søndag den 21. juni 2009

En sommerhilsen til jer fra min have.

Jeg elsker Pæoner og har plukket disse ude i min have. De spreder den dejligste duft i hele stuen.
Denne her var egentligt lidt for stor og helt udsprunget så den kom i en skål.

Jeg tog et nærbillede som jeg legede lidt med i Picasa..ved ikke helt om jeg er vild med det.
Igår lørdag var jeg til scrap i Herning. Det var vildt hyggeligt og vi fik lækker mad. Det kan helt sikkert varmt anbefales; lækre lokaler og dejlig selskab. Da det strakte sig over 12 timer fik jeg da lavet lidt. Først det her kort som jeg startede på i torsdags til scrap i Holstebro, men ikke fik lavet færdigt.
Da Erik ser det siger han..det kunne være sjov hvid der var et sæt fodspor der vendte omvendt oven på det andet..høhø hvor er han sjov!! NOT *G* Men det skal der IKKE kan jeg så fortælle ham. Jeg er helt vild med farverne..dejlig sommeragtige.
Dette kort er Heidi fra Scrapsisters skyld. Hun lavede en udfordring hvor vi skulle bruge vimpler. Jeg valgte i stedet for et banner at lave et kort, og sørme ikke om jeg vandt ved lodtrækning. De fedeste glimmer Thickers i RØD (eeelsker rød) og med skråskrift. De skal helt sikkert nok blive brugt. Kortet er lavet af rester. Dejligt at få dem brugt.
Jeg fik lavet 3 layouts i Herning. Det første her er fra da min farfar var cowboy i USA i 1929. Han sidder foran en bil, om det er en ford ved jeg ikke, men jeg syntes at overskriften var meget sjov :) Jeg er helt vild med træskurerne i baggrunden. Det lille billede er af stemplet bagpå billederne. Der står : the bear photoshop 27. July 1929. Det er sgu da sjovt at fotografen har stemplet billederne med dato :)
Næste layout er fra da de høstede mens han var derovre. Jeg er så heldig at min farmor og farfar fotograferede en del så mine forældre har masser af albums fra dengang, som jeg nogle gange får på rov i og får scrannet ind og fremkaldt på den måde. Det er IKKE originalerne jeg bruger SONJA :)
Det sidste layout er fra da Anna Cecilie var mindre. Planteranken er nogle jeg købte på et kræmmermarked hos en MEGET snakkesagelig dame der solgte plastikblomster. Jeg flad t for den og synes at den giver en fed effekt.

Det var alt fra mig denne gang. Ugen skal bare overståes for i næste weekend skal til jeg 25 års jubilæum på min efterskole lørdag og søndag. Vi skal have fest om aftenen og overnatte på skolen...det bliver SÅ fedt :) uha hvor jeg glæder mig.
Har du sendt et bidrag til konkurrencen hos 1-2-3 scrap??

11 kommentarer:

Nikolette sagde ...

er vild med kortet med skoene! og ja, din mand har da humor.. jeg har godt nok nogle damesko, men ikke fra den rette vinkel :-O

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

Ej hvor er det nogle flotte ting du har fået lavet.

Dine lo´s med Farfar er bare så skønne, man skulle jo næsten tro de kunne se ud i tíden og vidste du blev en scrapper....

God uge til dig og den kan vist kun gå for langsom...

lam sagde ...

Sikken nogle skønne kort og godt du ikke lyttede til sofadyret, han aner ikke hvad han taler om ;O)
Flottte layout og fede farver til de gamle billeder.
Du har ret ranken giver en en fed effekt.
God fest næste lørdag

Heidi sagde ...

Hvor sjovt med dine blomster - har selv lige fotograferet mine og elskerrrrrrrrr dem - men desværre må jeg købe ;o)

Skal da love for du har fået lavet noget wawww - og ja jeg kunne altså godt ha fundet på og ha lavet kortet efter Erik´s ide ggggg

Rigtig god uge - lyder til at blive en super weekend du går i møde - skønt

Kirsten sagde ...

HA-HA, - din mand er da ikke uden humor... ;-D

WAUW for nogen lækre LO'er du har lavet. Dem med din farfar er da for cool. Sådan nogen billeder er guld værd.
LO'et fra Napperdam (hvor så end det ligger???) er skønt. Jeg er vild med opsætningen og specielt farvevalget, ranken er super til.

Jette / ma11edina sagde ...

Skønne kort, godt jeg fik "nasset" mig til et par fodspor eller flere *S*. Kortet med vimplerne er fedt, godt effekt! Elsker simpelthen dine LO´s, hvor er det flot sat op og afstemt med farver og pynt, jeg ser en rigtig gammmel film for mig :-) Rigtig god fornøjelse i weekenden!! (Psst....jeg har de mørke-pinke pæoner..ska´vi byt´?? hehe)

Berit Bilde sagde ...

Det var da en rigtig god idé med "Tillykke-banneret". Hvor har du været produktiv.
Jeg må nu give Erik ret - jeg kunne nu også godt se det sjove i et ekstra sæt fødder og lå det så i min kortkasse, så var det solgt med det samme :-)

Cecilie sagde ...

Smukke smukke pæoner - jeg kan godt forstå, at du elsker de blomster.Du har da fået lavet en rigtig masse, og det hele er virkelig lækkert. Jeg er rigtig vild med det sidste layout med det røde; det er smukt.

Else Slipsager Petersen sagde ...

Pæoner er dejlige! Og super flotte kort og LO du har lavet - som altid.

God sommer

Maribi sagde ...

Hvor er de pæoner smukke, ser super godt ud i glasskålen..
Søde kort, han er da bare rigtig sjov din mand, hi hi.
Flotte LO, hvor er du heldig at de har taget så mange billeder from over there. Skønne farver du har valgt, passer perfekt til billederne.
Håber du nyder sommeren og varmen. Snart ferie??

BellaMio sagde ...

Det var bare nogle fantastiske LO's du har fået lavet.., og skønne kort!!

Super skønne blomster, dem har vi desværre ikke i haven!! :-)