søndag den 2. marts 2008

En lille milesten samt løst og fast.

For 2 år siden havde jeg hørt på Lisette tale om scrapbooking rigtig meget. Endlige tænkte jeg at måske skulle jeg prøve det... Jeg anede godt nok ikke en pind om det ud over hvad Lisette fortalte. Jeg gik i gang og her er så mit første layout. Det var svært at begynde for jeg vidste fra porcelænsmaling at det første man laver, tænker man senere hold kæft det er grimt. Og med den viden var det lidt svært. Jeg havde købt et begyndersæt i Rema1000. Resultatet kan du se her....og ja du har ret - det er dæleme grimt! :o)
Så var der jo Multis konkurrence nr 3 - skitsen med temaet kærlighed. Jeg havde sendt nedenstående ind.


Nr 4 var jo med alle de forskellige ting; 1 stk. karton, 2 blomster, 3 billeder, 4 stk mønsterpapir, 5 knapper og 6 stk bånd. jeg fik lavet følgende:


Så har jeg endelig fået en ny dejlig pc! :o) jeg er Så glad for den selv om jeg godt nok lige skal vænne mig til tastaturet samt det at bruge Vista men jeg er helt sikker på at jeg nok skal blive meget glad for det med tiden.

I torsdags var jeg igen til scrapaften i Holstebro og som altid havde vi det hammerhyggeligt. Jeg havde fået et billede af mine forældre som jeg kunne scrappe - deres dejlig båd. Det blev til dette layout:

Tak fordi du kiggede forbi :o)

18 kommentarer:

marianne sagde ...

Ja, det er skægt at se, hvor meget ens stil forandrer sig... ;) Hvor er LOet fra i torsdags bare blevet flot!! De "bølger" er helt suveræne! Og de to andre LOs er også hamrende flotte....

Sabina Bjerre sagde ...

Hvor er det bare flot - og LOet med båden er bare såå flot - har jo set det irl!

Uhhh Anette - har du pgså sommerfugle i maven nu ?!

lam sagde ...

jeg synes stadigvæk ikke, det er grimt dit første layout, men jeg kan da godt se din stil har udviklet sig en hel del på to år.

Super flotte bidrag til multis konkurrence og det med både er bare så fed. total lækker opsætning.

Kæft ejg glæder mig til vi ses IRL på fredag i holstbro, hvis jeg husker at stå af ;O)

Anne Bente sagde ...

wawwww så lækre loer du dog har lavet, og ja man kan se udviklingen må man sige, men din første lo, minder meget om min første :)

Kirsten sagde ...

Jeg synes nu ikke det første er grimt, mere enkelt. Sådan er vi vist alle startet, men godt man udvikler sig lidt hele tiden ;-))
Dejlige LOér og det med bådan- det jo kun flottere IRL
Vi ses på lørdag på din "hjemmebane"

Kornum sagde ...

Super flotte loer alle 3
eller alle 4 jeg syntes ikke dit første lo er grimt og desuden
skal man jo også lige lære det ved det jo fra mig selv.

Kirsten sagde ...

Ja, det er i hvert fald tydeligt, at du har udviklet dig :-)
Jeg synes bestemt ikke dit første Lo er grimt, - det er jo hvad man kan i starten, og sådan er det jo når man ikke har så mange materialer osv. endnu.

Dine 2 bidrag til udfordringerne er rigtig flotte. Det er lidt sjovt, jeg havde faktisk gættet på at "Børnehjælpsdagen" var Jette's LO HI-HI.....

rnielsen79 sagde ...

Som Kirsten skriver, så synes jeg også det handler meget om det meget begrænsede materialevalg, når man ser på sit første LO. Man må jo ligesom lave noget med den smule man har. Jeg synes det er blevet fint set i det lys. Jeg kan rigtigt godt lide dit skitse bidrag til multiscraps udfordring. Elsker de der LO's med billeder fra forskellige tider. Glæder mig til vi ses på lørdag. Med hensyn til Holstebro, så kan jeg jo desværre ikke kommer hver gang, selv om jeg utroligt gerne ville. Rene skal jo køre mig LOL. Men vi ses helt klart lørdag Ih hvor jeg glæder mig :-) Og tillykke med din nye pc iøvrigt.

piabau sagde ...

Flotte loer er vild med det nederste, rigtig flotte farver og super opsæt, bølger der passer til billedet

Charlotte Ravn sagde ...

Flotte layouts, især det nederste! Sjovt at se hvordan din stil har udviklet sig og hvor var det da heldigt, at Lisette fik dig lokket til at sctrappe :)

Betina Olesen sagde ...

Ja, jeg vil da give dig ret i at det første er da mindre kønt ;-)

deriomd er det du laver nu, jo hamrende lækkert, er især vild med det LO "i mit hjerte"....det er bare så flot, rigtig flot liftet.

Glæder mig også til vi ses på lørdag....

Stort knus

Anne Thormose sagde ...

Tja...dengang synes du sikkert, at det var noget af et mesterværk, du havde begået, men jeg må ærlig indrømme, at jeg er rigtig vild med det du laver nu.... ;o) Men det er næsten synd, at ændre på de først værker, for man udvikler sig jo hele tiden og så kunne man jo ikke andet, end at ændre på det gamle. Desuden er det rigtig sjovt, at se, hvor meget man udvikler sig, lærer nye teknikker, ser anderledes på forholdet mellem tekst og billeder og meget mere. Det er dog en rigtig godt stil, du er kommet ind på - bare fortsæt med det - det er jo for lækkert. ;o)

Kirsten Gro sagde ...

Nå så grimt er det nu ikke! Det er faktisk godt gået.
Det er rigtig flot det LO med båden, flot med de bølger.

Jette / ma11edina sagde ...

Det er da et rigtig flot debut-LO! Med rigtig scrappapir og det hele LOL. Men jo, din stil har da udviklet sig en hel del, dine LO´s til multi´s udfordringer er så flotte, smuk tekst til AC ;-)Er totalt vil med din skitse og dit farve-og materialevalg til båd-LO´et. Men det ved du vel :-D

Rikke Eskildsen sagde ...

Synes nu ikke du har noget at være bekymret for, det er da er rigtig flot 1 LO. Og resten er også bare super gode

Lone sagde ...

Ja det er sjovt at se de første lo's man lavede, det er jo altid noget at man kan se man har udviklet sig ;-) Men igen super flotte lo's du har lavet, ser super ud med bølgerne

Henrik sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Jannet sagde ...

Ja det er lidt skæg og se hvordan stilen forandrer sig, men jeg syntes nu heller ikke det er grimt.
Flotte bidrag til multi,s udfordringer, kan især godt lide det til opg. nr. 3