fredag den 14. december 2012

14. December: Kunsten at vælge.

Så blev det endelig fredag. Jeg elsker fredag aften, for bare det at vide at der ligger 2 dage foran dig hvor man ikke skal SÅ tidligt op, er skønt! Jeg bliver altså aldrig et A-menneske :) 

Jeg lovede jer igår at vise noget scrap, så her er et hurtigt julekort. Undskyld lyset på billedet, men årstiden ér bare ikke til at tage gode billeder i. 


Efter arbejde i dag, var jeg hos den lokale optiker for at finde brillestel. Jeg kan slet ikke se ud af dem jeg har nu. De har en styrke på -2,5 og dem jeg skal have er -2,25. Derudover er mit læsefelt nu -0,75 og på de nye skal det være næsten 0. Jeg døjer med at kunne læse med de briller jeg har nu. MEN så er det at jeg har fået 8.. jeg gentager 8 ..brillestel med hjem og nu kommer det svære så i at vælge det helt rigtige. Jeg får helt præstationsangst når jeg jeg begynder at tænke på at det er nogle jeg skal kunne holde ud at se på i 2 år mindst. Og hvilken farve skal de have? Sort, Havanna, blå eller lilla? Så jeg prøver og prøver briller og siger: "dé her er gode" .. "men det er dem her også".  Faktisk er jeg selv spændt på hvad jeg vælger, for jeg ved det ikke. Jeg har indtil på søndag til at vælge, for så kan jeg nå at få dem inden jul :)

Nå dagens juleindslag bliver denne julemand som vi har stående på en skænk-agtig-ting. Han er ved at være en del år gammel, men jeg kan rigtig godt lide ham, så han kommer op hvert år :)


Nu vil jeg på blogrundfart inden jeg skal ud i MØGVEJRET og hente Anna Cecilie i Mejrup, hvor hun servere i aften. Imorgen tidligt skal hun på arbejde igen, samt søndag formiddag og aften. Hun har godt nok ikke meget fri til at jule..

Julehilsner fra
Anette som ikke kan vælge...

5 kommentarer:

rhh sagde ...

Det er et rigtig sødt kort, enkelt men med nogle gode detaljer.
Uh det er aldrig nemt at vælge, og da slet ikke brillestel- jeg havde et bordeaux på et tidspunkt og det gav mig lidt udfordring mht. påklædningen synes jeg
held og lykke med valget

Kirsten sagde ...

spændende at se hvad du har valgt af nye briller :Det er et rigtig fint kort med din nye embossing-folder gætter jeg på ;-)

lam sagde ...

lækkert kort og en mægtig sød nisse( har han et ansigt under skægget ?)
Kør forsigtigt de lover glatte vejer på dine kanter

Annette sagde ...

Uha briller....
Sidste gang jeg skiftede glas, skiftede jeg ikke stel, for jeg er egentlig så glad for det jeg har. Men nu kan jeg godt begynde at se, at jeg har set ens ud i alt for mange år....
Mine er jo sort/hvide og det er de mest praktiske jeg nogen sinde har haft. De passer til alt tøj - i modsætning til de røde og blå jeg tidl. har haft. Det gav faktisk nogle begrænsninger, selv om jeg ikke synes jeg går vildt op i den slags.
Pøj pøj med det - og måske får man et foto af de nye engang. ???

FED julemand - på flere måder !

Håber du har klaret chaufførjobbet ok, for det er ikke for tøsedrenge derude...

ingejc sagde ...

Flot kort du har lavet. Rigtig god weekend.