lørdag den 15. marts 2008

Det sværeste kort jeg har lavet.....

Ja som titlen siger er dette det sværeste kort jeg har lavet... det skulle være et kort til en 2 årig drengs begravelse...
Jeg tænkte mange gang hvad søren ville korthajerne Charlotte Ravn eller Sofie Hansen gøre?!
Min tidliger kollegas (stoppede hos os for 1 måned siden) ene tvillingedreng druknede i søndags
:( Vi havde samlet ind og et par stykker tog op til begravelsen. Vi besluttede at købe en billig bårebuket og så give dem resten af pengene da de sikkert kunne bruge dem bedre end på en overdådig buket. Normalt bruger vi nogle enormt kedelige kort fra den virksomhed hvor vi arbejder, men jeg tilbød at lave et kort.
Det var bestemt ikke nogen nem opgave. Men da de går meget op i hunde tænkte jeg at dette måske kunne passe lidt. Mine kolleger var meget tilfreds med det og ville betale mig for det men det ville jeg ikke have i den her situation.
Det var hammersvært at lave og jeg sad oppe til kl 2 forrige nat for at lave det da vi først var til skolekomedie.
Nogle ville måske mene at det ikke specielt er begravelses-agtigt men jeg sys at det skulle passe til en lille dreng og derfor ikke total dystert. de skulle kunne holde til at se på det bagefter og læse teksten inden i kortet.

..Men Charlotte og Sofie..nøj hvor havde jeg lyst til at ringe (hvis jeg da lige havde kunnet det) og råbe..hvad hulen gør jeg?!

Dette indlæg måtte jeg faktisk tage mig gevaldig sammen for at lave. Ville ikke mindes denne oplevelse. Men nu er det lavet.
Mikkel vi vil aldrig glemme dig.
Tak fordi du kiggede forbi...

18 kommentarer:

Kirsten Gro sagde ...

Det er et MEGET flot kort du har fået lavet. Selvom det har været svært for dig at lave, er resultatet blevet rigtig godt. Jeg er sikker på at forældrene er "glade" for det kort.Godt motivvalg til en meget svær anledning.

Majer sagde ...

Jeg synes at det er blevet et rigtig flot kort. Tror ikke selv at jeg havde magtet den opgave. Var sikkert bare hoppet på den med at købe et sort-rendet kort i blomsterbutikken, fordi alt andet ville være for hård. Godt gået, Netti!!

Jannet sagde ...

Jeg syntes også det er et flot. Uha jeg havde nok heller ikke sagt ja til denne meget svære opgave.

Christina / LaChris sagde ...

Uha, jeg har svært ved at holde tårene tilbage ! Hvor er det flot lavet !!! Hundens udtryk og skiltet på hundehuset siger jo alt...et sødt motiv til en trist anledning. Du har virkelig løst opgaven flot !!!

Jette / ma11edina sagde ...

Det klarede du altså rigtig flot, Anette! Forstår godt det voldte kvaler, men din løsning og stemplet passer så flot synes jeg. Og ja, du har nemlig helt ret - de skal kunne magte at gemme kortet, kigge på det og læse det - og mindes. Og det vil de helt afgjort kunne gøre her. Flot, flot ;-)

Charlotte Ravn sagde ...

Puh ha Netti, hvor er det bare sørgeligt, jeg læste godt om den lille dreng i avisen og havde allerede den gang en klump i halsen! Stakkels forældre, de må have det forfærdeligt! Jeg synes du har lavet et fantastisk smukt og meget passende kort til anledningen og jeg er slet ikke sikker på, at jeg kunne have fundet på noget ligeså godt.... men mange tak for tilliden!

marianne sagde ...

Det er et rigtig flot kort, som du har fået - og jeg er sikker på, at forældrene vil kunne lide det. Jeg havde ikke kunnet lave det - så jeg synes, at du er SÅ sej at du har kunnet gøre det.... Flot gået!

Annette sagde ...

Rigtig flot kort du har fået lavet, Netti. Tror ikke jeg selv ville kunne lave et kort til en sådan situation. Sidder her med tårer i øjnene, for jeg kan slet ikke have at små børn skal dø.

Sender lige en KÆMPE knuser til dig,
Annette

lam sagde ...

Det er da et super flot kort, anledningen og alt det andet tage i betragtning.
Kan godt forstå du havde svært ved det, det ville jeg også have.
Du ringer bare hvis trangen kommer over dig

piabau sagde ...

Det er et meget flot kort og jeg synes du har klaret opgaven flot, stilen på kortet er ikke for farverig og heller ikke for dyster og synes også dit stempel valg er perfekt

Pialine sagde ...

Jeg synes at dit kort passer godt til dit formål, jeg bliver helt også helt trist ved tanken om det der skete. Det klarede du godt.
Knuzzer
Pialine

rnielsen79 sagde ...

Så er jeg tilbage 4 timer efter, at jeg læste dit indlæg første gang. Kunne slet ikke kommentere det der. Jeg synes dit kort er smukt til den anledning. Hunden er jo menneskets bedste ven, og nogen gange kan dyr udtrykke det, som vi andre ikke kan. Det er bare så flot gået, at du har lavet det kort. Jeg føler med drengens familie, og alle der stod ham nær. Med det kort kan de mindes hans glade stunder.

Sofie sagde ...

Pu, ha... Sikke dog forfærdeligt! Men jeg syntes slet ikke du kunne have lavet et flottere kort til denne anledning.
Rigtig flot lavet!
Jeg har meldt jer til vores Hjørring crop d. 24. maj:0) Jeg vender lige tilbage med kontonummer

Sabina Bjerre sagde ...

Hvor er det bare blevet rigtigt flot!!Men må nok indrømme at jeg nok heller ikke kunne lave et kort i den anledning! Så Anette et stort skulderklap til dig!

Mine tanker gåt også til Mikkels familie!

Rikke Eskildsen sagde ...

Kortet er rigtig flot og siger alt det som er svært at sige. Jeg var lige ved at græde da jeg læse dit indlæg, kan godt forstå at det var rigtig sært at lave kortet, men det er nu blevet rigtig godt.

MH72 sagde ...

puuh, læste godt om tragedien - hvor er det bare meningsløst, trist og forfærdeligt.
Det er et flot kort du har lavet...

Betina Olesen sagde ...

Vil ikke kommenterer så meget her, vi har jo talt samen om det på msn...
Men vil dog sige at det er et rigtig flot kort, og med den helt rigtige følelse lagt i det.
Flot gjort af dig Netti...

Kæmpekram...

Kornum sagde ...

Så flot flot et kort og
så med en sød lille hund:)