tirsdag den 4. december 2012

4. December: Jeg når det nok..

Så blev det d. 4 december..jeg synes jeg er håbløs bagefter med at lave julekort! Min eneste trøst er at det synes jeg hvert år og jeg skal nok nå det :) Her har jeg lavet et simpelt julekort efter en model jeg så Jette bruge. Udstandsningen er een jeg fin af Lisette sidste jul og den passede jo lige hertil.


Ellers har dagen bare været arbejde og et smut på motionscenteret sammen med Anna Cecilie. Eller et smut var så meget sagt. Det tog en krig at køre de 20 km til Struer pga rigtig meget sne! Så gå dog væk!! Nu skal jeg vidst heller ikke det mere i denne her uge; jeg har muskler jeg ikke anede jeg havde! Bare det at nyse gør ondt hihi..

 Billedet her er fra en hylde i køkkenet. Jeg har pyntet de små zinkbøtter ret enkelt og synes de er så søde at kigge på mens der smørres madpakker :)

Tak for jeres skønne kommentarer..dem er jeg virkelig glad for.

Julehilsen fra
Anette

6 kommentarer:

Grete sagde ...

Simple kort kan heldigvis være fine, og denne er da ingen undtagelse.

Dine små zink bøtter er rigtig jule-fine.

God dag til dig

Anne Bente sagde ...

nydelig CAS kort,
de sink potter er da bare for søde,

Kan du ha en rigtig god 4 december fortsat
knusss

lam sagde ...

Dejligt at du kunne bruge udstandsningen på dit flotte kort. Sød dekorationer og her har vi ikke så meget sne, så kom over og leg ;O)

nedergaard sagde ...

Et rigtigt fint kort og så flotte zinkbøtter.... ses vi i aften.
Rigtig god 5. dec til dig

ingejc sagde ...

Rigtig flot kort og skønt pyntede bøtter. Fortsat god kold decemberdag.

Gitte sagde ...

Rigtig flotte kort. Ingen stress, jeg har også en tendens til at stresse op mod jul, men prøver at fortælle mig selv, at det vigtigste er at man hygger sig med sine børn og sin familie imens der købes julegaver, bages, pyntes og alt det andet.