onsdag den 23. april 2008

Opdatering af awards samt lidt om Tempo :o(

Først har jeg fået en award fra Tanja og tusind tak for det. Hun skrev:

Den fjerde jeg har valgt: http://nettisscrapblog.blogspot.com/ - Min begrundelse er at jeg godt kan lide at komme forbi din blog og læse dine altid humoristiske indslag og finde en masse inspiration.. Jeg husker også tilbage på dit Kaligrafi-kursus i Ejsing med glæde, men må indrømme at det ikke er meget jeg har øvet mig siden...Du er altid god til at ligge en kommentar når du er forbi min blog.. :o)

Nu skal jeg se give den videre til 5 andre:

Betina: For dit hammergode humør og kamp med vægten og fordi du er som du er OG at du gidder køre ned og scrappe med os - superdejligt.

Jette: Fordi du gider lege med mig engang imellem og for din alt for lækre scrapstil.

Sabina: Fordi du bare er så dejlige og altid er parat til at hygge (og hvis du ikke fik den så bankede Elias mig nok igen *G*)

Lisette: For din overfede scrapstil og fordi vi to har været venner SÅ mange år. Samt at vi har hemmeligheder :o)

Lone Nielsen: Fordi du valgte at dele din enormt lækre ferie med os andre og for opfindelsen af Lone Nielsen-blå.

Dette er et hængeparti jeg fik af Anne Bente og tusind tak for den :o) jeg vil give den videre til:

Betina: For din "Jeg er en taber" blog. Kæmp videre ellers kommer jeg efter dig *G' Altid dejlig inspiration at finde der.

Sofie Hansen: For alle de lækre ting du laver og ligger ud på bloggen. Og alle de fede ting du har i butikken. Jeg glæder mig Så meget til ferien når jeg kommer forbi.

Anne Thormose: Du er da den mest kreative person jeg kender. Sikke meget du får lavet. Jeg er vild med alle dine værtindegaver. Super ide.

http://chezcecilie.blogspot.com/: Cecilie tager simpelthen de fedeste billeder! Du kommer heelt tæt på så man næsten føler at man er der selv.

Det var vidst lige det om awards.

Så lidt om Tempo...

Det lille kræ er syg.. Han begyndte natten til tirsdag med at kaste om fra kl 03-06. Det var bestemt ikke sjovt at se ham så dårlig. Tirsdag skulle han have været til sin første agiligy time men det måtte vi droppe. Han fik lidt ris med torskerogn i. Der gloede han godt nok. Han har aldrig fået andet end tørfoder. Men ned kom der da liiidt - for at komme op senere. Siden har han ikke kastet op. Her til morgen bestemte jeg mig for at nu var det vidst tid til at ringe til dyrehospitalet og de ville gerne se ham.

De undersøgte ham og sagde at han har fået en forgiftning af eet eller andet han har spist ude i haven. Så han fik en indsprøjtning og skal så have penicillin i 10 dage. 500 mg om dagen til den lille hund.

Han spiser stadig ikke meget. Risen har han bøjkottet selv om det var hvad dyrlægen sagde at han skulle have. Dog spiste han en skive grov toasebrød med leverposteg skåret i bittesmå tern her til aften.

Han er meget meget stille i de her dage. Vi er vant til at have en hund der er hammer aktiv og som gør i haven om møfler sig ind til folk og vil nusses med og ja han kan være en lille pestilens. Men nu er han stille, sover meget, siger ikke en lyd når der går nogle forbi og gider ikke hilse på folk når det kommer gæster..han ligger bare og ligger. Det er bestemt ikke sjovt at se til. jeg ville ønske at jeg havde en tryllestav så jeg kunne trylle ham rask.

Er han ikke bedre på fredag skal de se ham igen - men vi håber inderligt at han kvikker lidt op igen for lige pt er han mget sølle at se på.

Tak fordi du læste hele indlægget.

13 kommentarer:

lam sagde ...

tusind tak for prisen

stakkels mini speedy, håber han snart er rask igen.

Jette / ma11edina sagde ...

TAAAK, Anette ;-) Jamen jeg gider da altid lege med dig - det er da så hyg´ligt....min familie kunne ikke forstå, at vi også kunne være SÅ stille ind i mellem...LOL, det må vi tage revanche for næste gang :-)...forklarede, at vi bare var MEGET koncentrerede ;-)
Altså stakkels Tempo...lyder ikke som den hund jeg kender :-( Forhåbentlig vender det til det bedre i morgen, hvor pencillinen har hjulpet.

MH72 sagde ...

Tillykke med dine awards - fuldt fortjent :-)
Og stakkels hund... vores hund blev meget syg kort tid efter vi fik den (altså som hvalp) og det var hæsligt at opleve. Istedet for en hvalp der tonsede rundt så sov hun hele tiden.
Hun er frisk igen - og nu (selvom hun forlængst er voksen) kunne jeg af og til godt bruge at hun havde bare lidt mindre energi :-)
God bedring til hunden, håber snart den er frisk igen :-)

Cecilie sagde ...

Tusind tak for din fine omtale :o)

Jeg håber Tempo bliver frisk i en fart!

Sarah sagde ...

Tillykke med awarden - kom lige i tanke om at jeg da vist også har et hængeparti på det område...

Stakkels hund - håber snart han bliver frisk igen.

Karen sagde ...

Nåårh den lille vovse! Det er bare ikke sjovt at se sin lille pusser ha det skidt :( Håber Tempo liver op snart igen!

Charlotte Ravn sagde ...

nårh stakkels lille Tempo, håber rigtigt meget, at han har det bedre allerede!

Betina Olesen sagde ...

Åhhhh....Lille vovse da.... hvor er det synd for ham... håber virkelig at det går fremad med ham imorgen.... man føler sig jo så magtesløs.... Klø ham lige bag øret fra mig, og sig han skal blive rask fra mig.....

Tusind tak for begge awarder, og for de pæne ord.... suk... bare du ikke bliver skuffet....

Havearbejde...MIG.....NEJJJJJJJJJJ.....lol.....

Knuz fra Betina

Rikke Eskildsen sagde ...

Tillykke med dine awards.
Stakkels Tempo. Håber godt nok at han hurtigt får det bedre.

Sofie sagde ...

Ejj... Tusind tak for prisen;0) Jeg er bare rigtig glad for at i kan lide det der kommer på bloggen og at i gider kigge forbi og endnu mere glad for alle de dejlige piger der efterlader en lille kommentar.

Mht. æsken, kan jeg bare ikke finde skabelonen til den. Det var jo en jeg lavede sidste sommerferie, men jeg er sikker på, at Meltsen kan hjælpe, for den er fra Karen Marie klip;0)

Rigtig god weekend og til dig og din familie og god bedring til Tempo!

Anne Bente sagde ...

stakkels lille hund, håber den snart er frisk igen :)

Anne Thormose sagde ...

Tak for prisen og de søde ord. ;o)

Kornum sagde ...

Håber snart din lille sødt
Tempo bliver frisk igen.