå at du er glad for farverne på dette LO, - de er super flotte. Rigtig flot opsætning og detaljer.
Ja, det er da sjovt at Lisette og dig har laveet LO'er med det samme emne, det må da vist være tegn på den "connection" der er imellem jer. ;-D

Cæsar ville have givet sin højre forpote for at få den is, det er helt sikkert. Sjovt som de fleste hunde elsker is... :-)

BellaMio sagde ...

Uha ja, der er dejligt heroppe i det nordjydske..!! :-) Sikke et sødt billede.., ikke mærkeligt at den fik lidt is!! Den skruer virkelig charmen på!! Flot LO.., super skønne farver!!

Helle Sahl sagde ...

Ja, det er da for sjovt, at har gjort det. Super fint layout med alt for lækkert papir, som jeg kan kende fra Scrap Amok. Det kunne jeg heller ikke stå for. Flot sat op og pynten også.

LaChris sagde ...

Ha ha et herligt foto af den ishungrende hund !!! Og dit LO er bare SÅ FLOT ! Hmmmm, tror da at jeg mangler papir i netop den blå :O)

maria sagde ...

wow et super lækkert Lo, i nogle rigtig dejlige farver og opsætning :0)

Tanja sagde ...

Lækkert LO - dejlige farver og nogle skønne detaljer.. :o)
Det var da rigtig sjovt at Linette og dig lavede over det samme tema...
Scrapknuzz Tanja

Heidi sagde ...

skønt lo i skønnn farve og søde detaljer du har fået på og ja sjovt nok at i ramte det samme, men er det ikk man siger 2 sjæle en tanke ;o)

Min uge står på job, hente og bringe børn, skuespil Emil´s skole, Jensen´s bøfhus hjørring og en 18 års fødselsdag nååå ja og det vigtigste message i morgen mums som at være i himmelen ;o)

Hellemor sagde ...

Det er bare et super flot Lo med den skønneste blå farve og noget lækkert papir med en flot sammensætning.

Jette / ma11edina sagde ...

Sig mig, er der gået hormoner i de hunde?? hihi....de er nogle bavianer er de ;-). Så jo desværre ikke kampen, var til endnu en fødselsdagsfest! Dit udfordringsLO er SÅÅÅ flot!! Både stil og farver :D. Tja..tirsdag hedder det så sølvbryllupsfest, og forhåbentlig er der fri næste weekend!!!..nåh nej, vi skal til Haderslev om søndagen...pyh-ha!! ;-) Ha en god....denne gang lang...uge :D

rnielsen79 sagde ...

Jeg kan godt forstå du er vild med farverne på det LO, de er også skønne.

Pia sagde ...

sååå flot layout, skønne farver og pynt du har brugt

Linda sagde ...

Jeg kan godt forstå du er vild med de farver - for det er vildt lækkert dit LO. Skøn billede med Jeres hund som tigger is. Kender det godt man forbarmer sig altid for dem. Ha ha ha jeg har hafr fri i dag og har fri igen på fredag, så jeg er heldig at kun skal på job i 3 dage. Det bliver svært i næste uge at skal hold ud 5 hele dage..... Kan du også have en god uge Mange hilsner Møghe....

Mette Ellingsgaard sagde ...

meget smukt LO, hvor er det nogle dejlige farver

Lise sagde ...

Netti, jeg troede du havde velopdragne hunde! Hmm....

Betina Olesen sagde ...

Åhhhh... det er rigtigt, jeg har helt glemt den udfordring... må da vist lige igang, nåede hellere ikke den sidste tsk tsk tsk...
Men et skønt LO, er jo helt vild med de lag på lag, og det er nogle dejlige blå farver du har brugt....

Hmmm.... det problem med hundende, kan jeg da snildt løse, du sender nemlig bare tempo hjem til mig ...LOL...

Knuz

Raziel sagde ...

Virkelig fedt LO. Dejlige farver og flotte detaljer.