mandag den 10. december 2012

10 December: julestjerner må der til.

Så er mandagen gået. Jeg er bare ikke så god til mandage..jeg synes det er en hård dag. Tidligt op og det er mørkt og koldt. Hvordan har du det med mandage?

I vores havedør hænger 2 julestjerner. Jeg er superglad for dem. De er købt til vores lokale julemarked for sølle 50 kr for begge to. Desværre var der kun det her sæt, for ellers havde jeg købt flere. 


De hænger så fint og pynter. Har du noget julepynt du er specielt glad for?


I morgen er det så tirsdag og her i huset står der zumba på programmet. Jeg elsker at danse til rytmerne, så må jeg bare bide smerterne i armene i mig dagen efter. Jeg har desværre noget ledgigt, som driller engang i mellem - men det skal nu ikke stoppe mig i at danse zumba! Basta!! :)

Tak for jeres skønne kommentarer. Jeg er glad for her og een :)

Juledans fra
Anette

3 kommentarer:

lam sagde ...

skønne stjerne og ja jeg har en nisse med trillebør, som jeg er meget glad for.
Som regel elsker jeg mandag for jeg har tidlig fri, men idag er det bare snot og host, så de 4½ time på job føltes som 100 år.

nedergaard sagde ...

Skønne stjerner som pynter hos dig... hos os der det mine trip trap slaskenisser, der altid pyntes med. Ha en dejlig og kold 11. december

calmlund sagde ...

Flotte stjerner - kender udemærket godt det med mandage - tirsdag er hellere ikke for gode - men fra onsdag begynder det at hjælpe for så kan man se weekenden komme :)