søndag den 16. marts 2008

Udfordring nr 5 hos Multi.

Sikke en uge jeg har haft. Vi har været til møde med præsten i tirsdags angående konfirmationen
og torsdag var der skolefest med Anna Cecilies klasse der opførte et skuespil - indrømmet jeg ville hellere have været til scrap i Holstebro :o)

Igår fik jeg hofret number ONE: engelsk bøf...så kan det ikke blive bedre!!
Hele dagen igår blev brugt ved mit scrapbord; først på at rydde op så jeg kunne se bordpladen og derefter på at lege Kirsten Gro :o) Jeg sad og skrev indbydelserne til konfirmationen og stædig som jeg er vil jeg ikke bare skrive een og så kopiere - næ nej jeg skriver 25 stk i hånden med kalligrafi. Igår fik jeg skrevet 16 stk så jeg mangler lige de sidste som jeg skriver videre på lige om lidt. Det er såmænd ikke det at skrive dem der er træls.....DET ER ALLE STREGERNE der skal laves for at det ikke bliver skævt... Når de så alle er skrevet skal de pyntes udenpå men det har jeg styr på så det tager ikke lang tid.

Anyway jeg deltog også i Multis udfordring - en skam at der ikke var så mange der stemte sys jeg. Jeg havde godt nok svært ved at finde et billede fra 80' erne for der gik jeg på efterskole og gymnasiet - men andre ord; på alle billederne er jeg enten fuld eller har tømmermænd og DE skulle ikke offentliggøres :o)
Her er hvad jeg så fand på...
Papiret var noget Lisette lokkede mig til. Første tænkte jeg kors!! Men ved i hvad..jeg er faktisk blevet ret glad for det :o)
Tak fordi du fandt forbi min blog :o)

14 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
piabau sagde ...

Jeg havde ikke gættet at det var dig.Flot opsætning og et skønt billede

marianne sagde ...

Er det dig??? Det ville jeg aldrig have gættet - men er helt vild med det LO!! Det er vildt flot - også papiret....

Charlotte Ravn sagde ...

hehe jeg ville ellers gerne se nogle af de billeder ;) Super flot Lo du fik lavet, jeg havde heller ikke gætte det var dig! Jeg synes også det er rigtigt ærgerligt, at der ikke er flere som stemmer....i det mindste kunne de, som sender et bidrag ind godt tage, at stemme også! Får vi indbydelserne at se?

rnielsen79 sagde ...

Jeg synes det papir passer helt perfekt til den tidsperiode LOL. Det ser godt ud med de små stykker papir ned langs kanten.
Det varer nok en rum tid før vi ses igen, for jeg kan ikke komme de næste to gange i Holstebro, da Rene er ude at rejse æv æv.

charlotte sagde ...

Fedt papir!! Og sjovt at se det gamle billede :-) Super flot LO med en lækker opsætning. Sjovt at være på rundfart og se de forskellige bidrag.
Rigtig god søndag til dig.

Kirsten sagde ...

Jeg havde ikke gættet på, at det var dig, der var på billedet :-)

Layoutet er super flot. Det var faktisk et af dem, som jeg havde inde i tankerne at stemme på. Papiret her helt perfekt, så det var godt du lod dig lokke af Lam.
Jeg gad faktisk også godt se et layout med et af de andre billeder, som du taler om...he-he.... ;-)

MH72 sagde ...

Dejligt layout og skønt billede!!! Jeg var desværre én af dem der ikke fik stemt - jeg missede deadline (da jeg efter x-factor loggede på for at stemme fandt jeg ud af at deadline var kl. 20 og ikke 24 som jeg troede, æv!!!!)

Betina Olesen sagde ...

Nøjjjjj hvor var du ønnnndig....havde aldrig genkendt dig, hvis det ikke var fordi jeg havde set fotoet i Ejsing.

Super flot opsætning, og lækkert papir, men vil give dig ret, jeg havde nok hellere ikke valgt det, men det ser ski godt ud. Så godt at Lisette har øje for sådanne muligheder.

Knuz

Jette / ma11edina sagde ...

Du er bare så cute på det her billede! Og hele LO´er super flot lavet og sat op...det er en fed harmoni og stemning over det - det har du ramt rigtig godt!

Kornum sagde ...

Hvor ser du sød ud.
Flot lo flotte faver.

Jannet sagde ...

Rigtig flot layout

Kirsten Gro sagde ...

Det er sjovt at lege Kirsten Gro, er det ikke? :-)
Flot LO og dejligt foto, jeg ville også stemme efter x faktor, men da var det jo lige en postgang for sent. Må læse deadline rigtigt til næste gang.

Anne Bente sagde ...

lækker lækker lo, flot billede :)