onsdag den 30. april 2008

Juhuu Tempo er hjemme igen.

Idag da jeg ringede til dyrehospitalet kl 14 sagde de at vi gerne måtte hente ham. Hvor blev jeg bare glad!
Så da jeg fik fri og vi havde haft Anna Cecilie til specialtandlægen tog vi ud på dyrehospitalet. Spørg liige om vi mødte en hund der belv glad.
Inden da havde dyrelægen trukket os ind i et rum og fortalt os en masse om at han skulle have RO og hvile, samt ikke måtte bevæge sig for vildt. Han skal have penicillin og smertestillende og da han ikke har spist i over en uge samt at mavesækken har været skåret op og tarmene lige så så skal han have skånekost der er blended og meget lidt hver 3 time. Hun sagde at vi skulle komme noget på fingrene og nøde ham på den måde til at tage det.
Dem der kender mig ved at jeg hader at grisse mine fingre til så jeg tog en plastik ske. Han spiste lidt og gik så hen til sin skål ligesom for at vise..jeg kan godt selv. Så han fik liiidt deri og spiste det med stor appetit.

Hun viste os det der havde været i hans mave. Han har spist noget af et håndklæde som lå i hans bur (behøver jeg at sige at DET får han ikke igen - NUL tæpper til ham når han er alene!)-
Probæemet var at noget var havnet i mavesækken og resten en lang tråd var vandret ned i tarmene. Når det så ikke kunne komme længere rynker det sig sammen ligesom et gardin og skærer igennem tarmen. Derfor måtte de fjerne 20 cm tarm. Stakkels lille Tempo.
Ja Tempo er der nu ikke meget af lige nu. Som min onkel sagde så er han U-tempo lige nu :o)

Og hvad koster så sådan en omgang..jo det koster 8500 kr. Jeg kan bare sige..LÆNGE LEVE SUNDHEDSFORSIKRINGEN. Folk sagde at det var spild af penge, men det er nok de bedste 1100 kr for et år jeg længe har givet ud.
Men ved i hvad... vi er nu ligeglade bare vi har Tempo :o)

Tak til alle dem der har vist interesse for Tempo, nu går det stille fremad. På næste fredag skal han have stingene pillet ud :o)

12 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

JUHUUUU!! Så er der glæde og lettelse i det lille hjem, og Tempo er nok mindst lige så ellevild. Men uha sikke en forskrækkelse.... ja, det er jo sådan med forsikringer, at man betaler en masse og håber at man aldrig får brug for dem. Det gjorde i så her, og det er da en kæmpe hjælp. Men bedst af alt, Tempo er - næsten - fit for fight igen :-)

lam sagde ...

ej hvor er jeg bare glad for at høre at han er hjemme igen. Håber han kommer sig hurtig så speedy igen har en lillebror ;O)

Rikke Eskildsen sagde ...

Hvor er det dejligt at høre at han er hjemme igen og ved at være sig selv (siger jeg uden at kende ham).
Sad faktisk og lavede et kort med en glad hund her i dag og så kom jeg til at tænke på Tempo, og så er det super dejligt med sådan en god nyhed.

Lone sagde ...

Hvor er det dejligt at høre at Tempo er ovenpå igen. Kan godt forstå et I fik jer noget af en forskrækkelse der.

Rikke sagde ...

hvor godt at høre:)

marianne sagde ...

Puha, sikke noget - men er det dejligt, at I har ham hjemme i god behold igen. Puha.... Og sikke et held for forsikringer! Jeg gætter på, at du ikke liiige opsiger den igen? ;o) Hav en rigtig god dag.

Sofie Thomsen sagde ...

GODT at høre! Pyh-ha! ... sikke en omgang!

Tempo skal nok komme sig. Kender til flere hunde (specielt en rottweiler som har fået pillet madras ud af tarmen, sammen med tennisbolde osv.) der alle lever i bedste velgående.

Fortsat god bedring
Sofie

Kirsten sagde ...

Åh, det var dejligt at høre godt nyt :-)
Hvor må han have haft det skidt.
Vi er sørme også glade for, at vi har sådan en forsikring til Cæsar. For et par år siden skar han sin pote på noget glas, var i narkose 2 gange for at blive "lappet sammen" osv. Hvis vi ikke havde haft den forsikring, var vi kommet af med 12.000 alt i alt. - Så hurra for den...
Men i hvert fald er det skønt at Tempo er på rette vej nu ;-)

Cecilie sagde ...

Hvor dejligt, at I har fået Tempo hjem igen. Jeg kan forestille mig, hvor urolige, I har været. Fortsat god bedring til Tempo.

Kornum sagde ...

Super dejligt at høre han er hjemme igen:)

Betina Olesen sagde ...

Hvor er det godt at høre at terroristen er hjemme igen, til trods for at det er i langsommere tempo.... uhhh hvor har jeg bare haft trang til at nusse ham bag ørene de sidste par dag, og han er ikke engang min...selvom jeg ellers har forsøgt at putte ham i lommen...LOL...

Tror kun at det er folk der ikke har et tæt forhold til sine dyr, der kan finde på at sige sådan noget... det var noget helt andet hvis dyrlæge havde sagt at der ingen håb var.... men det var der jo ,-)))))))))

Knuz Betina

Jannet sagde ...

SkØØØnt han er hjemme igen, håber han vil komme sig hurtig