søndag den 30. marts 2008

Weekendens store udfordring :o)

Ja weekendens ftore udfordring har ikke noget med scrap at gøre men at jeg har ryddet op og UD i mit skab. Pludselig fik jeg nok af det rod derinde og hev alt ud af det og så gik jeg igang med at sortere. Jeg smed 2 store sække med tøj ud!! Dejligt at jeg nu ved hvad jeg har og ikke har i det skab. Faktisk fandt jeg tøj som jeg havde glemt alt om *GG*

Lørdag var Tempo til hans prøve og det gik supergodt. Det mindste antal points han kunne få var 75 og det højeste var 160. Jeg havde sagt at 76 points var fint med mig for så var han jo bestået, men sørme om han ikke fik 116,5 points. Det trak ned at jeg havde han i snor og ikke gående frit, men pt stikker han af hvis jeg gør det så jeg valgte det siker :o)

Torsdag var jeg til scrap i Holstebro og det var supehyggeligt selv om vi blot var 4 stk denne aften. Jeg havde fundet nogle gamle billeder af vores have som jeg satte mig for at scrappe. Jeg tænkte straks på den skitse var Valerie som jeg brugte til mit julelayout og den var jo perfekt hertil. jeg er faktisk blevet meget glad for resultater:
materialer er karton, papir fra BG two scoops, laser papir fra USA, samt div bling,stempler og tuborgklammer fra min lækre punch - den er jeg sååå glad for :o)

Tak fordi du kiggede forbi :o)

14 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, vi var en lille sluttet kreds, men snakken og scrapperiet gik stærkt alligevel :-) Dit LO blev super lækkert, flotte materialer hvor de rosa nuancer kommer flot frem...det der laserpapir er alt for lækkert!! Forstår godt du er glad for din punch - det blev jeg også *S* (tak for lån)(og flot gået af Tempo - hellere være på den sikre side)

lam sagde ...

det er da et super lækkert layout, du fik bikset sammen.

Glæder mig til at se dig igen IRL på fredag, hvor vi får travlt :O)

Sabina Bjerre sagde ...

super flot lo...

og tillykke med tempo:) Jeg sagde det nok skulle gå:)

KNUUUUZ

Sarah sagde ...

Dejligt at få ryddet ud i skabet. Åhh jeg smed godt nok også meget ud da vi flyttede for en måneds tid siden. Utroligt hvad der kan gemme sig derinde.
Rigtig lækkert LO. Billederne er superflotte og farverne passer jo perfekt.
Hav en god dag.

Lone sagde ...

Altid så rart bagefter når man har fået ryddet op. Tillykke med Tempo, flot gået.
Lækkert lo du har lavet, super flot farvesammensætning

Betina Olesen sagde ...

Super lækkert LO, kan godt genkende skitsen vi lige har lavet. Men synes faktisk at det er utroligt som det kan ændrer sig med andet papir og pynt. det er super flot, og ja, må give Jette ret, det laserpapir er bare for lækkert....

Knuz fra Betina

Lisen sagde ...

Åh oprydning i skabet, det er jeg også begyndt på, faktisk har jeg ryddet op i bukser og trøjer... så mangler resten bare.

Skønt at se dine LO´s, jeg burde også komme i gang igen. BURDE...!

rnielsen79 sagde ...

Stort tillykke med hunden, det er da ret godt gået :-) Og dejligt LO også.

maria sagde ...

Super lækkert LO.

tillykke med Tempo, det er da godt gået:0)

Kornum sagde ...

Super flot lo:) og
et stort tillykke med
Tempo.

Christina / LaChris sagde ...

Oj det er også et FLOT LO ! Ih, jeg har stadig tilgode at lave en udfordring, som netop er et dobbelt LO....gys..men kan jo se, at det kan komme til at se drøngodt ud :O) Tak for inspirationen.

Anne Bente sagde ...

wawwww igen et super flot lo fra dig :)

der ligger en award inde på min blog til dig :)

Charlotte Ravn sagde ...

Lækkert LO du fik lavet og stort tillykke med Tempos fine resultat!

MH72 sagde ...

Åh ja, rydde op i tøj - det var også hvad jeg tænkte i weekenden. Problemet er bare at jeg ikke nåede videre end at tænke det!!!!