tirsdag den 29. april 2008

Update med Tempo

Mandag morgen startede Tempo med at kaste op igen og ville ikke have sit medicin selv om jeg lokkede og kæmpede. Til sidst slugte han den dog - for at kaste op igen. Derefter korte jeg ham på dyrehospitalet. De beholdte ham for at røngtenfotografere ham og evt køre kontrast igennem ham hvis det første ikke viste noget.
Det var hammersvært at gå derfra uden ham. Jeg håbede bare han kom hjem igen samme dag.
Da jeg ringede til dem igår havde røngten ikke vist noget og de var ved at køre kontrasten igennem ham og han skulle derfor overnatte. Puha det var ikke sjovt at få af vide. Eller .. det var rart nok at der ikke sad en gren på tværs.
Behøver jeg sige at det var svært at falde i søvn når man er vant til at have Tempo under dynen.

Idag har jeg så talt med dyrehospitalet igen og kontrasten havde vist at der ikke er passage gennem hans tarme så enten er en del af tarmene lammet eller også sidder der et stk stof fast (hvilket godt kunne lyde som Tempo). Så lige nu er han ved at blive opereret og så må vi se her kl 14 hvor jeg skal ringe til dem om vi får ham hjem idag.
Vi savner ham alle 3 helt vildt, så han må godt komme hjem!

Tak for de mange hilsner til Tempo - det varmer.


Update.
Jeg har talt med dyrehospitalet og vi får ikke Tempo hjem sådan lige nu :o(

Det havde været en større operation hvor de havde fjernet håndklædestykker og tæppestykker fra hans mavesæk. Derud over havde tråde skåret hul på hans tarme så de måtte fjerne 20 cm tarm.
Lige nu ligger han med drop.
Som hun sagde: han er stadig en kritisk patient.
hvor er det her bare ikke sjovt :o(

13 kommentarer:

Annette sagde ...

X fingre for at operationen går godt og at i kan få Tempo med hjem idag.


KNUSER Annette

maria sagde ...

Stakkels tempo og jer, håber det går godt krydser fingre for ham

Charlotte Ravn sagde ...

Uh stakkels lille Tempo, håber alt går vel! De er jo ligesom vores små børn de kræ! Håber han snart er frisk igen!

Jette / ma11edina sagde ...

Nåh, føler med jer...selv om man ved de er i gode hænder, er det med blanke øjne man kører hjem uden sit kæledyr, selv om man ved, at dyrlægerne forhåntlig finder en diagnose og løsning. Uvisheden er så grim... Som Charlotte skriver, så er det jo vores små børn ;-) XXXX alt der kan krydses, og håber at i kan hente ham hjem til rekreation og forkælelse i eftermiddag.
Knus!

Kirsten sagde ...

Nåårh, lille pus da.... Det gør helt ondt i mig at læse. Håber snart han er fit for fight igen. Selvom han er i gode hænder, kan jeg sørme godt forstå, at I er bekymrede.
Cæsar har også været i narkose nogen gange, hvor han samtidig var indlagt, og man er altså helt elendig, når man ikke har hunden hjemme.
Det er dejligt at du holder os opdaterede, - jeg havde tænkt på at maile til dig og høre hvordan det gik, hvis du ikke havde skrevet på bloggen. Kan ikke lade være med at tænke på jer.

Scrapknus
Kirsten

Rikke Eskildsen sagde ...

Altså stakkels Tempo. Jeg føler med ham og jer. Men heldigvis fandt de udaf hvad det var i vejen.
Så nu vil jeg sætte mig og krydse fingre for Tempo ;0)

Kornum sagde ...

Hej Anette
Hvor er det synd for Tempo
håber snart han får det bedre og kommer hjem til dig under dynen.
Knus fra Ann

Jannet sagde ...

Håber det går fremad med ham nu.

lam sagde ...

jeg krydser alt hvad jeg kan for, at i får ham hjem fredag. selvom min tanker er andre steder som du ved, så er der også plads til at tænke på jer.......kæft det er uhyggeligt, så ens vi to er og hvorfor sker så grimmer ting ,bare for os begge to næsten samtidig.

charlotte sagde ...

Puha. Stakkels lille Tempo og stakkels jer. Jeg håber at alt går vel og krydser fingrer for han snart kommer hjem til jer igen.
((Knus)).

Anne Bente sagde ...

åjhhhh stakkels jer, krydser fingre for at alt går godt

MH72 sagde ...

åh nej dog, det er slet ikke rart. Jeg krydser fingre for at I snart har ham hjemme!

Sofie Thomsen sagde ...

Nej, nej, NEJ (sidder jeg og tænker, mens jeg lukker det ene øje og kun læser dit indlæg færdig med det andet)... Uha... lyder overhovedet ikke rart. Men hvordan i alverden er det gået til at håndklæder m.m. er endt i tarmen (... jeg kan godt gætte det! Og det skal I til at tænke over, hvordan I undgår...). Her er kaste-med-pinde-legen droppet efter at jeg for nogle år siden så en hund komme virkelig galt afsted!

Håber virkelig -VIRKELIG!!!- Tempo kommer sig og bliver en rask og rørig hund igen.

Lad mig høre, ... at det går godt!

God bedring -hilsner fra
Sofie