søndag den 6. april 2008

Kan man virkelig det?

Ja sådan lå jeg og tænkte her i weekenden..kan man virkelig være samme med Lisette UDEN at scrappe?? Ja det kan man godt - indrømmet det var underligt men det gik da vi gik totaaalt amok i Helsingborg :o)
Nå men jeg vil lige fortælle om weekenden:

Fredag kom vi over til Lisette, Anders og Signe kl 16.30 - lidt før Lisette kom hjem. På vejen mødte jeg Ann/Kornum med hendes lækre lille hund Kenzo - sikke en lille charmetrold :o)
Vi blev indstalleret og fik aftensmad og så ellers ud og gøre klar til festen - dække borde hvor jeg var sprægnfyldt med gode ideer og lavede lidt om hihi... Lisette talte om hævn til vores konfirmation :o) Ja Anna Cecilie lavede dagens grin: Hun så det layout som Lisette har lavet af et billede af Lisettes MOR fra 1964. Så siger Anna Cecilie; er det dig Lisette? Lisette så bare helt forkert ud i hovedet og sagde..jamen det er jo fra 1964!!! Jamen hvor gammel er du, spørger Anna Cecilie helt alvorligt. Kæft jeg skreg af grin!!!

Nå lørdag stod vi tideligt op og (jaja Lisette for MIG var det tideligt) gjorde os klar til at tage til Sverige. I Helsingør mødtes vi med Solvej og så tog vi færgen over til Helsingborg. Sikke et lækkert vejr der var; solskin og blå himmel. Vi mødtes med Lisettes mor Bente - som jo lige måtte have historien med billedet fra 1964 - hun grinede også :o) SÅ tog vi til messe og HOLD DA OP!! Shit der var mange spændende ting og sager som man bare ikke kunne leve uden :o) Vi fik voldhandlet og fik SÅ mange lækre ting. Pludselig siger Lisette; der er lige nogle du skal hilse på...det var Charlie, Gitte Y og Margit. Hyggeligt at møde jer der :o) Lidt senere mødte vi Conni/Haveje og Pialina - superhyggeligt at hilse på jer.
Så gik det hjemad da vi jo skulle til fest om aftenen. Hold da op hvor var mine fødder ømme af at gå så langt og meget, men til fest kom vi hvor også Ann/Kornum og husbond var med. Naturligvis gik snakken om scrap - også selv om Anns mand sagde at vi snart fik et klip i scrapkortet :o) Smadder hyggelig fest hvor alle hyggede sig. Efter at have ryddet det hele op og fragtet hjem gik vi alle totalt smadret i seng..puha en dejlig dag og aften.
Tak for den dejlig fest Lisette og Anders og hyggelig selvskab Ann og husbond.
Nåe ja så var min mand lige vittig: han sagde at lige så mange penge som jeg bruger på scrap skulle der så lægges til side for så ville han kunne tage en taxa til motorløb i Le Mans!! Haha..NOT!
Søndag stod vi op og var vidst alle godt brugte. Vi fik pakkede vores ting..tænk sig jeg måtte ikke engang købe noget af Lisettes scrap for de 3 svenske kroner jeg havde :o) Meeen jeg købte en lækker bog af hende: Best og Becky Higgins sketches - DEN glæder jeg mig til at bruge :o)

På vejen hjemad hentede vi hundene i pensionen - nøj de var glade for at se os!! Hjemme igen kl 17 trængte vi alle bare til at slappe af - på nær Tempo!! Typisk - så jeg gik lige en lang tur med ham :o)
Det lyder til at alle har haft en dejlig onvention. Hold da op hvor vi tænkte på jer. Vi hyggede os nu også.
Så Lisette, Anders og Signe - tusind tusind tak for en virkelig dejlig weekend :o)

PS. jeg skal prøve imorgen om jeg kan tage billeder af noget af det jeg købte i Sverige :o)

hvis du stadig har holdt ud og læst hele mit indlæg - supertusind mange tak..det blev lige lidt langt :o)

12 kommentarer:

lam sagde ...

selv tak for en fantastisk weekend. tænk vi overlevede uden at scrappe, men det var nok fordi vi fik shoppet en smugle i sverige.

Betina Olesen sagde ...

Det var dejligt at du kunne finde hjem på din pind.....hrmpf.....

Pjat, dejligt at høre i havde en god weekend, men igen hvorfor skulle i ikke have det ;-) gode mennesker har det jo altid godt...

Håber du får taget nogle billeder imorgen, glæder mig vildt til at se hvad du har købt...

Knu fra Betina

Kornum sagde ...

Hej Anette
Selv tak for en rigtig hyggelig
lørdag aften til dig og din mand.
Dejligt i havde en god week-
end her over.
Knus fra mig:)

Stinne sagde ...

Ej jeg sad lige og håbede på billeder af alt det du havde shoppet... Hmm glæder mig til at se hvad du får lavet! Synd i ikke var med i Ryslinge men mon ikke vi ses i September ?!

Kirsten sagde ...

Det lyder til, at du har haft en super week-end, og at du har hygget dig mindst ligeså meget, som os der var i Ryslinge, så det er jo dejligt.

Skønt, at I også havde en god fest hos Lisette. :-)

Jannet sagde ...

Skønt at du også havde en god weekend.
Er spændt på at se hvad du har købt.

Sofie sagde ...

Dejligt og høre det hele gik godt, meen... Selv om i ikke scrappede, fik i vist scrappe behovet dækket alligevel lyder det til:0)

Jeg glæder mig til at se hvad du fik købt;0)

maria sagde ...

Det lyder som du har haft en skøn weekende her på sjælland.

jeg var også i helsingborg, og jeg så jer ikke en gang :0( det kunne da ellers ha været vildt hyggeligt at hilse på jer.

glæder mig til at se billede af hvad du har købt, jeg glemte det inden alle mine nyindkøbte ting på plads :0)

Cecilie sagde ...

Det lyder som om I har haft en dejlig week-end.

Anne Thormose sagde ...

Det lyder som en hyggelig weekend, selvom du gik glip af Convention i Ryslinge. Glæder mig til at se, hvad du har fået shoppet.
Håber ikke, lam havde pillet for meget ved dine scrapsager, som jeg sendte over til hende. ;o)

Jette / ma11edina sagde ...

Virkelig en levende beretning..sidder og ser - og HØRER - det hele for mig LOOOLLL! Dejligt at hele weekenden forløb på bedste vil, både med shoppe-turen og festen. Vil bare lige sige, at du skal sætte XXX i kalenderen d. 4.oktober!!!!

rnielsen79 sagde ...

Super dejligt, at I havde en skøn tur. Hmm taxapenge.......næh stik ham til en flybillet hi hi