mandag den 1. juni 2009

Sikke dog en lækker pinse.

Hold da op hvor har det været en skøøøøn pinse!! Mere af den slage; man har fri, solen skinner fra en blå himmel og der var scrap..så kan det ikke blive bedre :) Jeg var nemlig med til ScrapAmok hos Sofie. Det var enormt hyggeligt...og varmt!!! Men det kan bestemt anbefales.
Før jeg viser hvad jeg fik lavet, vil jeg lige vise hvad jeg fik lavet til telephonegame hos Scrapsisters. Overskriften vil jeg lave om for de der skæve bogstaver holder jeg ikke til at se på, så se bort fra dem.


I lørdags vil jeg trods heden lavet 2 kort og 2 layouts. Her kommer først det ene kort..lavet af rester.

Den der udpunchede blomst er en punch jeg vandt hos Scrap-a-mania da det var på Østerbro. Jeg havde aldrig brugt den men NU skulle det være...og det ser da meget godt ud.


Dette layout er til Kort hurlumhej hos Scrapsisters hvor man vælger 15 spillekort og lavet layoutet efter dem. Jeg må have valgt nogle nemme kategorier for jeg synes ikke at opgaven var spor svær, hvilket jeg havde troet :) Dog føler jeg at layoutet er lidt skaldet mht pynt, men jeg kunne ikke komme mere på da kortene ikke tillod det..nå lavet om bliver det ikke.Det sidste layout betyder meget for mig..billedet fandt jeg da jeg gennemgik en stak gamle billeder. Mine forældre og et hold venner var sejlet op i Limfjorden og kom forbi til en bid mad. John som sidder for enden af bordet var vi til begravelse hos i starten af året, så jeg blev helt rørstrømsk da jeg fandt billedet. Titlen er fordi de 2 vennepar altid har sagt "kig ud" til hinanden i stedet for farvel..og vi sidder jo uden for :)

Og jeg har brugt papir fra Cherry Art..det er ellers ikke min hofret (mangler en smiley med en glorie)

Det var alt for denne gang..nu vil jeg flade ud i sofaen og lade op til en dejlig kort arbejdsuge :) Kan i holde jer munter...

13 kommentarer:

Tanja sagde ...

Sikke en masse lækre ting du har fået lavet... :o)
Jeg er vild med det første LO (selvom bogstaverne hælder lidt) - fede farver og nogle lækre detaljer...
Nogle rigtig fine kort og jeg syntes det ser godt ud med den punch - giver en god effekt..
Åhh jeg kender godt det med at finde et gammelt billed frem af en person som har betydet noget i ens liv - så kan jeg også blive helt rørstrømsk eller fælde en bette tåre... :o/
Kan du have en rigtig god kort uge... :o)
Scrapknuzz Tanja

lam sagde ...

Sikken en masse du har fået lavet trods varmen. Er vild med dit telephone game layout og ja du skal vist lære at sætte de bogstaver lige O)

Sarah sagde ...

Ja et har været en dejlig pinse.
Lyder til at i havde en god dag til scrap amok.
Super flotte ting du har fået lavet. Det sidste Lo er rigtig lækkert...

Betina Olesen sagde ...

Og jeg troede at det kun var mig der kunne finde på at lave om.. men jow de danser godt nok noget de bogstaver...

Tak for sidst, en rigtig rigtig hygelig dag...

Søde kort og skønne LO'er du fik lavet, kan især rigtig godt lide dit "Kig Ud" trods du ikke var vild med papiret, så synes jeg at de er rigtig flotte hertil... Et flot LO...

Hygge fra Betina

Anne Bente sagde ...

hold da op, sååå lækre ting du der har lavet anette.

fasterheidi sagde ...

hvor har du været flittig, dejlige ting du har fået lavet. det lyder som om i har haft en god scrapdag :)

Pia sagde ...

wow sikke kreativitet, lækre ting du har lavet

Helle Sahl sagde ...

Det er da helt vildt så meget du får lavet. Trods varmen. Synes også det var en dejlig dag. Super sød historrie til kig ud LO´et. Det bliver det jo kun smukkere af.

Jette / ma11edina sagde ...

Det lyder som en helt perfekt pinse!! Min har været ligesådan dog med single-scrap i stedet for crop *G*. Flotte kort du har lavet, det er da en fed punch...sjovt at den først kommer i brug nu :D. Også nogle skønne LO´s, jeg kan godt følge dig i det med begrænsningerne, men det er også skægt at prøve. Godt du fik scrappet det billede...det bliver du glad for ;-), jeg kan godt huske at du har fortalt om deres sammenhold og det forhold de havde til hinanden....det er guld værd. Nyd den korte uge, snart har vi fri igen *S*

Else Slipsager Petersen sagde ...

Hvor er du bare produktiv. Super flotte ting du har lavet. Flot LO og super flotte kort.

Kirsten sagde ...

Hvor har du været produktiv :-)

Jeg kan rigtig godt lide farverne og stilen på "Moster Lone"-LO'et. Super simpelt hen.

Og så er jeg vild med "Kig ud"-LO'et. Cherry Arte papir er heller ikke min livret, men jeg bruger en gang i mellem noget af det gamle jeg har liggende, hvis det lige passer i farver eller stil, og her har du bare ramt plet mht. farvevalget.
Helt igennem er det nogen rigtig fine ting du har lavet.

Cecilie sagde ...

Hold da op! Du har virkelig fået noget fra hånden. Meget lækre sager alle sammen.

Jeg håber, du har fået ladet godt op til ugen, der kommer.

Rikke sagde ...

Gid denne lille mini ferie havde haft bare liidt af pinsen sol :)

Flotte lo du har lavet jeg er især vild med hav lo'et, synes det er fedt der ik er meget pynt på